Kriminalistički gledano.....


Криминалистички гледано....

-Утицај људи на будућа дешавања у
Србији, Русији, Украјини и Немачкој-

Кључне речи: 
Јужни ток као линија фронта у Србији, ко успоставља Фронт Исток-Запад у Србији, докази о кривичним делима политичара као оруђа уцене, шта ће се ускоро догађати у Србији, има ли спаса Србији, шта тресе Србију, нова влада Србије

У више наслова на Златном Билтену је дата назнака праваца на којима ће се урушити овако уређен свет, уз више охрабривања да неће бити никаквог посебног Смака света, као и да ће многим државама и народима тих држава урушавање оваквог света бити и прави Смак света - Свако ће жалити за оним што му је најмилије.

Овај свет је саздан на новцу!
Новац је углавном стечен на начин којим се власници новца не поносе и на тако стечен новац је ударено када је то било потребно... ово што гледамо само су последице тог, завршног и почетног у исто време, ударца изведеног преко иранског цара Ахмадинеџада који је пре више година послужио као избијач подглављеног натрулог стуба који је подупирао овакав свет – послао је у Швајцарску, државни авион и државног благајника и инсистирао да му се исплати 75 милијарди долара - иранског новца који је чуван у швајцарским банака, чекао је колико је било потребно док му нису обезбедили толику количину готовог новца и од тада је почело.
Само та минорна количина новца је била довољна да се овакав свет заљуља до самог његовог урушавања!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta