Na krvi zidano!



На крви зидано!

-Код кога су србске тајне?-


Кључне речи:
Зашто Србима овако иде, можемо ли се ми Срби променити, чиме се могу опрати крвави темељи наше државе, колико је дуга историја од 1.000 година, како су се преварили Руси

Мој Монах без манастира ми је обећао посету за «Командантов Дан» – Св. Арханђела Михајла, и одржао је реч, поред уобичајеног у нашим разговорима, трудио се да ми у најкраћим могућим цртама пружи и одговор на моје питање «Зашто нам овако иде и докле ће то да траје?» - питање нисам ни изговорио, него сам га замислио, а он зна шта ја мислим, па ми је у том разговору дао више лепо поређаних информација, које када се сложе, чине једно јасно обајшњење времена у трајању до скоро 1.000 година.

«Старе србске владарске династије Свевладовића и Дрвенаровића владале су наизменично, на различитим величинама територија које су припадале србским племенима различитих назива, све док се уместо њих није појавио Стефан који се назвао «Не мањи» - не мањи од неких које је, као он,  наследио, не наводећи их прецизно, па се потом сматрало да је он неки изданак Свевладовића, што ничим до данас није потврђено, а оно што су неки од старих србских историчара пронашли, нестало је нетрагом!

Стефан, касније назван Немањић од «Не мањи», био је покоран римокатоличком Папи, као најмоћнијем човеку на Земљи – био је католик! Потом, из необјашњених разлога покрстио - говори се од његовом напуштању те католичке вере и узимања грко-православне, да би се тај тренутак сматрао и тренутком Првог кршћавања Срба. Ово, наравно, није тачно!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta