Borbeni komplet Dajčera


Борбени комплет

Александар и Ангела, не његова, већ она из Немачке

Резултат слика за министарка одбране немачке фотографије
Лекар-гинеколог, Урсула фон дер Лајен, министар одбране Немачке


Овај наслов је намењен само верницима!

Некадашње, омање и безначајно, персијско племе Дајчера, сада покрштени и Дојчере или Германе, које Срби због тешког њиховог изговора речи са много сугласника просто називају Немцима, је када се слушају мало издаље личе на немог човека који се упиње да неком нешто каже и објасни, слуте да ће у Немачкој ускоро многи бити ј.бени!

Изабрали за министра одбране жену, лекарку-гинеколога Урсулу фон дер Лајен, супругу милијардера, која се добро разуме у резултате мушко-женског укрштања ногу.

Са ким ће министарка да укршта ноге?

Има више од 70 година како им се (Дајчерима) када год са неким укрсте ноге привиђају риђокоси Срби названи Русима – то су они који су 1944.г. кренули из Русије, преко Украјине и немачких савезница, Румуније, Бугарске, Хрватске, пут Берлина, србског града Брљин којег су Дајчери преименовали у Берлин, да би постао њихов.

Тада су Руси ослободили Београд и Србију од дајчерских злочинаца, мало се одморили, примили војничке и официрске плате, у србским динарима - милијарди пет - добили храну за војску и сено и зоб за коње и кренули преко Срема у Берлин.
Уз сталну песму, пошто су својим „Каћушама“ разбили немачке бункере у Срему.

„Ми смо бежали запрежним колима на којима су била деца и ствари, без заустављања, а у даљини се само чула песма руских војника!“

-Из сећања једног војвођанског Немца-

Зашто се немачкој министарки одбране дешавају слушне и визуелне халуцинације – види риђокосе Русе и чује њихову песму!

Свечана војничка песма-корачница дајчерске војске уназад за више векова и данас  је „Сваки Србин клети, мораће умрети!“ – ово бегунац са часова историје из новобеоградског блока 45, не зна, па се радије држи за сукњу новодајчерске царице Ангеле, уместо за сукњу своје маме Ангелине, мада би већ требао да је проходао – али му не иде, о Александру Вучићу је реч, ономе који никако да порасте и постане вук који завијањем призива свој чопор, већ непрестано, као мали вучић, цвили!
Руси сада имају боље „Каћуше“ од оних којим су пробили дајчерске бункере у Срему – овим новим могу да ј.бу министарку „Фон“ на даљину, али јој се они ипак причињавају ту око ње, у лаком маршевском поретку, и уз песму, како иду на њен Берлин – могу они и на даљину, али ће војнички дефиле ипак бити на „Александар плацу“ у Берлину. Поново!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=151

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta