I slepi i gluvi!


Као да су слепи и глуви!

-Шта је везало Русе.....-

Веза: Овде поновљен наслов на Златном Билтену, из времена када сам се плашио да им се не догоди ово што им се догађа, и много наслова-упозорења пре тога

Наша, последња велика држава, Русија је упала у проблеме, у замке које су јој плански и вешто постављали њени "западни партнери" - сада већ јавно ступа на пут Србије из времена С. Милошевића - Милошевић тражио Зајам за препород Србије, од грађана, ови му дали а он потом махинацијама на све то пљунуо.... то се пре 16 година догађало и Русији, и они су учинили да се грађанима, власницима државних обвезница исплати 30% мање од номинованих вредности тих обвезница и сада када је мука, опет сва нада у грађанску љубав, у патриотизам, у жељу да Русија опстане. 
Опет се спремају државне обвезнице. Поред свега што им се, грађанима и Русији, догађало, поред десетина хиљада милијарди долара добијених од гаса и нафте, али боље је умети него имати.
За сво то време нису стигли да завуку руку у џеп и отуда изваде бар један долар и помогну нас у Србији, све се завршавало на загрљајима, тапшањима по раменима, обећањима, али од тога се не може заувек живети.

На дан 04.3.2013.г. као последње упозорење, написао сам и објавио овај наслов, који и сада вадим из дубина архиве садржаја и чиним га и данас првим на Златном Билтену, да га опет прочитају моји читаоци из Србије и широм света, посебно они из Русије, који су дошли на Балкан да сагледају стање, информишу и предложе мере. 
Ево, стање вам је као и пре скоро две године, и више нема времена од две године за ваше реаговање, реагујте одмах или се помирите са својом  судбином, а она је много ружна и многи ће Срби, тајно или јавно због те судбине плакати, а све због вашег упорног и нама Србима неразумљивог избегавања да потрошите нешто новца као кредит и нешто  као помоћ. 
Оно што хоћете да купите од нас сада када смо у невољи, то вам се не рачуна, то је трговина и куповина од онога који је у крајњој нужди.

Немам храбрости да за вас молим ни Бога ни познанике којим се молбе испуњавају, било је тога и превише. 
Имате још месец-два дана, јер ће се све окончати до половине наредног марта, тада ће се све видети, код вас и широм света и знаће се да сте дошли на те гране због своје ШКРТОСТИ!

Драгољуб
Постављено поново 28.11.2014.г. у 20,20 ч
_______________


-Понављање онога што је написано 4.3.2013.г.-

Баћушка, није ли сасвим касно?

-Цена шкртости-


Веза: Наслов на Златном Билтену
          -«Русијо, сети се и спашавај се!»


Разлог за овакву јеткост:
Руска информативна агенција објашњава како се руководство Србије неискрено бори против корупције и жали што је Кустурица обухваћен пријавом за ненаменско трошење државног новца.

______________________ 

Када се неко у Мачви (управни округ у Србији), незван, почне мешати у нечију кућу и непитан почне делити савете, обично добије одговор «Јеси ли ти сва посла код твоје куће позавршавао, па би сада мени да помогнеш?»

Наша братска држава, србска држава, Русија, од 17. века, а посебно у последњих 100 година настоји да докаже да ми нисмо род, али повремено јој због неких њених планова затребамо, сети се да им је корен одавде, да ми постојимо, па нам нађе низ мана.... нешто као Срби који живе у Канади или Америци, који нас отуда критикују, саветују, образују, храбре, упућују, све нас сматрајући кукавицама, а они напустили бојиште!

Тако и сада, кукњава Руса на власти Србије - и ја критикујем власти Србије, али шта се може, осим да ломимо, рушимо и палимо, народ их изабрао, народ Србије хоће друга Дачића и господина Вучића.... за сада, али Баћушка, па чији је амбасадор у Београду био Генерал Александар Конузин, није ли се он интезивно дружио са садашњим државним функционерима Србије? Има ли сада Русија амбасадора у Београду? Како се он зове, како изгледа, где се креће, са ким се дружи, држи ли негде неко предавање, објашњава ли, помаже ли неки покрет, странку, удружење, које би да овде Русија има место које јој, према Србима, припада?

Имате ли ви Баћушке бар нешто новца?
Знате, штедљивост је врлина, али када она постане шкртост, тада се трпе велике штете.
Зашто не реагујете, зашто се свађате око сваког долара, зар се тако поступа према ономе који вас воли? Шта сте се натоврзли на нашег брата Александра Лукашенка и Белорусију, зашто се стално, због новца, свађате са Украјином?

Шта ви још очекујете од Срба који вас воле?
Да ли сте ви, тако помешани са Јеврејима и народима Азије, изгубили ону особину која се код нас назива «Инат», да ли сте ви бар некада помислили да «Нека буде што бити не  може!» - то је признање да је Бог свемогућ, и да ће учинити оно што ми обични можемо само да пожелимо?
Цео текст је  на: 
http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/03/bacuska-nije-li-sasvim-kasno.html

Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!
_________________________________
Снимљено 29.11.2014.г. у 10,09 ч. -Застава Русије,
 оних којим је ово и намењено
21'34"  Belgrade



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta