Zašto Srbija odustaje od Evropske Unije?



Зашто Србија одустаје од Европске Уније?

-Сарадници С. Милошевића опет на правом путу-

Хеклерисаћемо се још!

Кључне речи: Чиме је ЕУ уплашила Србију,  због чега Србија бежи ка Русији, нормална реакција Милошевићевих сарадника, развој неколико опција у блиској будућности Србије, објашњење будућих догађаја у Србији као услуга под комерцијалним условима са високом поузданошћу

Државе нити народи не могу да се учлане у било шта нити да се ишчлане из било чега – увек се у њихово име појављују неки конкретно заинтересовани људи у лику неких политичара, под неким заставама и са неким идеологијама, са неким наводним интересима народа, које они без да питају тај народ сматрају потврђеним и њима датим на реализацију.

ЕУ и Америка и много других држава које нису ни у ЕУ нити су државе Америке, бомбардовале су Србију и из неких њима знаних и оправданих разлога преточени у наводно неслагање са политиком једног човека – али се нису определиле да се сукобе са тим једном човеком и његовим сарадницима већ су се определиле на геноцид над Србима и другим народима који живе у Србији, сматрајући  их недостојних и голог живота када су у стању да трпе једног Милошевића као свог председника државе!

Као да су народи тих бомбашких држава одлучивали о бомбардовању, а не Милошевићи на челима тих држава.

Срушена Србија, геноцидом захваћен сав преостали, и још, живи народ, одузето Косово и Метохија од Србије, Милошевићеви најближи сарадници постали пожељни сарадници Америке и Немачке.... ране привидно почеле да зарастају и онда изнебуха: «Западне државе гурају Србију ка Русији» - Ивица Дачић, председник србијанске влааде, пре два дана!

И узбунили се службеници америчке и британске амбасаде у Београду, узбунили се политички квази аналитичари, новинари са изворима информација где их је корисно имати, изненада се променио став медија у Србији у односу на Русију – све као да није ни било рупе у тим односима са Русијом у трајању од 20 година!
Уочљиво враћање Милошевићевих сарадника, сада на функцијама председника државе и владе, на прави пут којим их је водио лично Милошевић!

Са свом логистиком која испомаже сваког владара Србије од 1945.г.! 
И која заправо, маскирана својом логистичком улогом, ВЛАДА СРБИЈОМ!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta