Svađa rođaka u EU!


Свађа рођака у ЕУ!

–Да ли се мешати?-

Без икакве намере да овом приликом наше Цигане, које је из Индије довео наш цар Душан како би се његова власт утврдила у тим повраћеним историјским србским територијама, повредим, а истином се нико и не и може повредити, јер је она само констатација, истичем шта се о њиховим породичним односима мисли међу нама Србима, који све чешће попримамо те циганске особине-мешање народа је чудо!

Када се нека србска фамилија стално међусобно препире, свађа, галами, дели, тужи, одмахнемо руком и кажемо „Циганска посла!“. Е та Циганска посла се јасно виде већ деценијама и столећима на Блиском Истоку и у Африци, у којем рођаци Арапа и Африканаца раније пристигли у Европу, на старе србске земље које су силом и бројношћу освојили – Немци, Французи, Шпанци, Талијани, али и остали из њихове близине, ишли незвани у госте и у посете у крајеве из којих потичу – али сада: надмени, просвећени, писмени, намирисани, наоружани, лукави и покварени, отимали су све што им се свиђало у постојбини својих предака, доводили су робове које су преко Амстердама продавали Американцима….
Било је то непрекинуто вишевековно зло!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=91
НОВИ НАСЛОВ "НА СРБСКОМ ТРОНУ ОПЕТ СРБИН!"
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/11/na-srbskom-tronu-ponovo-srbin.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta