Car bez krune!


Цар без круне!

-Издаја се не опрашта-

Веза: Чекамо вас!
           
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/09/cekamo-vas.html
Видиш и сам како су се ућутали челници цркава који су 26.9.2016.г. у Јерусалиму требали да крунишу Сатану за свецара на Земљи – уплашили се и одустали! Лажни верници, лажни бискупи и епископи, лажни рабини и реиси, уплашили се за своје издајничке душе и опет издали! Сада свога бога. Сатану.
Издајник Сатана, издан је од својих слугу! „Ко мачем сече, од мача ће погинути!“
Остао Сатана сāм!

хттпс://м.афтерсхоцк.невс/ситес/м.афтерсхоцк.невс/филес/у14368/теасерс/Тхереса-Маи-Давид-Цамерон-ЕУ-Референдум-Брекит-Воте-Леаве-иммигратион-567238%5Б1%5Д. jPG
Она наступа и прети у име британских острва на које су се повукли Атлантисти
http://klich.ru/2016/09/articles09_01.htm

Враћен на свој Прапочетак – на тренутак када се одлучио на издају Бога и организовао побуну против Њега….

А наш предводник, предводник наше Групе „Србих-888“, са овлашћењем и моћима да чини шта мисли да је потребно, само је издао упозорење онима који су се спремали за церемонију зацарења Сатане за свеземаљског цара, од којег су се уплашили па побегли!

Он је и раније указивао на Сатанине Командне центре-велике светске банке и објаснио како ће ти центри пропадати и потом замахнуо Невидљивим Енергетским косиром и подсекао велике државе засниване на новцу стеченом преварама, лажима, уценама, ратовима… које су се ругале Богу - подсечене су Турска, Кина, Русија, Европа, Америка и Британија и оне сада падају.
Уствари, остала је још само Америка!

Њој је одређено да изазове ланчано падање ових осталих и то ће се догодити у тренутку пропасти Сатаниних Кмандних центара – великих америчких банака и Главне Америчке банке којој цео свет плаћа порез кроз морање куповања њених државних меница, што у суштини значи да је цео свет одавно постао роб Сатанин који се зацарио у Америци и у којој у „Области 51“ има свој престо. 

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
______________________

1 comments:

Анониман,  21. септембар 2016. 21:46  

Ако ми се дозволи, замолио бих да се реч - "ВОЂА", у реченици: "А наш вођа, вођа наше Групе „Србих-888", замени речју - ПРЕДВОДНИК!
Предпостављам да се разлог наслућујуе и да замена
има смисла.
Хвала!
Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta