Ko je današnji knez Svjatoslav?


Ко је данашњи кнез Свјатослав?

-Народ бира своје предводнике-

Кнез Свјатослав  (око 970. г. после Христа) је Србин из Украјине/Русије, јер тада осим Србије и Срба није било никаквих Руса ни Русија, никаквих Украјина ни Украјинаца, који је имао помоћ божију да обједини тадашње тамошње србске територије које су нападали Татари, Манџури, Кинези, Монголи,  римско-арапска племена заостала на путу из арапских крајева у србске крајеве у садашњој Европи, која тада уопште није ни постојала...... и кнез Свајатослав је уз помоћ божију успео да на србским територијама омеђи једну овећу површину, да је огради границама, да васпостави православље као државну религију.

Кажу да је уносио страх у војске ка којим се кретао, те да су на обавештење од извидница које им је слао, да Свјатослав креће на њих, одмах напуштали територије и склањали се не некадашње своје, те је он побеђивао само на помен имена, а када је требало да ратује, чинио је и то и опет побеђивао.

Разорио је Хазарски Каганат настањен некадашњим Авганистанцима који су од Јевреја примили веру и обичаје и тада направио непоправљиву грешку: Уместо да их врати на њихове територије он их раселио широм Србије коју је потом назвао Русијом, широм Сирбира и Сирбирије, те тако целокупну територију изложио ризику утицаја Хазара, који су од тада започели са овладавњем Србије назване Русијом, да би у последњих 100 година имали јасну премоћ у владању, без обзира што је повремено на месту Предводника Русије постављан неки Србин који се назвао Русом.

Ниједан од њих, укључив сваког онога из последње царске династије Романових, није имао снаге да се врати коренима. Наравно, то се односи и на садашњег на месту Предводника - Владимира Путина!
Даље-клик на

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta