Snovi, život i revolucije se ne ponavljaju!


Снови, живот и револуције се не понављају!
-Старци кваре ритам живота-

*Снови људи су дневни, годишњи и животни.

*Планови људи су само настојање реализације њихових снова.

*Сви снови једне људске генерације нестају појавом следећег нараштаја.

*Нараштаји људи су Божији ритам одређен за људе ради посматрања шта ће чинити у конкретним условима.

*Снови људи су њихове награде и казне у мери њиховог остварења.

*Највећа казна за појединце или читаве генерације је када не могу да се разбуде и не дозвољавају следећем нараштају да сања и своје снове претвара у стварност.

*Да није снова Свет се не би мењао, а то није циљ.

*Највећи бандити после буђења, тада у будном стању, маштају о новим сновима и плановима за њихово остварења, опирући се оним нараштајима који наилазе са својим сновима и плановима за њихово остварење.

*Уступање места новим нараштајима је неминовност!

*Ратове увек и иницирају и воде старци, али су они увек у функцији уклањања оних који се супротстављају преузимању улоге одређене новим нараштајима.

*Пробуђеним бившим политичарима је остављено да пишу мемоаре о својим недосањаним сновима, које могу да улепшавају, јер их иначе нико и не чита, те да у њима описују не своје пређене путеве, већ оне којим нису ишли а после  буђења их пожелели.

*Пробуђене курве се често определе да постану монахиње, тамо често узнапредују до чина старешине манастира и веома су строге и немилосрдне према тек пристиглим искушеницама за монахиње, јер у њима стално гледају себе из времена младости и сањања.

*Они који су се обогатили на незаконит начин, иако ни од кога питани, често и упорно доказују да су све легално стекли.

*Што ружнији снови (живот и поступци) то већа жеља да се снови понове.

*Што већи лични допринос општим недаћама, то већа жеља и упорност да се умањи сопствена улога у томе.

*Што већи страхови од свог сумњивог богатства, то већа жеља да се свим другим сличним богаташима, непосредним ангажовањем, изврши контрола начина стицања тог богатства.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=162

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta