Organizacija



Организација

-Патриотизам на меру-

Веза: Наслов на Златном Билтену «Војници»

Јуче су мотоциклисти Србије и још неколико пријатељских земаља уздрмали ионако крхко самопоуздање онога који би на место србског владара - уценом.
Све је организовано без да је (ОН) био обавештене – а он умислио да сви ми о сваком свом потезу и науму морамо њега да обавестимо и добијемо одобрење – власник Нафтне Индустрије Србије, опет без да га је питао, обезбедио извесне количине горива за мотоцикле – донирала приватна нафтна компанија око 150 тона бензинапоказала се већим  патриотом од онога који би да влада Србијом, који је рођен на Косову, али који не наводи да је то у Србији!

Комунисти су 1944.г. на силу, оружаном побуном против уставног поретка срушили тај поредак, убили кога су хтели, узели оно што им се свиђало, изменили ментални склоп Срба, уништили или оштетили њихов Геном Слободе -  све захваљујући ТАЈНОЈ КОМУНИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ – која је постала јавна тек од 1944.г.

Комунисти знају колика је моћ било које и било какве организације! Они су испрограмирани да рефлексно делују на реч ОРГАНИЗАЦИЈА! Ова реч је за њих разлог самртног страха и панике!

Због тога је од доласка на власт С. Милошевића, 1990.г. па до његовог обарања са власти, а потом се то наставило, строго водило рачуна да се угуши свака организација створена одоздо, и то тако што је власт, уз помоћ политичке полиције, организовала безброј различитих организација, укључивши и све данашње политичке странке које учествују у политичком животу Србије.

НИЈЕ ДОБРО ДОШЛО ФОРМИРАЊЕ НЕЗАВИСНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У СРБИЈИ, али је по законима Србије дозвољено!

Мотоциклисти су каналисани преко Ауто мото савеза, полиције, органа власти – али су се они отргли!

Они су једина права, озбиљна, мобилна, организација која у једном дану може да са 20.000 људи буде тамо где хоће!

Посебно су опасни што су већина њих патриoте и православни хришћански верници, који се повезују на међународном плану. 
А то је већ сигнал за узбуну!

Њих се боје комунисти који никада нису сели на мотоцикл, који не знају да возе ни бицикл, који нису стварне србске патриоте нити верници, који су стигли докле су стигли, слепом послушношћу и фиктивном оданошћу шефу партије!

Код мене долазе на консултације неке организације које би да буду независне, а под контролом власти - да буду само мало трудне, ни рибе - ни девојке, које би да не наљуте власти, које би да не упадну  било какве проблеме - све са дивним програмима, које ја називам Програмима Жеља, а које никада не умеју да ми објасне КАКО мисле да остваре свој Програм Жеља?!

Он, овај који се на смрт препао од мотоциклиста, који се препао и садржаја Химне Жандармерије, је као трудна девојка која је уживала са више момака и сваком прети да ће на њега указати прстом као на оца, уз напомену «Трудна сам – жени ме или идемо на суд!» - већина их се уплаши, ожени такву уцењивачицу, трпи колико може и докле може, потом се брак разводи, деца се одгајају онако како се то чини у разведеним браковима и скоро увек крену путем својих родитеља – девојке путем својих мајки, а момци како-када.

У Србији се политичар-наследник старог иметка, старе партије са свом инфраструктуром и обликованом свешћу Срба, одрекао онога од кога је иметак наследио и по потреби га опет својата – потрошио иметак и свео на меру од једанаестог дела Скупштине Србије (он сам освојио 21 мандат посланика од укупно 250), придобио једног ( њих двојица знају детаље - а ја претпостављам да је било мучно) који се тресе на помене истраживања претходних пословања државе који је освојио тридесет први део  парламента – удружили се и онда са оним који је освојио 1/3.42 дела парламента (73 посланика) намерили да праве владу – све га уцењујући да ће за своју и општенародну трудноћу прстом указати на њега

И уплашио се овај са освојена 1/3,42 дела парламента и као и свакој слободној затруднелој девојци дао одрешене руке – да бира шта ће да узме, шта ће да ради, ко ће то да ради и све друго на шта се пристаје под уценом.

И обукао се наследник у «Листер» одело на плус 36 степени Целзијуса, како би деловао озбиљније, пробао да се уздигне изнад онога јединог што је радио у животу – портпарол С. Милошевића – хтео да буде озбиљан, сада већ државник, хеј!, али му не иде, те је отишао код оних који су научени да стоје у ставу «мирно!», да поздрављају и стално вичу «Разумем!» - и показао свој страх, не од њих, већ од мотоциклиста који су без да су тражили од њега одобрење, став, или мишљење, у солидном броју од око 4-5.000 мотоцикала и око 7.500 оних који су били на тим мотоциклима, отишли у Косовску Митровицу као у свој град! Чак нису сматрали да треба да прикоче на тзв. граничним прелазима – прошли тај прелаз као рампу на аутопуту која је стално била подигнута!
И није било никаквих инцидената. Обишли мотоциклисти своје имање, свој град, своју област, своју територију коју су тренутно туђинци прогласили својом имовином, а са тим туђинцима већ 12 година србске власти «у миру траже решења» како да нам потпуно не забране да тамо одлазимо..... што се сматрало успехом претходне владе у којој је Главни Ресор и Ресурс Србије – ПОЛИЦИЈУ држао Ивица Дачић. Овај што је од страха од ОРГАНИЗАЦИЈЕ мотоциклиста побегао у Базу Жандармерије – побегао тамо где се постројавају њему у част, где му предају рапорте, где га поздрављају, а он, онакав какав је, у себи завиди тим лепо грађеним момцима којима одмах почне замерати на недостатку памети!

Укаже им он лепо како снага кладе ваља али ум царује – изгрди их због њихове Видовданске Химне у којој је наведено да би они, бранећи Устав Србије, бранећи Косово и Метохију, дали за то и своје младе животе! Све сматрајући да Србија без Косова и није Србија!

Објасни прво тим неразумним који би да погину за Косово да то није у реду, изјави «Да се то више неће никада поновити» - то је информација за његове западне пријатеље ка којима воде Србију, преко економског банкротства -  а потом свима нама објасни да се то догодило «Да он не сноси одговорност, јер такву патриотску и ратничку химну он није одобрио и потписао!» - у наставку, треба додати: Казниће и сменити све кривце!
И ваљда ће и «Марш на Дрину» бити забрањен на јавним местима – иритира то оне који су у бекству од србских војника у Мачви, на Ушћу Дрине у Саву скакали са коњима у воду и давили се, те се и сада тамо налазе костури коња и војника, сада пријатељских држава,  Немачке, Аустрије, Маџарске и Хрватске, њих не смемо иритирати и опомињати на Први Светски рат, ми то треба да променимо и да од сада о томе говоримо као о ратном губитку!  Изгинули аустроугарски војници – наши пријатељи! 
И да Војводе, Путника, Мишића, Степановића постхумно осудимо за ратне злочине – јер су бранили Србију и хтели да за њу погину! Нешто као ове незналице из жандармерије којим је друг Ивица Дачић очитао вакелу из међународних односа, политике и конвертитства!

То је прави посао Председника Владе Србије! Каква лоше економска ситуација, какви дугови, каква незапосленост, каква суша, каква глад – химна момака из жандармерије је важна!   

То када се исправи, постаће фактор мира у региону и трајаће и завршиће као и његов духовни тата С. Милошевић, који је исто тако носио једно време такву титулу!


Он није одобрио химну! Он је мера патриотизма – он наређује својој комунистичкој странци како да гласају у скупштинама – они немају потребе да мисле, он је ту!

Он је онај у чијој званичној биографији на Интернету пише да је рођен 1966.г у Призрену – СФРЈ! Он је онај који није рођен у Србији, који није навео да је рођен на делу Србије који је уживао извесну политичку самосталност. Он, пригушени патриота, није рођен на Косову. Косово је за њега било у СФРЈ, као Хрватска, Словенија, Македонија, и он има право да гледајући то на тај начин изгрди ове жандармске занесењаке који умишљају да је Косово део Србије!

Е, то је овај са освојеним једанаестим делом парламента, овај који је изнудио место председника владе Србије, задржавајући и ове који хране његов его - који му салутирају, постројавају се и који извршавају његова наређења, задржавајући и место министра унутрашњи послова, потврдивши да је Главна Приврeдна грана Србије – полиција!

Шта нам је чинити? По свему судећи, на то питање морамо сами наћи одговор. Будући владар Србије не износи како мисли да даље управља бродом «Србија» - он се замајава непрекидним боравком у базама полиције, на њиховим прославама – све очекујем да ће ускоро свака станица полиције имати свој дан и своју химну – ред је да их он удостоји посетом па ће он то само  и радити.

Ови које је уценио покушавају да укажу да је у основи сређивања дворишта «Србија» неопходна борба, али права, против корупције која је уствари прави криминал – али, не види се подршка оних са којима спрежу.

Како то извести без подршке председника владе и министра полиције – у једној личности - одевеној у «Листер» одело на плус 36 степени Целзијуса? Како то извести без подршке љубитеља «Калашњикова» са којим је освајао институције Србије пре само 12 година?

Да ли је то у овој констелацији уцена и пристанака могуће?
Није, није могуће!

Не може се тај посао чишћења обављати уз помоћ метала (метле за чишћење) које у својим рукама држе они који су намерно Србију и довели у фазу да је Велико спремање неопходно – или ће Србија, пропасти!
Али, Србија не може да пропадне и није пропаст Србије ако 1000 Срба оде у затвор – то је пропаст само за њих и они нас том својом, блиском и веома извесном, пропашћу, плаше!
Плаши нас слепи вођа да ће нас пустити да тумарамо!

Само..... биће Србија очишћена! 
Срби ће направити власт одоздо! 
Као мотоциклисти!

И чуће се на Косову: Бежимо, иде газда! Тако се бежи из туђег винограда, воћњака, бостана, када наиђе газда! 
Неважно је што вам је неко, ко није власник - ма то био и злочиначки НАТО, геноцидна Америка или Немачка - одобрио да уђете у туђи виноград.

Пазите се ви који хоћете да владате Србијом – пазите шта ћете и како ћете! Порота «Србија» заседа! Ускоро ће бити изречене и пресуде.
Октобар нам поручује: Пазите се Срби, после ова два топла месеца долазимо Септембар и ја, ко се у чему затекне, тако ће и проћи!

Србији баш и није потребна оваква, или нека слична, математички створена, влада – исто живимо са њом или без ње, мада би нам било много јефтиније без ње. Србија се мора дати домаћинима, патриотама, поштеним.... и свакако који се боје Бога! Сам Бог ће створити све што је потребно да се то догоди – неће Он жалити «труднице» које су уценама удају и изволевају, РЕД СЕ МОРА ЗАВЕСТИ!

Водимо рачуна о ономе шта Бог воли – Он зна шта ми желимо и шта нам је потребно!

Драгољуб


Постављено 01.7.2012.г. у 11,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta