U paketu!

    
   webtarantula.com

                                                                          
У пакету!

-В. Путин се покренуо-


Скоро 10 дана В. Путин, Предводник наше једине преостале велике државе, Русије, био се  негде склонио - где је размишљао, где се ломио, па преломио, преобратио се, па се покренуо!

Ми се спремали да питамо да ли му је потребна помоћ – није тражена, али ћемо бити и даље приправни, јер није ово последњи напад на њега!

Покренуо се Владимир код Споменика палим херојима у Првом Светском рату у Москви, по први пут јасно поменуо тадашњу обавезу Русије да помогне братски србски народ. Превалио преко уста - браво брате Владимире! Чуо је то Онај који све и види и чује!

То је пут, то је почетак пута спаса, хватај се за Руку Спаса која ти се пружа из груди Србије, пољуби је, утопли је, сматрај је својом јер и јесте, па буди као она Икона Богородице Тројеручице, имај више од две руке, заслужи их!

Њега и Русију су притисли, цртају планове опкољавања, потеже се опет она по нас, Србе и Русе који су тада пристали да не буду Срби, Међународна Конвенција, а запараво руска обавеза поступања у случају «Ефективне окупације» из 1884.г. која је заправо управно-правна окупација која подразумева успостављање руковођења над територијом, народом, природним богатствима, у случајевима када се процени «да Русија није способна да ефикасно управља својим ресурсима». Ко процењује? Пали анђели! 
Ко је потписао? Онај који је тада владао Русијом – а после тога је Династија у крви уништена!
Правили тада уговор са Ђаволом!
Грешка која се још плаћа и поводом које се води и овај рат видљив од дана бомбардовања Србије 1999.г. на који је Русија ћутала јер је била слаба, окупирана и мислила да се са Ђаволом може постизати договор, па хтела да се прави да не види како се жртвује Србија.
А не може, нема договора са Ђаволом!
Даље-клик на: http://komanda-540.blogspot.com/2014/08/u-paketu.html
_____________________
*На сајту Златнибилтен.срб налази се 56 наслова који нису доступни на блоговима Златни Билтен и Команда-540 - они су озбиљније конципирани, резултат су анализа одговарајућих података, са прогнозама конкретних догађања која следе и намењени су читаоцима који смеју да се региструју под својим именом и презименом.
Ближе Клик на: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/
______________________________________________

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta