Jatak plan


Јатак план

-Митровдан-Ђурђевдан-

Шифра разграничења: Језик и реч!
___________________

*Онима којим је намењено да поступају - у Србији и набројаним државама;
*Онима који прикупљају информације да би обавештавали своје старешине;
*Онима који још размишљају да наставе борбу против војника Бога Добра;
*Члановима Братства „Срб и ја“ и симпатизерима тог братства;
*Онима који су учествовали у изради „Јатачког плана“ обелодањеног на овом блогу 2013.г.;
*Официрима војске и полиције, припадницима војске и полиције;
*Члановима политичких странака у Србији – ради равнања у поступању;
*Јавним тужиоцима у Србији;
*Судијама у Србији;
*Томиславу Николићу и Александру Вучићу;
*Масонској организацији у Србији и другим сличним параорганизацијама.
____________

Објашњење Шифре за Разграничење: ЕАУ (Евроазијска унија) се припајају територије на којим се говори србским језиком, различитих дијалеката и особености, као неспорном маркеру власништва над тим територијама,  који су одолели искушењима у протеклих десет хиљада година.
Јатак План: Хибридни ненасилни рат. Реч као белег Новог царства.
____________

Ево ме опет код тебе, видим да сређујеш плац, извор, кућу, спремаш ли се ти да сам себи будеш јатак овде у планини?... Ма шалим се наравно, било је јатака и у планинама и у равницама и када се мало боље размисли, па сви ми смо предвиђени да будемо јатаци, да јатакујемо нашем Живом Богу, да за Њега имамо стално приправно место у нашим срцима, где Он воли да залази, да се поистовећује са својим делом-човеком, својом децом, јер смо сви ми Његова деца јер у себи носимо Његов један мали делић оличен у нашој души, која је и као позајмљена и смештена у неко тело-одело те душе увек Његова….

Али ми то заборавимо, па када затварамо куће и амбаре, магазе и штале, затворимо и срце и Он онда, тужан, оде код неког другог, који срце није затворио и ту преспава и ту борави све гледајући у свет кроз душу тог у чијем се срцу сместио.

Овај наредни зимски јатачки период  Митровдан-Ђурђевдан, почиње кроз месец дана и завршава се почетком маја, треба да буде период у којем ће се у кући јатака правити планови за период после Ђурђевдана, и то не само планови већи све потребне припреме које се могу обавити у зимском периоду. Бог Добра је победио пре девет дана и своју војску је упутио на чишћење од Сир(б)ије, али се то чишћење мора обавити и до свих осталих србских граница на северу, западу и југу.

Државе у којим је предвиђено то чишћење требало би да у овом зимском јатачком периоду изврше потребне припреме да се чишћење и проветравање куће после дугогодишњег боравка  Бога Зла у њима, обави ненасилним путем, увек када то буде могуће, мада је најбоље чишћење тих војника њихово купање страхом!

Они владају страхом и од страха умиру, па то треба имати у виду ако се буду двоумили, да они као ниже формације доносе важне одлуке-најважнија одлука је донета: Њихов командант, Бог Зла се предао 28.9.2015.г. у Краљевству Зла, у Америци у Њујорку, пред представницима целог света и ово сада, као одрицање од предаје, треба гледати као покушај часног повлачења, ако они уопште имају било какву част.

Ево да наведем:
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/10/jatak-plan.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta