Prazna ruka će izgubiti kišobran!Празна рука ће изгубити кишобран!

–Чекано да се сви увере-


Знаш, хтео сам јуче после састанка наше групе (Група „Србих-888“) да свратим код тебе, уствари и свратио сам, али сам само слушао и гледао – они који су били код тебе имају лепе жеље, али су њихове могућности минорне у односу на те жеље, мада су ти увек обликоване да ти буду примамљиве, тако се то и ради, али јуче је и са том причом и губљењем времена са њима завршено, и тако је добро, имаш исто као и ја пуно других обавеза….
Јуче се почела остваривати твоја прогноза од пре неколико година која се тиче Турске и њеног председника који је био наумио да обнови Отоманско царство,а да он буде султан а његова жена султанија, чак је и реконструисао султански дворац и по целој Турској скупљао предмете који су некада били у том дворцу.

Јуче је почео распад Турске, који ће ићи путем распада Југославије и Србије – она ће проћи кроз оно што је и иницирала и реализовала у Босни и на Косову и Метохији!

Више пута си напомињао да је Косово судилиште света, да ће се свим државама и народима платити онако како су се они поставилу у односу на Србију. Наравно, ко би слушао мене и тебе који си то писао, али имајући у виду да се све досадашње остварило, оствариће се и оно што је предвиђено, јер су се та догађања и небу већ давно догодила и сада се ти догађаји само пресликавају у овој нашој материјалној равни када нам постају и видљиви и разумљиви.
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/10/prazna-ruka-ce-izgubiti-kisobran.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta