Šta ti je ženo - ne poznajem ga!



Шта ти је жено – не познајем га!

-Масовна порота Срба-


Веза: «Србски нојеви» – наслов на Златном Билтену


Док се стишава галама-самохрабрење србских нојева – политичара, у целој Србији и међу Србима у иностранству, несметано тече Масовни Преткривични поступак, и како поступак временом одмиче, све је више поротника-Срба који би да се поступак некако скрати, да се некако учини ефикаснијим, јер, кажу многи, «да је све јасно и доказано»! Мислећи на учинак политичара из ових последњих 22 године живота Срба и Србије.

Баш јуче сам рекао једној омањој  групи Срба, који су свратили код мене на мало разговора, када су поменули моћ америчке обавештајене службе ЦИА да је она, поредећи је са нашом УДБОМ мало дете – јер у Србији УДБА има више милиона добровољних и бесплатних сарадника, захваљујући чему је и ово мишљење Срба које се дефинише у Масовном Преткривичном поступку, стигло до политичара и њихових другова бизнисмена који су сви заједно и сваки појединачно до пре 20 и 12 година били прави голаћи. И уплашили се Голаћи – Служби се верује, она све зна, и охладиле се намере формирања владе Србијенико неће да призна да је био са њима.

Пре 2012 година када је Интервентна јединица Понтија Пилата, колеге нашег Ивице Дачиће, ухапсила народног (режимског) непријатеља Исуса Христа - и како то увек бива међу људима, осим у песмама и причама - легендама – Исусови сарадници се разбеже спасавајући своју главу – разбежали се Исусови ученици и да би се прикрили помешали се са народом који је причао о тој акцији Интервентне јединице – препознале жене Исусовог ученика Петра (касније постао Свети Петар) и указујући осталима на њега рекле "И ти си један од њих, и ти си био са њим (са Исусом)", нашта је он мртав хладан одговорио "Шта ти је жено – не познајем га!" - одричући  се свог учитеља и вође, први пут у току те ноћи.

Таква ноћ у србској верзији траје од 1990.г. – Срби видели ко је све са «Њим» - са Милошевићем, Ђинђићем, Коштуницом, Тадићем, Дачићем, Динкићем, па у Масовном  Преткривичном поступку указују прстом на њих, а ови као и Петар «Нисам, нисам ја са њим - не познајем га!».

Слушају ово сви поменути и сви остали и нико не сме да стане на престо свргнутог вође (Тадић се и даље сматра тим вођом, без обзира што је на изборима изгубио) нити сам вођа сме да понови да је он ВОЂА. 

Ућутали се (окривљени и оптужени). 

Порота заседа! 

Чека се изрицање пресуде. 

Спискови се ревидирају, мења се редослед оптужених на том списку, одређују се врсте казне, места и начини извршења. 

Са индигнацијом се одбацују мишљења Москве и Брисела.

Постајемо НАРОД и постајемо ДРЖАВА - то је наш поступак, они могу са нама тек после тога.....

И погреше млади Срби, они који су пуни снаге, који се нервирају «што се ништа не догађа» - они би да се  догађаји убрзају и учине јасним и видљивим – а догађања теку, јесу и видљива ако се пажљивије гледа, а младе Србе, добре људе и патриоте, помало треба поливати хладном водом, пажљиво да се окале а не пукну, али и да се не прегреју – каљењем се добија челик одговарајућих карактеристика – некада треба тврд челик, некада тврд и еластичан.....онакав какав треба Србији, а требаће га свих врста и карактеристика. Пажљиво калимо младе Србе, да се не огреше и да не погреше и подржимо их у намерама да се поступак оконча.
А окривљени и оптужени немају где побећи и нигде ништа не могу сакрити - оно што су појели, попили и дали певачицама и играчицама нећемо дирати..... 

Питају ме неки како и када ће се Поступак окончати, а ја их упитим на наслов «Сценарији за довођење Србије у ред» уз напомену да ће онај «Вероватни» сценарио, нежељени и врло опасни, да се догоди у тренутку пропасти прве стране банке у Србији - а то је тренутак када држава не буде имала новца за сервисирање   својих обавеза чиме ће натерати Србе да масовно покушају, и у томе не успеју, повуку своју уштеђевину из банака – тада то креће и тада се иде код «Вође» по извесна објашњења.
Нико неће сада у Србији да буде Вођа, нико не познаје свог Исуса и сви су као Петар, када се одрицао Исуса.

Жао ми је – ово не  може да се избегне, може неким гимнастикама и Штампаријом новца у Топчидеру да се одложи за неколико пута по 15 дана на колико се исплаћују државне обавезе  - потом ће неко морати да отвори државну касу и обавести да је празна. 
Дај Боже, да то не чини народ лично!

Ови Срби који се понашају као Петар када се одрицао Исуса сада мисле да ће се спасити, да их неће Срби препознати јер се перу са «Министарство то и то, на чијем је челу био лично он, није радило добро!», «Доста ми је тих Еврофанатика» и сл.


Моја правна помоћ окривљенима: 

Нема за вас пара у Бриселу ако не продате Косово; нема пара за вас у Москви, тамо су вас завели под «Конвертити» - џаба им идете на ноге, лепо су вас питали прошле године да ли сте сагласни да добијени новац и вашу улогу обављате под контролом – одбили сте и избрисани сте! 
Ти на које се ово конкретно односи знаш шта си одговорио на овакву понуду и не покушавај да бацаш и даље народу прашину у очи – каквог си саветника имао тако ћеш и проћи.

Не скривајте се од Пороте - немате где да се сакријете! Порота-Србија заседа!! 

Праведно је ово све – имали смо политичаре какви смо и сами. За даље у наслову "Шта нам је чинити".

Боже, буди милостив према нама, Твојим, заблуделим и полупијаним Србима! 
И не дај Господе да пресуђујемо вруће главе – поучи нас и помози нам! 
Знамо да смо криви, знамо да смо грешни, знамо да Те нисмо слушали ни призивали у помоћ – ево сада Те позивамо, молимо и признајемо!

Драгољуб

Постављено 25.6.2012.г. у  12,50 ч.


6 comments:

Vukasin 26. јун 2012. 00:46  
Администратор блога је уклонио коментар.
Zlatni bilten 26. јун 2012. 10:26  
Аутор је уклонио коментар.
Vukasin 26. јун 2012. 11:34  
Администратор блога је уклонио коментар.
Zlatni bilten 26. јун 2012. 15:29  

Драгољуб Татомировић одговор на Вукашин, који је избрисан. Поштовани г. Вукашине, избрисао сам Ваше коментаре као и мој одговор у вези њих јер се не придржавате правила блога која сам ја успоставио, са правом која ми припадају као оснивачу истог. Не желите да се потпишете-Ваше право. Упоређујете то са мојим потписивањем чланака, а то не иде-ја се потписујем испод својих чланака на свом блогу, на којем сам ја и администратор. Не истерујте мак на конац у својом коментарима јер то нема сврху која је оснивањем блога и писањем чланака одређена-верујем да сте прецизни, образовани, начитани, али Вам сугеришем да своје знање објављујете на неком другом блогу или да оснујете сопствени па пишите шта Вам је воља уз назнаку да није лако у данашње време заинтересовати било који број читалаца за наше уске погледе и наводне прецизности. Захваљујем на свим коментарима у нади да се више нећете са мном прегањати око права која немате, односно да ћете бити учтив читалац и коментатор са именом и презименом, јер ја никога посебно не позивам да чита оно што објавњујем. Мој блог није тараба на којој пише ко шта хоће а да се испод тога не потпише. Извињавам се осталим читаоцима због овог конфликта са господином Вукашином, упорним човеком који не жели да обнародује своје презиме. Д. Татомировић

Unknown 27. јун 2012. 13:24  

Веома занимљив чланак, као што је и иначе из руку госп. Татомировића. Морам да кажем да сам ипак примијетио нешто занимљиво , тј. једну информацију. Мислим на овај дио текста "Нема за вас пара у Бриселу ако не продате Косово; нема пара за вас у Москви, тамо су вас завели под «Конвертити» - џаба им идете на ноге, лепо су вас питали прошле године да ли сте сагласни да добијени новац и вашу улогу обављате под контролом – одбили сте и избрисани сте! "

О чему је овдје ријеч? Да ли то значи да су Руси ипак били спремни да нам помогну, али под контролом куда и гдје и како иде новац? Да ли то има утицаја на "бумеранг"? Можете ли нам рећи нешто више о том догађају?

Морам такође да примијетим веома лијеп савјет млађим генерацијама.

Свака част госп. Татомировић, само наставите тако.

Zlatni bilten 27. јун 2012. 22:40  

Драгољуб Татомировић, одговор на Слободан Кљајић: Поштовани, у целости смо се разумели - тако је било и тако мора, и тако и треба! Гледајмо даље, све ће се показати. Вама и свим другим читаоцима, желим свако добро.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta