Opet u grešku?!


ОПЕТ У ГРЕШКУ?!

-Да се не понови-


Извод из наслова:

«Наравно и да разумеш у какву грађевину удараш, чиме, са киме, када и како.... а организацију за владање ниси створио, журио си на владарску столицу и сада се то плаћа.
Није то грађевина од магле, не пада та грађевина од претњи преко новина и телевизије.... постављена је она на чврсте темеље од страха оних којих се тиче.»

Ситуација у Србији уводи се  у стање када се неке мере морају предузети, као вид борбе за спашавање државе и народа – одустане ли се, од спашавања неће бити ништа, а то би за сваког ко је тражио и добио мандат била политичка смрт, а људи по природи ствари избегавају сваку врсту смрти – за многе је политичка смрт једнака, или чак и тежа, од стварне смрти.

Борба се припрема преко медија – свака страна обзнањује колико је моћна, чиме располаже и указује на велика страдања у том, ипак интерном, рату у оквиру политичке борбе у Србији.
Министар полиције никако да схвати своју улогу министра, већ се непрекидно јавља из позиције политичара у смислу «То се не сме дозволити, нико не може бити изнад закона, нико се не може крити иза полицијске значке» - све као што је причао када је уживао у лагодности статуса политичара..... па сада уместо да нешто предузима, он припрети онима који се не боје празне пушке министарске, премијерске или било које, а не боје се ни пуне, јер су се обезбедили панцирима као својеврсном заштитом тела и дела које је то тело чинило.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta