Tuga jedne Sonje


Туга једне Соње

-Не плачи Соња, било је мртворођенче

Етар стење од излива туге једне Соње из Београда, која уздише у страху да се ЕУ не распадне – јер је на дивљењу мрворођенчету из 80-тих  година прошлог века, она и многи други, градила каријеру, углед…. Била власт и богатила се у новцу.

Не тугуј Соња!

Тако је то ЕУ одређено. Она има судбину старлета из Србије – и она и оне служе само за краткотрајне уздахе!

Не тугуј Соња!

Па зар си очекивала да Бог којег признаје ЕУ, надвлада?!
Зар си очекивала да опстане у поноћ створена организација са местом у прочељу за државу која је патентирала конц логоре и масовне крематоријуме за људе и људске кланице, она која је на сваких 20 година купа Србију челиком, ону која и сада користи сопствену популарну и главну војничку корачницу са текстом који је прати „Сваки Србин клети, мораће умрети!!“?

Зашто си Соња помислила да Бог Добра спава?
Он је као оличење и суштина Добра, био само стрпљив. Он је све видео и Oн је одобрио догађања због којих ти тугујеш – Он сада преуређује Планету Земљу, поравнава, исплаћује и наплаћује…. У који ћеш ти ред да станеш?

Он је дозволио да Етар стење од туге и уздаха војника Његовог противника, вашег бога.

Он је дозволио да се Бог Зла покаже, такође несумњиво и у свој својој суштини, у Краљевству Зла, у Њујорку, у којем слуге Зла обнављају своју заклетву свом богу – како их нико не би жалио после тога, јер ће Бог Добра учинити чујним плач милиона Соња широм света, онај из Србије ће бити прави вапај! 
Вапај због губитка власти и привилегија – у којој ће власт у њој (Србији) ненасилно, ускоро, преузети малобројна група војника Бога Добра!
Она би то могла и данас, сада док ја ово пишем, али јој је речено да не жури јер ће јој они који су данас власт у Србији, нудити да ту власт преузму, јер они не знају куда и како да усмери брод по имену „Србија“.


То одређено ненасиље је баш та околност у којој ће ничим ометана власт у којој је много војника Бога Зла, молити своје противнике – војнике Бога Добра - да преузму власт, све мислећи да ће им то касније бити нека олакшавајућа околност. А неће!!
Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta