Kockari!



КОЦКАРИ!

-Чекајући добитак изгубисмо све!-

Кључне речи: 
Србија као залог у коцкарској партији, ко се коцка Србијом, коцкари у Русији, Немачкој и Украјини, Срби кибицери у коцкарској партији у којој је улог Србија


Најмоћнија жена света – Црна Ангела (Ангела Меркел) се ућутала, победила са 43% на парламанетарним изборима у Немачкој и не може да оформи владу, неће нико са њом! Осим под њиховим условима!
Остатак од 57% уцењује победника, она попушта или затеже све док Америка као држава, која са Немачком још није потписала никакав уговор у миру после Дргугог Светског рата, још размерава – и ових дана Црна Ангела поступила као некада Слободан Милошевић који није имао времена да прими тадашњег Државног Секретара Америке, па овај неколико дана чекао на пријем..... и потом се са Србијом, као таоцем тако важног Милошевића, догодило оно што је опште познато, док се сам Милошевић нашао у ситуацији да нестане из живота, било да је убијен, било да је пристао на замену идентитета.

Црна Ангела иде истим путем – она лично и држава на чијем је челу. Иду путем Србије и С. Милошевића. Неће се дуго чекати на почетак ступања на тај, углавном Србима намењен пут, али се он користи и према другим народима и државама, мада народ углавном и нема никакве везе са оним што чини његова наводна држава.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta