Ko bi da opet ubije strbskog cara?


Ко би да опет убије србског цара?

-Кога се србски цар боји-

Наша два-три истовремена  цара, са често измењеним улогама, у скоро једнаким временским размацима обавештавају нас о сопственој угрожености, о неповерењу у тајне службе којим су команданти, жале се и на специјални рат који се води против њих, преко дневних листова које су сами створили или профилисали, све тако купујући по неколико дана наших живота, у којима се бринемо о томе ко опет жели да нам убије цара, уместо да се питамо шта и како та два-три наша цара раде (Дачић, Вучић, Николић) и да ли је то што они постижу вредно наших, а и њихових,  живота, нашег стандарда живљења и на крају и нашег стрпљења да чекамо да се они умију, прогледају, па крену како треба…

Врло продавана мајица у Србији је мајица са натписом„Не јебем живу силу!“- опасан је то натпис на грудима углавном младих људи и опасна и последња опомена царевима да пазе шта раде.

Стављањем такве пароле на предео срца, носиоци истих мајица се јавно опредељују за једини страх од Бога, када објављују да им људи нису ни узори ни команданти, када објављују да се живе људске, видљиве  и материјалне силе не боје, када објављују да им је преостао још само голи живот, када објављују да су апсолутни слободњаци независни од било чега материјалног, што су желели али им није дато, сагласили се са немањем тог материјалног и стали под барјак самог Живог Бога.
Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta