O Rusiji


О Русији


-Судбина Русије зависи(ла) од става према Србији-


*Осветљавање судбине  Русије кроз њен став према Србији, кроз причу Монаха без манастира:


Кључне речи: Суштина руског односа према Србији, Русија као Тројански коњ, Русијом управља Газда, један је Газда за Русију, Кину, Америку, Европу...
________________________________________

Јутро, дан посвећен Св. Апостолу Јакову, 2013.г., Кота 540:

Мој, веома необични и драги гост, често и саветник и понекада и информатор, био негде у близини, па свратио – био сам весео када сам га видео, био задовољан дужином и детаљношћу приче, али и тужан због Русије, која се више не чека већ иде истим возом са осталим којим је досуђена строга казна.....
______________________

Извод из садржаја наслова:

"Сви они, Америка и Русија, Немачка и њени савезници које сам овде набројао чине војнике и војску једног Газде и свака на свој начин ради против Србије.
За Србију је најопаснија Русија - док се не промени – а неће, јер ево већ 300 година има овакву политику према Србији, то је много генерација тзв. «Руса» - а Руса је мало у тзв. Руској Федерацији – мало овај део до Белорусије и Украјине и оазе руског народа у другим руским пиољопривредним регионима, јер остали народи Русије – црни, жути, Јевреји, Монголи, Кинези, муслимани иза Кавказа, нису пољопривредници – они су сточари, трговци, увек нечији војници, склони међусобним племенским сукобима и увек савезници против остатка Срба у Русији, које су назвали Русима, по Србима званим Рашанима и Расима.

Погледај шта си написао 1997.г. па и сам упореди – видећеш да све иде по томе, јер је то тако одобрено  у тренутку када си писао. Тамо је баш све обухваћено, посебно ово како ће да покушају да се спашавају лажним намерама помирења са Србима."

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta