Kada se radnik odmara....


Када се радник одмара……


-Гледам их и уживам-



Ето, дозвољавам да себе сматрам неким ко нешто корисно ради…. пишем, објашњавам, указујем, грешим или не грешим, прогнозирам и то се остварује, али скоро се нисам овако, у улози губитника, лепо осећао.
О чему се ради?

Пре само три дана сам у наслову „Ритам V“ по свему судећи изнео и нешто ново што је против мене окренуло Русију и Србију – наслов је свима био доступан и тог првог дана за само 12 часова прочитало га је 235 читалаца од чега су њих 65 били моји нови читаоци,  другог дана је „неко“ из неких интереса учинио што је било потребно да се тај број читалаца смањи на 160 за 24 часа. Трећег на 132 са тенденцијом да падне на број испод 100 што се није догодили у протеклих пет година!

Некоме сметају моје констатације, прогнозе и предлози, али се оне остварују невезано за то да ли се то неком свиђа: Мој став да ове изборе у Србији, када власт показује сумњу у себе, треба напасти најјачим грађанским оружјем – Бојкотом, се потврђује!

Број бирача који намеравају да изађу на изборна места, према незваничним информацијама и личним истраживањима, јер се званичне не објављују,  пао је испод 50% и пада сваким даном за 0,7% са тенденцијом да до избора овај број падне на око 35% када се стварају многе неопходне обавезе за неопходне мере, али и прилика за спасавање.

Истовремено је само дан после тог наслова-прогнозе „неко“ ратом запалио јужне кавкаске границе, нишанећи Русију Вишом Силом, као опомена онима којима се то догађа, као и онима који то сада посматрају као нешто далеко што се догађа неким другим…

Ми се у овом тренутку не можемо ослонити ни на кога ко би нам хтео помоћи само зато што нам је пријатељ – сада ми осим нашег Живог Бога и немамо другог пријатеља, али је то сасвим довољно - увек се појављују услови и зато ми ово стање морамо превазићи о свом руву у круву – сами ћемо ми то!

Бојкотоваћемо ову Изборну Позоришну представу
са истом текстом и истим глумцима, само преобученим у друга одела, како би се изнудили праведнији услови да стварно будемо озбиљни.

Ова руска очијукања са оним којима нису хтели да помогну ни 1999.г. (Комунисти и њихов окрајак радикала) који су сада опет на власти под другим капама и називима, опет нам говори да будемо опрезни и да не верујемо – опет су нам они (Руси) пре само неколико месеци делили одликовања своје ЧЕКЕ и хероја СССР Јосипа Броза, никако да схвате да су у Србији још живи Срби-Слободњаци, за разлику од њих који то нису више од 400 година.

Ја, наизглед губитник у броју читалаца, осећам се победником, погођена тема, предложени прави алати за Србију и дата права прогноза за Русију. Одани мало душом Драгољубе, радниче, недеља је!


Слава нашем Живом Богу Србу!


Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства „Срб и ја“
основаног у Организацији „Команда-540“


Постављено 3.4.7524/2016.г. у 13,25 ч.

1 comments:

Unknown 4. април 2016. 21:07  

Брате Драгољубе радујем се вашим текстовима , и стоји иза тога да све што сте писали у задње време полако се остварује ,. гледам ове анкете на проруским Фејсбук страницама дали смо за савез са Русијом,..,.а ја њих питам да смо ми од њих преко Скупштине још 90сетих година тражили да нас приме у савез Русије и Белорусије кад је Србији било најтеже, и још до данашњих дана нисам негде прочитао да они хоће неки савез са Србијом.. Стојим иза ваших речи да ми Срби једино имамо заштиту од Свевишњег , и да Руси и Американци имају истог ГОСПОДАРА, и да народ гаји лажну наду у назовимо братску Русију , која изгледа још не схвата да јој Рат куца под прозоре, што ће ускоро убрзано и да се покаже као истина.. Што се тиче ових наших циркузаната што воде неку предизборну кампању, и они су изгледа свесни колика апатија и неинтересовање влада у народу као и презир према њима , а тек шта ће да их снађе за неки дан кад дође до коначног слома Долара и Еура . време је да се Србски народ више окрене себи и верује више себи и СВ. АРХАНГЕЛУ С поз... МИЛЕ СТЕВАНОВИЋ

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta