Ritam V


Ритам  V

-Оркестар „
Команда-540“ је спреман-

Веза: http://www.komanda-540.blogspot.rs/2013/07/prva-dobijena-bitka-bratstva-srb-i-ja.html


*ОЗНА или УДБА, ЧЕКА или КГБ су мачеви комунистичке револуције;
*Бојкот власти од стране народа је његов, народни, мач против власти.


*Обавезна Инструкција за чланове, 
војнике и официре 
Организације „Команда-540“ и 
припаднике Братства „Срб и ја“:

Затворите ненасилним алатима приступ сваком бирачком месту на наредним изборима у Србији и иностранству, за све оне који би на било који начин могли силом бити терани на таква места. Свако је одговоран за своју линију фронта, у Србији и иностранству.
Уколико има потребе за додатним објашњењима обратити се Команди Организације.
Заставник, Србија Драгољуб Татомировић

Команда-540 је основана ради ненасилног преузимања власти у Србији, у тренутку када власт не буде знала шта ће са њом, када буде спонтано онемогућена да врши управу у Србији или на други ненасилан начин. Чекао се тренутак за примену оружја којим Команда-540 располаже, и услова за примену тог оружја. Услови су се стекли несумњивим исказивањем страха владара Србије од бојкота избора од стране грађана који се на различите начине наговарају да још једном одгледају већ виђено. Садашњи владари су они стари, они су ови садашњи и они би да буду и будући. Плаше нас повратком на старо – мислећи на време када су Шешељ и Николић били потпредседници у комунистичкој влади С. Милошевића, а А. Вучић министар информисања у њој. Наговарају нас да не применимо опасно оружје БОЈКОТ!
Плаше нас собом! Браво! Несмотрено признање!

Бежимо од тих старих који би да се прикажу како су нови – искористимо најмоћније ненасилно оружје којим располажемо, нашу вољу да се слободно определимо! Да бирамо некога или никога!

У години оснивања Команде-
540 извојевана је прва победа грађана у малој варошици Србије, Мионици, тако што су грађани победили себе и своје страхове које је непрекидно у њиховим главама гајила ОЗНА-УДБА-БИА и нису изашли да слушају функционера комунистичке партије који је био главни говорник на прослави 158. годишњице рођења славног Војводе Живојина Мишића – страх треба да победи свако онај који може, да се не боји никога до Бога!

Ја не излазим на изборе од 2000. године, јер се не појављују нови, већ стари са новим именима и капама. Располажем валидним информацијама о многим старим и овим новим – више њих је долазило код мене по савете или инструкције или су тражили моје стручне услуге па одустајали од њих, јер нису ни самостални ни демократе, нити је било ко од њих хтео да ми за те услуге плати!

Ритам V – Година планетарних промена

Ова година је година Ритма
V – година у којој у већини држава света на власт стиже или је већ стигла пета генерација истих владара и све се поклопило са крајем стрпљења Господњег, па је ово година планетарних промена – све постало видљиво 16.3.2016.г.

Даље:
Клик на http://komanda-540.blogspot.rs/2016/03/ritam-v.html

_______________

На сајту http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/  налази се 130 пробраних наслова које сам тамо склонио за оне који смеју да се потпишу као читаооци истих и који су спремни да испуне и друге услове који су одређени, па Вас упућујем да се упознате са условима и потом и са садржајем. Д. Татомировић
_______________________________


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta