Zidanje od krova!



Зидање од крова!

-Оживљавање мртваца-


Веза: Намера одржавања «Конгреса 300 
          најпаметнијих Срба» у Београду

Изненада сам јуче, посредством познаника-масона високог ранга, добио позивницу од такође једног таквог масона, да присуствујем 27.2.2013.г. у 10.00 ч. у београдском Дому синдиката, Конгресу 300 «најпаметнијих» Срба, вољних да своје знање ставе у службу спасавања Србије.
Имајући у виду да ја никако не припадам тој малој ексклузивној групи паметних, тражио сам допуну информације и потом дознао да ће скупу присуствовати односно да је један од организатора, Дејан Лучић, Жељко Цвијановић, Горан Петронијевић, Исидора Бјелица, Слободан Комазец, Владимир Кршљанин и други из времена Слободана Милошевића, из Србије и они који су у то време долазили за стално у Србију.
Када сам добио додатне информације захвалио сам се следећим писмом:

Примио сам обе поруке. 
Опет људи из УДБЕ! Ух, да ли се може било шта у Србији без њих?! Опет би да оживе Тита и Милошевића-не знају како да то изведу, Енглези иза њих, а сви се крију иза КГБ-а. Ово је невероватно, али им зато то и не успева. Видећу, можда одем да уживо гледам како се покушава оживљавање мртваца - мислим на систем и заспалу Србију.
Захваљујем, свако добро од Д. Татомировића 
(Ова назнака да су у питању људи из УДБЕ, Енглеза и КГБ-а не 
односи се на г. Лучића и остала наведена лица.)

Ево нам већ спремних 150 најпаметнијих Срба из Београда, остатак ће се ваљда наћи у другим градовима и селима Србије, па да се крене.
Наравно, не знам ко је закупио или добио (вероватније) салу Дома синдиката за ову сврху, на списку најпаметнијих су многи који су у последњих неколико година са својим пријатељима основали сопствене странке, које немају ама баш никаквог утицаја на живот у Србији, осим што су произвеле безбројне опозиционе функционере, који чекају прилику да постану и државни функционери, Лучић, Цвијановић Бјелица.... биће гужве око појединих министарстава када освоје власт.

Прочитао сам Програме странака оних који се сврставају у «300 најпаметнијих» – дивни спискови лепих жеља, и сутра бих стао иза таквог неког програма, али ни један-баш ни један,  не садржи конкретне мере, кораке, начине, како до тога доћи.
Сви би да зидају!
Од крова!
Прво се скупи њих 5-6 и поделе функције у странци, а онда се на најразличитије начине пецају појединци из унутрашњости који би да им оснивају општинске и градске одборе..... све по шаблону Савеза комуниста, како су основане и све друге странке које је оснивао Слободан Милошевић преко надлежних служби, како би имитирао постојање вишестраначја и демократије.... исти онда, исти сада, исти тада у СПС и СПО исти би сада да оживе оно што није могло да опстане управо због зидања од крова.

Исто сарадници наше тајне службе, сада ојачани и онима који су сарадници и наше и многих страних обавештајних служби, исто који су и масони и верници и хришћани - а то не пије воду - њихова, масонска, заклетва је заклетва једном другом, њиховом, Богу, никако оном којем се заклињу и моле Срби.

Не може тако више!

Мртав је тај систем, искомпромитован преварама од Милошевића до Николића – више се никада неће моћи створити покрет или странка на причи о православљу, србству, патриотизму, идеологији, комунизму, четништву..... једино је могуће стварање покрета ЕКОНОМСКИ ПОВЕЗАНИХ ЉУДИ! Да знају шта дају а шта добијају – сви и свако ко уђе у странку.

За дивљење је настојање наших Срба из Босне и Хрватске да стварају странке у Србији, да буду директори, команданти, начелници, министри, државни секретари, али бих ја свима поручио: Прво се Србија  мора упознати! То се не може кроз живот једне генерације! Као што су наши Срби попримили  у целости хрватски менталитет живећи више од 300 година међу Хрватима, тако толико треба и сада да проведу међу Србима из Србије како би и по менталитету постали Срби!

Жао ми је, човека не чини само крв и вода, човека чини и душа, и тело је ради душе! Душа мора да поново постане србска душа!

Ево нам потврде: За амбасадора Косова у Србији долази Србин!

Он је Србин по крви, али је он Шиптар!

Као што су многе особине Шиптара преузели и многи други Срби са Косова који су сада овде владајући слој!
Ми се морамо навикавати на то – Шиптари ће освојити Србију преко Срба који су дошли у Централну Србију и са собом понели шиптарски менталитет!

Не мислим да је лоше да се наши Срби избегли из Хрватске и Босне баве политиком, не мислим да нису патриоте, не мислим да понеки има и опште добре намере, али они не познају народ међу којим би да делују!

Они наступају као странци.

Имају своје теорије и представе о Србима из Србије, али то није оно што се учи из књига.

Уосталом: Жељко Цвијановић је оформио Интернет портал «Нови Стандард» - доста је читан, чак се стално појављује известан број истих коментатора са кодираним именима, који стварају лажан утисак о великом броју присталица његових (понекада и добрих) идеја – када сам ово истакао у једном од својих чланака на Златном Билтену, Цвијановић се на моје закључке осврнуо са: Извесни, Драгољуб Татомировић..... па ово објављујемо без лекторисања – он из Хрватске би да лекторише мене који одавде скоро да нисам ни излазио, и гурао је по свом
Загрејао се за политику, заказао митинг за Сретење код Карђорђевог споменика.... многи му рекли да ће доћи, да почиње «Буна против дахија» - њихов Милошевић није био дахија, а ови сада јесу, а Дачић био десна рука Милошевића - ваљда против ових који неће да га приме у њихов воз, а Милошевић отишао и неће се враћати.... и било их пар стотина, они кажу било их је око 3.500 али су долазили и одлазили.... наравно, више нико никада у Србији неће моћи да држи пажњу грађана причама из Милошевићевог и Драшковићевог времена, та времена су заувек прошла, стигла је нова генерација Срба која не може да стигне на неки митинг у 12 часова, они устају око 14-15 часова, буде се 1-2 сата, па негде увече би могли и на митинг уз услов да није врућина, да није хладно, да не дува ветар, да не пада киша, да је превоз обезбеђен или бесплатан.... затим стигла је генерација «Тастатура ратника», стигла је генерација која није спремна ни у идеју која им се свиђа да уложи било шта своје, ни новац ни време, стигла је генерација којој је идол Канада и Немачка.... и они немају ништа против да сутра трајно будемо окупирани од ових земаља, ако би омогућиле да се живи онако како они замишљају живот у тим земљама.... тим генерацијама се мора поднети поштен и јасан уговор који им несумњиво нуди економски интерес


Деца су паметна и хоће да раде, али не бесплатно!

И никако од крова, то мора од темеља! Морају тих 300 најпаметнијих да уложе по својих 1.000 Евра, да одреде благајника, да заинтересују по 5-6 чланова из сваког округа и општине, да им дају алат у руке којим ће привлачити чланове и тако се зида кућа-странка!

Жао ми је што ја који никако нисам међу тим паметним и који нисам тако познат стручњак, којег не позивају на Тв, нити ми је Жељко Цвијановић преузео било који наслов од мојих 500 на Златном Билтену..... јер ја критикујем Милошевића и наследнике му, а то се не сме! Њега за њега вежу лепе успомене, које би да прода неким који ће да лепе плакате, иду на митинге и учине да Жељко или неко од тих 300 буде министар!
А где сам ја ту, пита сада сваки паметан Србин?

Ни у банди «Али баба и 40 хајдука» није све ишло Али баби, и хајдуци су имали свој део. Тако се  мора организовати странка – без УДБЕ, без оних који су имитирали вишестраначје, без оних који су били уз Милошевића јер им је држава пропала....

Ја сам овде пре две године ставио на увид свим читаоцима моје гледање како се може и како треба, потом сам позивао на окупљање, на бесплатне обуке, на самофинансирање кроз делатност за коју би се обучили - не, од мене је тражена комплетна бесплатна обука, канцеларија, опрема, плата.... а ја то нисам ни могао ни хтео, нисам ја ни најпаметнији ни највећи Србин и не морам да се бавим решењем шта ће сутра бити са овим којим имају 20-30 година и буде се у 14 часова – нека нешто остане и њима.

Слутим да је неко непотребно искористио своје удбашке везе и од сарадника УДБЕ из Савеза синдиката бесплатно добио салу за окупљање, слутим у наредних неколико дана кампању за промовисање тог скупа - и слутим резултат као за «Митинг на Сретење»

Нисам пророк, а могао би и ја и сваки други Србин да у Србији буде пророк.

Слутим и оштре наслове или бар коментаре у «Новом Стандарду», о томе шта каже извесни Татомировић..... комуњара, жути, и друго, зависно од инспирације кодираних коментатора.

_____________________________________

Пре три-четири дана смо на берзи продали Државне обвезнице за 1,2 милијарде евра, са роком доспећа од седам година и уз годишњу камату од 4,7%.

Помножите 1,2 милијарде х 4,7% х 7 и добијате колико морамо платити на име камате  уз главницу која се подразумева.

То стиже када се ова тек рођена деца буду уписивала у први разред.... Докле? 
Полупијан је смањено неурачунљив, Пијанство влашћу се сврстава у тешко пијанство и стање неурачунљивости!
Ко би ово још радио?
__________________

Ми, ми то радимо од лета 2010.г. када је требало извршити проглашење Техничког банкрота, па почети изнова..... а то нас чека. 
Али, ми ћутимо, плате и пензије се исплаћују, Халкидики је резервисан за нас Србе, гледамо «комбинације» других, па би и ми нешто тако.
Пазимо шта радимо – време тече!


Боже, буди милостив према нама тврдоглавим и смањено урачунљивим!


Драгољуб

Постављено 18.2.2013.г. у 23,00 часова

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta