Opelo nad Tužnim skupom!


Опело над Тужним скупом!

-Тужни скупе-


Данас и сутра ће се одржати Посмртни говори над економијама некада важних светских држава названих „Г-20“ – требало је да изнесу планове за излазак из опште кризе, али се одмах на почетку догодило да сви у страху уздишу због онога што ће се убрзо догодити Кини, а потом по законима спојених судова и свима осталим.

 Кина је у великом проблему унутрашњих дуговања која су ненаплатива, у последњих 15 година је Кина напредовала и израсла у наводног економског џина са годишњим економским растом већим од 12%, само се ћутало какав је то џин, нико  није хтео да каже да су комунисти направили џина, или Змаја са Истока, али од папира!

Централна банка Кине је давала кредите својим окрузима и општинама, да се уређују, напредују, отварају фабрике…. И догодило се оно што се увек догађало са комунистичком планском привредом, промашаји, корупције, нееконимична трошења са крајњим резултатом да окрузи и општине не могу да врате кредите, а не може један део територије државе да банкротира…сада Кина иде у некакве нове и најновије реформе, тражи од банака да постану сувласници или власници пропалих фирми, инфраструктуре, што ће рећи да се опет врате уназад, да држава буде власник свега, а то се хтело напустити. Ово Кину у садашњем тренутку кошта 3.000 милијарди долара, уз затварање фабрика, отпуштања, социјалну несигурност и у крајњем уз побуне које се не могу ничим угушити.

Друга огромна држава у проблему је Индија, њених 180 милиона становника је у демонстрацијама против власти због ниских дневница од 10 долара на дан.

Русија
је направила ребалансе буџета сањајући стабилне цене нафте од 40 долара/барел, а нико не сме ни да помисли шта ће се догодити ако оне падну на 18 или 12 долара, што је врло могуће, јер ко ће да је троши, чија привреда и чији аутомобили? Наравно, обећали су и Руси својим  службеницима и пензионерима повећање примања, али после избора који су у овом месецу, издајући државне обвезнице које ће по свему судећи утицати на нагли пад вредности рубље у односу на пропадајући долар - Руски цар Путин је изјавио  да је 40% руских девизних резерви у еврима, а генерални директор Дојче банке је пре неколико дана послао озбиљно упозорење о опасности слома те бенке.
Док су они из Тужног скупа у Кини, у свим њиховим државама тутње колоне полиције и војске који су на интезивним вежбама. Да буду спремни. И треба. Само што то није могуће!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=155
_______________________


Снимљено 5.9.2016.г. у 12,28 ч. -
Несумљиво је да све што се објави на Златном Билтену пажљиво, али прикривено, читају они којих се тиче!

1 comments:

Borislav Milisic 5. септембар 2016. 04:06  

Danas su pocela dva najvaznija dogadjaja za buducnost ljudskog roda.Prvi je sjednica G20 kojim najmocnije ekonomske sile svijeta zele da se izvuku iz krize u koje su usle svojim zlom i bombardovanjem te male ali Bogu drage Srbije i one su ,kako rekoste , vec osudjene na propast i podsjecene kosirom pravde koji krenu iz Srbije preko Turske, Kine, Rusije, EU amerike i Britanije i vratio se u Srbiju i sada gledamo njihovo uzaludno koprcanje i pokusaj da izbjegnu ono sto su zasluzili ali naravno Bozija je poslednja i sada beru plodove svoji nedjela prema nama Srbima i nek je u svemu pa i u tome volja Bozija.Druda bitna stvara koja je isto zapocela danas je Ekumenisticki sabor hriscana, muslimana i jevreja u Jerusalimu na kojem treba da proglase novu svjetsku religiju i dugo cekanog Mesiju-Antihrista i time uvedu ljudski rod u veliko stradanje obracuna izmedju Dobra i zla, Istoka i zapada, Hristovi slugu i slugu njegovog protivnika-Antihrista.Ali u ovim tako burnim i teskim vremenima ne kloni duhom Srbski rode no se, bez odlaganja, budi i vracaj svom spasenju, svojoj Pravoslavnoj vjeri i korjenima i ako osjetis suzu u oku pri pomenu Kosova i Kosovskog zavjeta bez odlaganja se prikljuci Srbskim rodoljubima iz Komanda 540 i Srbih 888 koji rade na preuzimanju vlasti u Srbiji i SveSrbskom preporodu.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta