Lazna srbska trudnoca!



Лажна србска трудноћа!

-Нема Новог без порођајних мука-


Веза: Наслов на Зл. Билтену
           *«Сценарији  за довођење Србије у ред»
           *»Прст на чело – време је!»


Скоро свако од нас је када је први пут удахнуо ваздух, плакањем протествовао против промене оног у чему је већ био, после порођајних трудова.
Тај први протетст и мотив плакања заснован на жељи да се не мења постојеће  уткан је у сваког човека у одређеној мери и видљив за сво време његовог живота. Код Срба се то види из вазда упућиваних опомена да је «Стрпљен-спашен» и сличних које у суштини значе то исто.
И не може се рећи да је то апсолутно погрешно, уколико то трпљење не постане само себи циљ, односно ако се човек не определи да буде где је, и са ким је, и са чим је.
Србска власт и србска црква је ово од давнина користила, наговарајући Србе да буду стрпљиви, да не траже неке промене-црква за 2.000 година, а власти за време у којем је она та која управља Србима и њиховом државом која је увек само држава оних који њоме управљају јер се они одмах почну понашати као да је држава њихово приватно власништво!

Србска и политика и црква су по том питању истоветене. Црква не трпи никакве критике својих верника - она их унапред одбацује као недопуштено мешање оних који не знају  и којих се то не тиче (?!), док политика сматра да је добијањем неког процента гласова  као израза поверења да ће власти чинити оно што су обећале када су молиле за те гласове - поверење, па када постану власт имају неко устаљено право на изневеравање тзв. «Уговора са народом» и других форми лажних обећања, све, и стално, тражећи још времена-отприлике докле је једна генерција политичара у биолошкој могућности да буде власт, са тенденцијом да и по њеном одласку Срби наставе да је уважавају – а што су они први Срби који су такву власт изабрали такође биолошки спречени да уживају у раду те власти, не смета - и њихови наследници треба да се тако понашају, да их признају и уважавају!

Ортодоксни, неприкривени комунисти, са крвљу на Кожним мантилима, завладали су терором у Србији 1944. и терором и претњом одржавали власт до 1971.г. – укупно 27 година, после чега је јасно показано да је комунистички концепт привреде неодржив, јер је непродуктиван, заснован на негативној стручној и људској селекцији која је протежирала најгори партијски кадар који је непрекидно аплаудирао и викао «Живео!» - коме то личи на данашње време, не вара се! - па је укупна комунистичка лажна грађевина заснована на таквим кадровима 1971.г. показала све своје мане.


Некако се уз живог Команданта свих комуниста, посебно Срба, а од њих посебно, прекодринских Срба, из разних личких и босанских бригада, док о црногорским јуначким партизанским бригадама не треба ни трошити речи, живело - њихови синови и унуци су сада главни политичари у Србији - све се некако котрљало до 1980. г. када је Комунистички Командант Тито, ипак био позван на пут са којег се нико не враћа. А потом је она пукотина заснована на комунистичкој негативној кадровској селекцији учинила да се некадашња вештачка држава од више народа и нација, које су у претходним ратовима биле међусобно супротстављене, буде припремљена за тоталну деструкцију и распад,  и то се догодило од 1988-1995.г.

Потом су нама, Србима у Србији, на власт доведени неки нови који су се пре тога из одређених разлога искључили из комунистичке партије, задржали њене методе  рада и ментални склоп  комуниста, те 2000.г.  уз дириговану побуну дошли на власт, као демократски револуционари са свим својим партијама звучних имена, које су такође требале да за прво време буду прашина у очи Срба - док не пусте корене, док се не повежу  међусобно, док финансијски не ојачају...... 2003.г. је физички уклоњен Зоран Ђинђић који је предводио «револуционаре», а онда су маскирани комунисти имали генералну пробу својих могућности и слободарског стања Срба - увели су Ванредно стање, ухапсили за месец дана 12.000 Срба, држали их по неколико месеци у затвору и потом пустили - Кожни Мантили Нове УДБЕ опет намазани и изгланцани, реорганизовали се и .... текла вода, Срби ћутали и гледали шта им се догађа, све не верујући да је то истина..... остајали без посла, без фабрика, без обрадивог земљишта, без пензија, без перспективе.... и стално им нуђено да се опредељују између наследника Титових комуниста или револуционара - Милошевића или Ђинђића.

У суштини: Да одаберу опет групу комуниста или и оних који им као опонирају и чине опозицију, како би се овако управљање Србима наставило.

Званично је објављено да је 24% Срба и других који су држављани Србије и у њој живе, без посла, да је преко 1,5 милион испод границе сиромаштва, да су плате и пензије на ивици егзистенције.... Срби на власти опет показују лажну трудноћу, носе велики стомак, али новог живота у њему нема - нема ничег новог у идејама, у размишљањима, у делима Срба, оних у селима и оних у градовима. Сви Срби знају да је приказана трудноћа лажна, да се у лажном стомаку не налази нови живот, а научени на лицемерство од Немањића па до Бориса Тадића, устају када лажна трудница наиђе, уступају јој место, придржавају је, носе јој кофер, бирају ју јој  превоз и храну, дају најбоље, све као правој трудници.... и онда лажна трудница, временом, умисли да је њена трудноћа стварна, и стално објављује датум порођаја, стално га померајући, све не знајући са ким је зачела, а и како би када се курвала са свима за које је процењивала да ће јој направити право дете!


И држе лажне труднице митинге, и аплаудирају јој лицемерни Срби који знају да није трудна и да не може ништа ново родити, аплаудирају на обећања лажне труднице, у својој машти граде нове куће, купују нове аутомобиле, станове, а многи узимају и праве кредите за које залажу оно што с раније стекли или наследили...... па смо сви ми у једном лажном оркестру, у циркусу у којем очекујемо озбиљне ствари - учлањујемо се ми и уписујемо у одвојене делове тог истог циркуса, у различите странке, сучељавамо се међусобно и свађамо се, све хвалећи како наша трудница носи боље дете - само да се породи, мало муке док не прохода, пође у школу, заврши факултет, ето само још 25 година и ето нам награде што смо тетошили лажне труднице!

Срби имају цара, а тако старој царевини и припада! Ми немамо председнике, ми имамо цареве - прво буду цареви у својој партији у којој никада и ни због чега не могу бити смењене, потом заседну на Престо и тада више ништа и не морају да раде – тада разни чауши који се зову саветницима, стражари који се зову БИА и  ВОС, учине да се на трудницу не баци неко урокљиво око - све чине да јој се нешто не деси, а што се не порађа, па има више пуковника чувене верско-здравствене установе у коју се никако и никада не сме посумњати, ВМА - Војно-медицинска академија! Болница а Академија! - у којој се лече политичари, као у време њиховог Друга Команданта, који ће, ако се то од њих затражи,  потписати (ти пуковници) да је нормално да лажна србска царска породиља носи плод на неодређено време - да ће се породити када се стекну повољни услови, када Срби постану поштенији, мање лицемерни, када науче да уважавају царско величанство, када заслуже, онда ће се србска породиља породити и добићемо НОВО! Дотле «Стрпљен-спашен!»

Коров Амброзија чега десетинама година на повољне услове да њена ситна семенка проклија...... па проклијаће и ова наша, србска царска, родиће лажна породиља дете, родиће људи без икаквих идеја – ново, спасилачко, ко доживи причаће!

Питају ме у последњих месец дана моји познаници, да ли могу у њиховим конкретним ситуацијама да им саветујем конкретно њихово понашање, по њих најбоље - свима одговарам да сам све што сам имао да напишем, и што сам хтео да напишем, написао и учинио доступним баш савакоме - да нисам никакав ни пророк ни чаробњак, али да сам своје искуство и извесна знања и извесне информације које, понекада, добијем од мојих познаника којим се жеље испуњавају,  пробао да преточим и у конкретне савете, да сам чак и своја размишљања о могућем правом србском порођају када би се родили нешто ново, ставио на увид свим Србима и да се ама нико није ставио на моју страну, на страну тих размишљања, већ да су ме и поред тога питали да ли гласати за Тадића, Вељу или Коштуницу, све говорећи да је моја замисао добра али: она подразумева и праву трудноћу, и прави порођај, и право плакање детета, па онда одгајање и чување тог детета, на шта нико није спреман!


Једна ми је поставила питање «Када ћемо ми Београђани да овладамо Београдом?» - затечен оваквом будалаштином, и будући да нисам по занимању «Рођени Београђанин»,  одговорио сам «када научите јекавски и ијекавски».... и давао различите одговоре на најневероватнија питања. А ово о јекавском и ијекавском, (наречја србског језика: Екавски, јекавски, ијекавски) мислим озбиљно!

Ето, гледам и видим што виде и сви остали који хоће да виде, и кажем себи: А зашто бих се ја посебно нешто секирао - зашто бих се ја секирао за оне који су по занимању «Рођени Београђанин» који не знају ништа конкретно да раде осим, можда,  оног што се тиче њихове дипломе, који су цео век настојали да «Упознају свет» - као што планира моја ћерка сада – да ове године иде у Француску како би некој деци за коју је везана показала Ајфелов торањ - тако што су ишли као туристи по Европи, Египту, Тунису, возали се на великим бродовима, били ту и тамо, видели ово или оно, послали много разгледница са тих путовања и сада им већ помало смета што се лажна србска трудница не порађа - јер, пара нестаје,  године стижу, деца без посла, родбину у селу заборавили (али и она њих), руке им  нису навикле на било какав рад, рате за кола све чешће, «комбинације» никако да успеју, а стално маштају о послу од милион долара!


Зашто бих се ја секирао због оних који од имовине имају стан и неког пса којег морају уредно сваког дана по три пута да воде у шетњу, или за оне који су били уз некога из власти од Милошевића до Тадића, па отуда истиснути, све применом закона уз помоћ судова и адвоката?


Зашто бих ја бринуо о могућим Сценаријима за довођење Србије у ред - зар од мене није доста оволико упозорења - зашто бих ја онда од нас, Срба, очекивао принову, када знам да је трудноћа лажна?

Саветујем свим Србима који су учинили оно што су могли, који нису све распродали и потрошили на «Упознавање Света», на луксузе и аутомобиле, који су спремни да поред основног занимања раде и неке друге корисне послове и који знају да раде то нешто друго, који нису заборавили родбину у селу, који се нису задужили код банака за куповину кола или адаптацију стана, који нису остављали своје жене па се женили младим и лепим фуфицама које су имале одређени циљ око те удаје, који нису спремни да учине ама баш све за своју децу, да гледају своја посла!

Нормално је да се чеше онај кога сврби, ми, остали, можемо да припомогнемо ако су испуњени неки услови, и ако хоћемо – пустимо да у први ред борбе за неке промене стану они који су били у првим редовима за трошење, луксуз, туризам, уживање, живот у граду по сваку цену и уз продају свега од чега би сада могли живети.

Нека они који су аплаудирали лажним трудницама сада сами траже неку која би стварно могла да роди!

Нека се организују ових 24% незапослених, 1,5 милион сиромашних, 1 милион са малим платама и пензијама, 2 милиона пушача који имају све мање за цигаре, 1 милион оних који пију пиво за које имају све мање пара, нека се погледају међусобно у очи и свако себи, поштено, па родиће се НОВО!


Престаните да аплаудирате лажним трудницама, престаните да се свађате за коју од постојећих странака да гласате – ништа не ризикујете што лажну трудницу нећете одвести у породилиште – неће оне ништа НОВО родити! А тада ће њихов лажни велики стомак да спласне!

Али, ништа не морате – седите и чекајте, одбројавајте и верујте државним вестима да ће све бити у реду. Заборавите и недавна упозорења лажних трудница «да треба затворити прозоре - олуја долази», заборавите све што вам се не свиђа, и уживајте....... не верујте својим очима већ речима Дачића, Палме, Тадића, Николића.... они ће вас спасити!

Само, драги моји Срби, време се не може вратити, а изгубљено и потрошено се не може надокнадити никако него напорним радом, жуљевима, скромношћу на личном плану, поштењем и увек уважавањем Принципа Довољности – он доноси оно што је највредније за живота човека, Мир и задовољство.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 21.01.2012.г. у 15,30 ч. 
________________________________
Снимљено 5.1.2015.г. у 14,01 ч.

Судећи по пажњи која се посвећује мојим насловима, од стране сарадника руске обавештајне службе, не може а да се не примети да је и Србија од почетка 2015.г. у Евроазијсклој унији, да су Руси преплавили Србију, да смо постали једно, само нас још нико о томе није обавестио.
Једино није јасно због чега се прикривају иза србијанске заставе и због чега морају да читају са мобилних телефона у којим су руске картице.... 


















2 comments:

niko 21. јануар 2012. 22:19  
Администратор блога је уклонио коментар.
Zlatni bilten 22. јануар 2012. 13:23  

Одговор на "Нико" од 21.02.2012.: Видим да се слажете са овим мојим, многима неприхватљивим, ставом - добро је, сада већ нисам сам, само Вас молим, испоштујте критеријум-потпишите овај свој коментар, до сутра увече - ако то не буде потписано, ја ћу га уклонити. Свако добро од Д. Татомировића

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta