Mobilizacija i odziv



Мобилизација и одзив

-Ко у Србији позива у борбу-


*Држава за коју њен народ сматра да није штета да нестане, неће бити сачувана.

*Држава коју воли њен народ, биће брањена и неће нестати.

*Одзив на мобилизацију зависи  од моралног права онога који позива.

Наши тзв. «економски експерти и школовани политичари», са специјалним саветницима са двогодишњом грађевинском школом, од којих су неки у своје време требали да  «Калашњиковим» бране власт Слободана Милошевића, «банкарског експерта», а други, такође «банкарски екперти» исто, «Калашњиковим», тада освајали Царину, Народну Банку, Југопетрол и остале установе и предузећа, само пре 12 година, сада нам откривају велику тајну – и то из нама увек пријатељске државе и народа – Немачке и Немаца. 
Она  укратко гласи: Нема пара, морамо донети озбиљне мере, морамо бити спремни на сва могућа и немогућа одрицања како би тим истим који су нас довели до обнародвања такве тајне, омогућили да нам министрују, председникују, начелникују, суде, оптужују, командују..... и, наравно, да живимо у уверењу како бољих и паметнијих Срба од њих нема.

Састављена Влада Србије!

Олакшање!

Ушао у њу и банкарски експерт који нам са 1000 км удаљености, из Немачке, отпева песму коју Немачка одавно чека – Да Србији прети економска експлозија, односно банкрот са свим оним што једној таквој усамљеној и ратовима измученој земљи, под бомбама и уценама Немачке, следује у таквом једном  стању!

Био Млађан Динкић код Ангеле Меркел и отуда нам отпевао ту дивну вест! Браво Млађане, браво Дачићу - како си га само пронашао овако стручног, браво Николићу – како си паметну одлуку донео, ову да даш Дачићу да влада Србијом – да нам понови оно што је испробавао његов духовни отац Милошевић пре 19-20 година! Сећаш ли се, Николићу, шта нам је Милошевић све приређивао?
Али, он се  могао и играти, имао је на гомили у Грчкој и на Кипру позамашну девизну резерву – она никада није потрошена, али она никада није ни враћена у Србију, а истрагу и налажење је водио Млађан Динкић..... ти, Николићу, сада преузми одговорност за оно што су учинили Дачић и Демократска странка свих ових година док си покушавао да победиш.... па нека теби дође народ под прозор да те пита где су паре! Шта ти би, брате, Србине?! Зар је жеља да се буде власт тако јака?!

Није ли ти, брате, Томиславе, никако сумњиво што Дачић неда никоме полицију? 

Зар је полиција главна привредна грана у Србији и зашто ће председник владе да брине о раду полиције – да ли је то оно што ће нас извући из блата у које допадосмо?

Хоће ли Дачић сада да похапси криминалце? Ко му је то до сада бранио и кому је сметао? 
Није ли то Борис Тадић – онај коме си ти дозволио да  настави да користи државну резиденцију председника Србија - ако буде премијер. 
Он сада није премијер, хоћеш ли га иселити из те државне куће и са којим правом ти већ отпоче да располажеш  државном имовином?

Није ли ти, брате, Томиславе, мало чудно да се Динкићу и његовим експертима даје каса коју су они потпуно испразнили док си ти чекао да постанеш власт – шта ти би, брате Томиславе, да ово не приметиш?

Мобилизација!

Путин најављује мобилизцаију Руса и тражи од њих да до 2015.г. стежу каиш – опомиње их на кризу која нашој великој Русији куца на врата, јер је цена нафте драстично пала, а тек ће, али они имају неке залихе новца од нафте која је продавана и тим новцеме ће преживљавати све док Америка не промени валуту и обнародује да садашње руске и све светске резерве новца у доларима не вреде ништа.

Ми, Срби, немамо никаквих резерви – што је било изнео Милошевић у Грчку и на Кипар и то није враћено – радиш ли већ на томе Томиславе Николићу, или су ти важније разне конференције, па Олипмпијада, па регионални састанци - не мислиш ли да те интезивно водају којекуда да не видиш шта ти се у држави догађа - или ћемо зависити од емоција Млађана Динкића, да он одлучи да те «Милошевићеве» паре врати - остало је дато у «респектабилне» банке на «окамаћење» - где су сада то само Бог зна, део је даван за помоћ страним банкама  у Србију – да не пропадну пре избора, ових на којима си ти, коначно, победио.

Шта ћемо сада, са чиме ћемо сада плаћати оно што увозимо? А увозимо и месо и много другог што и сами можемо да извозимо......шта са лековима, са социјалним давањима, са платама, са пензијама, шта са градским становништвом које не жели да се врати у села....

Ко има морално право од Срба из власти да позове на мобилизацију? 
Ко има морално право да стане пред народ и каже «За мном!» - у борбу против овога  што експерт Динкић назива економска експлозија – он и даље гледа у народ  све мислећи да је народ све потпуно заборавио, али ништа народ није заборавио – наш народ је уплашен, измучен, доведен до просјачког штапа, лаган и налаган, изневераван, отупео на  муку и проблеме – у стању да сада не верује ни Млађану Динкићу да пара нема!

И такав народ не види никакву своју кривицу за стање у којем је држава, такав народ не мисли да он треба да је брани под командом оних који су је довели у ову ситуацију, а држава за коју народ мисли да не треба да буде брањена, да није штета да пропадне, неће ни бити одбрањена – пропашће!

Можеш ли ти Томиславе да позовеш на мобилизацију? 
Можеш ли да мирне савести положиш рачун за своја дела, поступке и личну имовину?
Ако си ти тај, Бог те поживео, спремај се за позив на мобилизацију!

Али, шта ако има нечега што би и ти прикрио?!
Тада си ти, брате Томиславе, само формални команданат, командант без војске, јер је само народ војска, не уздај се у сиротињу из полиција и војске..... и сам си из сиротињске куће, не ваља да то заборавиш било када, виде и они шта име раде начелници, командири и команданти и знај, неће чинити ништа од онога што би им ови наређивали, осим једно време у почетку, у време док се Срби не отрезне јер су у стању замрлости и полупијанства, док се не умију хладном водом – а хладна вода за умивање Срба су празни фрижидери, празни новчаници и невиђење излаза из стања у којем су.
Шта таквом онда још преостаје?
Голи живот. 
А ко нема ништа друго до голог живота може и хоће да га замени за што  више живота оних за које мисли да су криви што је он остао без ичега..... тада се греши, тада се не води рачуна ни етици ни о законима.... пази се брате Томиславе, ако ти је тачно јавио Млађан Динкић, иди догађајима у сусрет, не чекај их! Спасавај своју душу и живот, ризикујући га! Чекањем ризикујеш све! Па се опредељуј!

Ја нисам никаква морална громада – желео бих некима из наше прошлости да досегнем бар до чланака, али сам се ипак усудио да у неколико наслова под «Шта нам је чинити?» изнесем моје скромно знање и мишљење – ако вама из власти не смета што је то писао неко ко није експерт типа Динкић, Дачић или сличан, реците некоме да то прочита па да вас укратко информише, далеко било да ја и помислим да би то ви лично требали да прочитате – ви сте се уздигли на висине са којих се такве просте ствари и не разумеју, јер говоре о неким конкретним поступањима, без протокола, гарде, музике – та моја прича истиче сву голотињу наших власти и самог цара – али можда би могла бити од користи. Да се мекше приземљите када ускоро почнете да посрћете и падате!

За Србе и све остале којим је Србија отаџбина:
Има на Златном Билтену више наслова на ове теме, жао ми је што су се у целости оствариле све моје прогнозе, опомињао сам унапред – ко чуо, чуо, ко поверовао, поверовао – то је била најава олуја, сада слушајте Динкића и Дачића...

Бојмо се само Бога, браћо Срби!
То је довољно да преживимо и не погрешимо.

Драгољуб


Постављено 29.6.2012.г. у 12,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta