Kosir kosi!Кренуло је!

Данас, јутрос, око 9,20 ч. један од мојих малобројних другова ме је затекао у кревету, нисам спавао већ био у неком полусну, и чим сам се јавио, рекао је"Косир је кренуо!"- потом ми је објаснио шта се ноћас и јуче догађало у Паризу.... слушао сам га јер ми то није било познато, и док сам га слушао једино сам се плашио онога што би могло да се догоди и нашој великој држави Русији, са које је на Светог Луку скинут Заштитни кишобран, потом сам успео да се сетим делова старе приче мог повременог посетиоца којег ја, будући да о њему не знам ништа, називам Монахом без манастира, из 2011.г., па  ми се када сам је нашао, учинило да би је требало у овом тренутку поставити као нов наслов, јер се моји читаоци концентришу само на нове наслове, као да сам ја Вучићев "Информер", па не због њих, већ због оних којим је ово намењено то и чиним - постављам стари наслов на место одређено за нове. 
Недавно сам написао да су Оланд, Меркелова и Ердоган мртви само им нико није то јавио, као и њихове државне творевине сазидане како је Монах без манастира давно описао. 
Ми Срби не треба дасе радујемо мукама народа које ће посећи замахнути косир, он иде својим путем, али треба да се радујемо чињеници да Бог свакоме плаћа према заслугама.
14.11.2015.г. у 12,03 ч.  Д. Татомировић

Цео текст је на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta