NAGODBA!


Нагодба!


-Промене нису потребне-


Веза: Моји погрешни наслови на Златном Билтену
          од октобра 2012. до данас

Ево, ако се неки мали број нас у Србији надао да ће се догодити било какве промене, сада више није ни у каквој дилеми, сада је све потпуно јасно – промена неће бити, НАГОДБА је постигнута!

Имајући шта смо све дознали од почетка ове, 2013.г., како смо то примили, како реаговали, оправдано је ово што су они које смо изабрали прошле године у мају месецу, договорили, уговорили, избалансирали, уједначили, спустили тензије – нисмо погрешили!
Изабрали смо најбоље од нас оваквих – они су ти који и треба да нас представљају.

Полиција има око 47.000 припадника, они су стручни, они су обавештени, они најбоље познају стање у држави и у својим редовима и само их се 6 у Чачку, нашло који би да нешто замерају, организацији своје службе, командном  кадру, директору, министру, државним секретарима, начелницима и генералима..... ма тих шест су безначајна статистичка грешка – стање је добро, ништа не треба мењати! 
Одмах да сте престали са штрајком, молите и извињавајте се да вас не избаце из службе – а заслужили сте то, сада се нагодите и на посао!

Ову полицијску процену да је стање у Србији добро, потврђују и сви остали Срби: Већ сада су сви туристички капацитети на грчком подручју «Халкидики» закупљени од Срба који се спремају да се одмарају на лепом Средоземном мору!
Ако, заслужили смо ми и тај одмор, као и све одморе и све поступке оних који управљају државом.

За сутра се у организује неки митинг код Карађорђевог споменика у Београду – као иницијатори су наведени многи покрети, странке, остаци некадашњих странака – окупиће их се много мање него на концерту певача Хариса Џиновића – из тога се мора извући одговарајући закључак – а то је, да нам никакве промене нису потребне, да тим који побеђује не треба мењати, да су ови који су се нагодили да досадашњи Директор полиције, иако је испунио законске услове за пензију, настави да обавља ту функцију - све сагледали добро и мудро – Промена неће бити јер су непотребне!

Нема других аргумената, и ја повлачим део својих критика и текстова у иоле негативној конотацији када су у питању појединци из власти и рад целокупних државних органа – застранио сам био, схватам да сам погрешио, кајем се па  повлачим своје критике и строге оцене, нисам узео у обзир параметре из туристичке привреде, нисам узео у довољној мери ни број оних који редовно иду на сваки концерт било којег домаћег или страног певача у београдској хали «Арена», нити онолико заинтересованих за било какву улогу у за нас посебно спремљеним Тв емисијама на Тв «Пинк».

Посебно: Нисам узео у обзир да се од непосредних 150.000 читалаца мојих текстова и много хиљада оних који су са истим посредно упознати, има само стотинак коментара – била је то очигледна порука мени који пишем да ствари и нису баш тако црне!

Нисам узео у обзир да се сада у Србији никако не може скупити група од 10 лица којој би разлог окупљања било истомишљеништво и спремност на неко деловање за било какво мењање – значи, не треба ништа да се мења!  
 __________________________

Нисам узео у обзир ни делове из најбољег и најпрецизнијег пророчанства на свету – Тарабића Пророчанства, а маркирао сам тај део давно и тим је моја кривица већа, које гласи:

.......»Срби ће се одвајати једни од другијех, па ће све говорити:»Ја нијесам Србин, ја нијесам Србин. 
Нечастиви ће ући у овај народ и  у постељу  легати са србским сестрама, мајкама и женама. Правећи им таку децу да међу Србима, откако је вијека и свијета горег рода бити неће.
Рађаће се све сам сињи кукавац, а да нико у снази 
неће бити да роди правог јунака.»

-------------------------------

«Кад мирис изађе из пољског цвијећа, кад
милост изађе из човјека, кад реке изгубе
своје здравље.... ондакар ће наступити највећи 
општи рат....»
 ____________________________

Слава Србском Пророку Митру Тарабићу који нам је давно све објаснио, а ми, и ја међу свима, то сметнули са ума и догађа нам се ово што сви видимо.
Нагодбе!
Нагодбе да са нашим сестрама, ћеркама, женама и мајкама не лежемо ми! И да нам се рађају уместо јунака – сињи кукавци! Који врше нагодбе или аплаудирају нагодбама!
Живеле Нагодбе у Србији! Па докле траје!

Праведан си Господе Боже према нама Србима!

Драгољуб

Постављено 14.2.2013.г. у 14,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta