Smrt Mojsijeva


Смрт Мојсијева

-Ко је србски Мојсије-

-Екапозе за Израелце-

Мојсије је повео Израелце из наводног заробљеништва у Египту – на путу кући  је залутао, у лутању су се родиле две генерације оних који су слушали Мојсија, на крају су почеле побуне, јер његове молбе Богу нису давале резултат. У његовом одсуству су скупили накит и направили Златно теле,
  хтејућу да му укажу да ће резултати његових молби Богу и молби Златном телету бити исти. У годинама лутања и Мојсије и све друге старешине су изгубиле ауторитет, побуном је Мосије скрајнут, убрзо је умро на неки тајанствен и неописан начин, што је необично, будући да су и много мање значајни догађаји пажљиво записивани и описивани – после те побуне Израелци су нашли пут и вратили се кући. 

Побуном против Мојсија, Израелци су тражили излаз из пустиње и излаз из сигурног нестанка племена, показујући и указујући на штете које настају ако се беспоговорно слуша вођа који нема знање нити план, већ се стално узда да за њега то неко други уради. Када су нашли пут, Израелци су се вратили Законима којима су до дана данашњег утврђивали своју Догму о животу, рађању, смрти, односима у племену, у породици, са другим народима, која их је и довела до стања да овладају светом уз помоћ новца и да свет увуку у стање пред саму пропаст која куца на врата – мисли се на финансијске махинације које се окрећу како против њих, тако и против свих људи који су им поверовали, као они некада Мојсију који није имао план, али их је водао по пустињи и стално молитвао! 
Овај и овакав свет ће се спасити тек када се отворено побуни против модерних Мојсија – Банкара и њихових слугу, политичара! 
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/07/a-ispod-prevara.html

Пропаст почиње пропашћу великих америчких банака, а у Европи пропашћу Дојче банке, која одржава и придржава целу Европу и велики део света, која ће и Европу и свет увући у потпуни хаос и пропаст.
Даље-за читање или регистрацију-клик на:


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta