Umio se Mali od Palube!


Умио се Мали од Палубе!

-Заокрет који се очекивао-

Веза: «Зашто Србија одустаје од Европске уније?»

Умио се «Мали од Палубе» - мука га натерала, па гласно подвикнуо оним са којим се до недавно љубио у чисте образе – оним пријатељима из Европе, која није имала алтернативу.
Сада јавно изговара оно на шта смо га наговарали, а он енергично одбијао, док је штитио своје интересе и чинио све у интересу ЕУ:

«On je dodao da EU može da traži da Srbija uskladi svoj stav o tom i drugim pitanjima samo kad je primi u punopravno članstvo.» (АЛО.РС 1.6.2014.г.)

Све предвиђено је анализирано у новембру 2013.г. – остварује се, Ивица Дачић-Тужни, више не пева ни по кафанама ни у кацеларијама, уозбиљио се, прогледао, поцепао чврста опредељења оних које недавно изабрасмо да владају Србијом.
Позвао у посету Сергеја Лаврова, министра спољних послова братске Русије, за две недеље, а у јулу најављен почетак рада на траси гасовода "Јужни ток" - питаће о свему томе ускоро многи Александра Вучића и Томислава Николића, па ће сви скупа бити на муци, а "Граничне чарке" које почињу у Србији попримају предвиђени интезитет - детаљније под "Граничне чарке" и "Југозападни фронт" на сајту Златнибилтен.срб

Цела анализа и објашњење стварних разлога Дачићевог заокрета је на:

Драгољуб
Постављено 01.6.2014.г. у 23,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta