Oružje birate vi!


Оружје бирате ви!
-Двобоји са Богом-

Веза: Ти ниси ја!
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/ti-nisi-ja.html

*Глуви, па не чују!;
*Слепи, па не виде!;
*Луди, па не разумеју!;
*Варалице, па би да Га преваре!;
*Силни, па би да Га победе!

Када би били привилеговани па да можемо да чујемо нечујно и видимо невидимно, по мом мишљењу би нам сигурно  бубњало у ушима од следећег:

Ех, ви, глуви, слепи и луди – да сам вам два пута по 3,5 године и још једну да се сами запечатите, и та једна за печаћење истиче 16.3.2016.г.!
Моје слуге су ме молиле и ја то одобрио – пре тога сам им отворио очи, уши и ум да знају шта од мене траже…. И ево вам то што су они тражили а ја одобрио.

Ја сам њиховом руком и жељом бацио њихов Невидљиви Косир-Бумеранг, трасом коју су одабрали: Београд –Турска – Кина – Русија - Европска унија – Америка – Британија - Београд. Укупно држава шест!
Косир се вратио у руке мојих слугу још пре годину дана – оно што је подсекао пада, и то је незауставиво! Тако сам им обећао. Тај Косир је опет у њиховим рукама и могу са њим да чине шта год буду хтели и када год буду хтели!
Ви сте за ову годину падања и за свих претходних два пута по 3,5 године уместо предаје мени, бирали оружје за борбу са мном! Ја сам на то пристао.

Европа и Америка
су одабрале оружје-новац, ево чиним да од свог оружја погину! Чиним да изврше самоубиство свеже штампаним новцем којем ће у свом лудилу сами смањивати вредност, а повећавати количине тог лажног новца и завршиће се како је то виђено у Србији пре 23 године. Чиним све Немце и Американце милијардерима – чиним да их убије њихово оружје!

Русија
је користила нафту и гас да овлада мојим територијама и душама људи у којим сам хтео да боравим или повремено будем гост – отерали ме, рекли су да они знају како се купују људи и њихове душе. Чиним их разоружаним, чиним њихово оружје неупотребљивим, празним њихове касе и чиним све да их поробим како би ме се сетили и признали за победника! Обесићу кога буде требало, порушићу, спалићу и поравнаћу како су ме моје слуге молиле и како ја будем хтео.

Ја сам склонио Заштитни Кишобран са вас, јер сте понижавали слуге моје, које су се пре тога за вас заузимале код мене – нико не сме да понижава слуге моје, јер су они моји војници!

Ви у Србији већ више од 40 година претите понижењем мом Војсковођи Михаилу – правите непотребну брану да потопите његову цркву код Ваљева. Одабрали сте за борбу са њим брану „Ровни“ – водом ћу преко Ваљева, Уба, Обреновца, Београда, Смедерева и Пожаревца, ископати ров у којем ће бити потопљене све ваше лажи и пустићу да вас казне они које варате већ више од 100 година. Како они одлуче!
Чекам само још три дана да видим шта ћете се договорити са Русима, потом ће се, у зависности од тог договора користити ваше оружје против вас.
_______________

На дан 22.3.2016.г. постављен је нов наслов - наставак овог, на
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=130

Извод из текста:

„Шта рекосте?
 Ништа се не догађа, а 16.3.2016.г. прошао, нема осим нас друге силе, наставимо као и до сада…. Али: не чусте ли да сам одредио да вас уништим вашим оружјима – Европу и Америку, новцем, а Русију и остале који су уцењивали гасом и нафтом, баш тим оружјем - гасом и нафтом!

Не чусте ли да је Кина почела сама са собом да тргује?! Видите ли чега се она сетила, сада откупљује по јефтинијим ценама своје државне менице од својих државних банака, па их потом продаје по номинованим ценама, или их урачунава у своје приходе по тим номинованом ценама – приказаће све као своју велику зараду, а куповала своје менице од својих банака па их ставила у свој Главни трезор! 

Да се не поверује чиме се све људи служе како не би признали сопствени пораз у борби са мном!

Не чусте ли како се Кина љубазно обратила америчком ФЕД-у за новчану помоћ, чиме је признала да је банкрот, али не би да се то дозна….

Не чусте ли као су пале вредности свих акција европских држава после само неколико активираних бомби у Бриселу – а то је само почетак што се тиче Европе Америке и Кине. Остала је, и сада је на реду, успавана и мамурна и силна и охола Русија, моје слуге су је обавестиле давно, али се они осврну на то тек када им се то на шта су им указали догоди.
__________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

6 comments:

Анониман,  9. март 2016. 20:03  

"СРБИЈА НИЈЕ ЗЕМЉА КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА ЧЕТИРИ РАТА, него земља која је сахранила четири царства!

У кухињама невладиних организација стално се измишљају нови ментални импланти. Ментални имплант је идеја која се усађује у ум појединца или народа преко медија вјештом манипулацијом.
У ум српског народа невладине организације и продани интелектулаци усађују идеје које служе расрбљавању, уништавању националног поноса, издаји части и стварању осјећаја кривице и само-презира. Једна од таквих идеја, менталних импланта које са примила код многих људи је лаж о томе како је Србија изгубила четири рата. Србија нити је покренула четири рата, нити је било четири рата, нити их је изгубила.
Термин „ратови деведесетих“ су још једна измишљотина другосрбијанаца. Није био ратова, био је само један рат – разбијање Југославије од стране Англо-американаца, Ватикана и Њемаца у сврху слабљења српског народа. Иако је СФРЈ била више кроатославија, него Југославија, ипак је англо-америчкој геополитици сметала Југославија у којој би кад тад српски фактор могао постати доминантан. Читав рат водио се у сврху тјерање Срба западно од Дрине, а слабљења и понижавања Срба источно од Дрине. У таковој ситуацији, без и једног савезника, никад слабије Русије и никад јаче Америке (сви смо се тада клели у Рамба и Терминатора, вјеровали да су Американци спаситељи свијета) Срби су успјели немогуће – након више од пет вијекова поново направити српску државу западно од Дрине. Србија према томе није изгубила никаква четири рата. Него извукла маскимум из рата у четир фазе.
У првој и другој фази Милошевић је циљано пустио да се ЈНА обрука у Словенији и Хрватској (Вуковар). На тај начин се ријешио југо-унитаристичког водства ЈНА које је 1991. још увијек хтјело бранити пропали комунизам и титоизам. У трећој фази Крајину није било могуће спасити, али је је Милошевић успио у замјену за Крајину добити републику Српску. Четврта фаза била је НАТО агресија на СР Југославију и рат на Косову и Метохији. Због огромне премоћи противника, чак 19 земаља се удружило против Србије, Космет није било могуће обранити, али се српска војска готово неокрзнута повукла са Косова и Метохије, док Кумановским споразумом Космет још није био потпуно изгубљен, а није чак ни данас.
Срби требају бити поносни јер су једини народ који се деведесетих храбро супротставио америчком империјализму, онда кад су Америка и НАТО били на врхунцу моћи, а Срби сами, без и једног јединог савезника. Све највеће империје су на врхунцу своје силе напале Србију и све су редом тај напад платиле својим сломом. Клица пропасти Римског царства био је илирски рат (Илири су само назив којим су други звали Србе до средине 19. вијека).
Турско царство које је 500 година владало са пола свијета на крају је морало са Балкана бјежати пред Србима да би се на крају потпуно урушило. 1914. највећа европска царевина, Аустро-Угарска је са великом војском покушала Србију избрисати са мапе. Четири године касније Аустро-Угарска више није постојала на мапи. Моћна Хитлерова Немачка ради Срба је морала одгодити напад на СССР за чак седам недеља. Седам недеља које су спасиле свијет, толико су изгубили Њемци ради српског рушења тројног пакта, таман довољно да их стигне руска зима на само 40 километара од Москве.
Деведесетих је никад јача Америка, највећа сила коју је свијет видио напала Србе. И док су Американци у својој охолости мислили да су непобједиви, умјесто да се позабаве коначним уништењем никад слабије Русије, они су на Србе изгубили десет година. 10 година било је Русије бескрајно драгоцијене вријеме, руски народ успио је изродити Путина, а Путин крај америчке доминације и униполарног свијета.
Не, Србија није земља која је изгубила четири рата, него земља која је сахранила четири царства, а ускоро ће бити сахрањено и пето, па ће пресахнути крвави амерички новац којим су плаћене невладине организације за ширење својих анти-српских лажи.
Извор: СРБИН.ИНФО, Мислав Хорват"
Драган Славнић

Анониман,  10. март 2016. 09:35  

Косир је требало да "дејствује" и у ова 3-дана, само не из нишанске тачке садашњости на циљ 3а 3,5 година у будућности,већ је требало нишанску тачку померити у прошлост за 3,5 год, да
би косир "дејствовао"по циљевима у току ова 3
дана.
Као што се испред предњег краја одбране одбрана
подржава ватреном /ракетно-арт./подршком из дубине
простора одбране, тако се и у времену /прошлост,
садашњост и будучћност - СВРЕМЕНУ/ из дубине прошлости виртуелног времена подржава врло блиска,
и блиска будућност - од једног или пар дана!

Само, сада би требало сузити циљеве на поједине
виталне групе, појединце и мање просторне циљеве који непосредно угрожавају предњи крај одбране
ПРАВОСЛАВНОГ ФРОНТА који држи СРБИЈА И СРБСКИ НАРОД, будући да је непријатељ ПРАВОСЛАВЉЕ ОЗНАЧИО
КАО НЕПРИЈАТЕЉА БРОЈ 1 /ЈЕДАН/ НОВОМ СВЕТСКОМ ПО-
РЕТКУ!

Драган Славнић
Драган Славнић

Дакле, ппотребна је јака запречна ватра - КРТЕЧ -
да се успори и заустави суманутост надирућег не-
пријатеља.

Zlatni bilten 10. март 2016. 12:27  

Тако је брате Драгане - На картеч! Пали! Одобрен ти је приступ по новој регистрацији по оба имена па сада можеш у целости да пратиш наслове и на том сајту. Свако добро од Србија Драгољуба Татомировића.

Анониман,  10. март 2016. 14:37  

Хвала, Брате Драгољубе, за одобрен приступ и за
одобрен КАРТЕЧ!

Драган Славнић

Анониман,  14. март 2016. 10:14  

Антонијевих 300: Срби под једном шљивом“
Није ту било само “3оо Срба“, било је ту много више – ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБА, али је требало то сагледати ДУХОВНИМ ОКОМ!
Било је ту много, много симболике и порука које безбожници неће и не желе да виде!
Преко пута зграде Владе /косо десно/, на разрушеној згради Генералштаба, а да се сакрије злодело НАТО-а и домаћих издајника, развучен је велики пано са сликама вјникиња ВС, уз видно наведене речи ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА НИШИЋА,
СИНА ВАЉЕВСКОГА КРАЈА:
“КО СМЕ ТАЈ И МОЖЕ, КО НЕМА СТРАХА ТАЈ ИДЕ НАПРЕД!“
А на место друге разрушене зграде Генералштаба /који се данас “реновира“/,
половином 19 века, основана је Артиљеријска школа коју је похађао и завршио Војвода Живојин Мишић и остале србске воводе.
Дакле, тај ВАЉЕВЉАЦ је својим РЕЧИМА – СВОЈИМ ДУХОМ – и ДУХОМ СВИХ РАТНИКА ПРВЕ АРМИЈЕ У КОЛУБАРСКОЈ БИЦИ – ЈЕСТ И БУДЕТ ПОДРШКА овим “3оо СРБА“, који су остали као БоС /борбено осигурање у претпољу НОВЕ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ“.
И као што је Војвода Мишић морао да повуче Трећу армију са крајње западне границе Србије – ПРЕД ПОТОПОМ АУСТРО-УГРАСКЕ СИЛЕ – тако су се и ових
“300 Срба“ повукли пред протестантским и екуменистичким потапањем ваљевске Грачанице , да би се и они – САМО “3ОО СРБА“ -победоносно вратило у ваљевску Грачаницу и у прах и пепо сатрли протестантске и екуменистичке злотворе, и спасили Ваљево, и целу Србију од те пошасти.
Али, симболика се не зауставља само на томе.
Тих “3оо Срба“ стоји испред зграде Владе, на чијем врху /куполи зграде/ доминира висока биста ЛУЦИФЕРА!
Дакле, ово је директно, фронтално сучељавање ЛУЦИФЕРА са “3ОО ПРАВОСЛАВНИХ СРБА“.
Овим Србима, у помоћ пристиже и Стефан Немања, изражено симболиком назива улице у којој се налази зграде Владе – НЕМАЊИНА УЛИЦА – као лево крило које наступа према ЛУЦИФЕРУ.
Средину фронта држи ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ СА СВОЈОМ ПРВОМ АРМИЈОМ ИЗ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ, а лево КРИЛО ПОДРЖАВА КНЕЗ МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ СА СВОЈИМ УСТАНИЦИМА ИЗ ДРУГОГ СРБСКОГ УСТАНКА, симболично, јер се зграда Владе налази и у Улици Кнеза Милоша“!
Симболика иде и даље.
На раскрсници улица Немањине и Кнеза Милоша, 27. марта 1941 биле су размештене снаге пучиста који су оборили издајничку Владу ЦВЕТКОВИЋ-МАЧЕК
КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.
А ту је и БОЖИЈА ПОМОЋ , ЈАСНО ИРАЖЕНА ГОСПОДЊОМ МОЛИТВОМ – ОЧЕ НАШ…!!!

Драган Славнић

Анониман,  17. март 2016. 22:04  

Укидање ванредне ситуације не важи за МАНАСТИР ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ, пошто се она и даље потапа од стране безбожне власти!
Због тога је у току стални протест испред зграде Владе Србијe - "3оо" Антонијевих Срба!
АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА!
Са скупа се шаље вапиjућа молба Светом Архангелу Михајилу, да са Својом Војском казни хулитеље /домаће и стране наредбодавце/ на име Господње, због ПОТАПАЊА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ – баш као што је и ЗА КАЗНУ ПОБИО 180000 ВОЈНИКА ЦАРА АСИРСКОГА СЕНАХИРИМА – ДА СЕ ВИШЕ НЕ ХУЛИ НА ИМЕ ГОСПОДЊЕ!!!

Драган Славнић
Овај текст има молебни, вапијући смисао и позив - упућен нашим прецима за помоћ!
Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta