Priznanje za uložen trud!





    1. Translate this page
      Feb 27, 2014 - zlatnibilten.blogspot.com - Seo Score: 79%, Page Size: 210 kilobytes.
      You visited this page on 3/17/14.
    2. Специјализовани сајт за мерење успешности и читаности неког сајта/блога, за Златни Билтен-најчитанији лични блог из Србије, на основу више параметара закључио је да је Златни Билтен, блог са 69% успешности у оквиру сагледавања по тим параметрима - успешности презентација и читаности, те је од пет могућих звездица оцењен са три, чиме се сврстао у веома познате блогове у оквирима светске веб мреже. Захваљујем Веб мајстору Саши Ребићу, као и свим читаоцима који се информишу и преко овог блога, које сада обавештавам о оцени блога којем посвећују извесну пажњу и време.
    3. Допуна: 
    4. На дан 24.6.2014.г.  "Webtarantula"  је самоиницијативно извршио исправку о рангу "Златног Билтена" тако што је његова успешност дигнута са 69% на целих 82%!  
    5. Захваљујем  "Webtarantuli"  на ажурности, а читаоце обавештавам о новом рангу блога "Златни Билтен", који је овим постао не само најчитанији лични блог из Србије, већ се сврстао и међу најчитаније блогове и на глобалном плану.
    6. Слава Светом Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске војске!  
    Ваш, Драгољуб Татомировић

__________________________________________________________________


Признање за уложени труд и квалитет!

-Успон без икаквих привилегија-

Наши преци су практиковали организовање славља поводом жетве, бербе воћа, грожђа и у другим прикладним приликама у којима су убирали извесне резултате који нису зависили само од њих – у пољопривреди све зависи од Бога!

Овом приликом бих, уз ризик да ми се замери на недостатку скромности, да мало прославим сопствену бербу после 3,5 године, да истакнем да се и у данашњем времену, уз труд, уз несебичан рад, уз рад без новца, без помоћи других људи, осим понеких, ретких, којим сам посебно и увек захвалан, уберу плодови таквог рада, не гледајући са које ће то стране да стигне.
Ово посебно истичем, будући да је признање за успех у раду у последњих 1.307 дана стигло са стране Земље коју ја врло често критикујем, окривљујем за различите поступке и којој прогнозирам убирање награде за та своја недела – стигло признање са Запада!

Мој блог «Златни билтен» је у фебруару и марту 2014.г. имао ранг са 79, односно 69% успешности, и само три месеца касније, он је задобио 82% (од могућих 100%) и са простора Србије где је најчитанији лични блог, сврстао се уз најчитаније светске блогове!

Мојих 247.000 читалаца има привилегију да се информише из блога светског угледа и ранга, али ни то није довољан разлог да се они укључе у живот овог блога и од њега направе оно што је првобитно замишљено – да буде блог од утицаја на јавно мњење, да га креира, моделира, да у њему има своју улогу.... он је од највеће могуће користи обавештајним службама целог света, али ми то није била превасходна намера – када се то десило, прихватио сам ту чињеницу као свршену ствар и ја се заправо у својим насловима обраћам, претежно, тим великим обавештајним службама, а мале се уз њих шлепају па су и оне информисане!

Захваљујем великим обавештајним службама на пажљивом праћењу, рачунам да је и њихово упорно интересовањее допринело овако високом рангу мог «Златног билтена», јер је он по читаности ипак патуљак – постоји на милионе блогова веће читаности, али без да испуњавају прописане критеријуме за високи ранг – односно они нису од неке користи његовим читаоцима!

Наравно, у много наслова сам се на неки, посредан, начин препоручивао владарима Србије, да обрате пажњу на оно на шта указујем..... није имало смисла, никада се нико није непосредно интересовао, док су интересовања за садржај наслова изнад сваког просека, чак и изнад сваке логике, јер се догађа да по пет-шест читалаца са «неидентификованих» прикључака у исто време чита новообјављени наслов – наравно, ту су поред наших и обавештајци из амбасада страних држава у Београду, али је и њима оволико довољно, мада је ово што износим само мали део онога што постоји!
Део је пребачен на затворени сајт «Златнибилтен.срб» 
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/  али га избегавају многи, због неопходне регистрације онога који га чита, тако да је већина онога што се посредно нудило на коришћење задржало у ненаписаним архивама оснивача «Златног билтена».
У оквиру тих архива је комплетан пројект спашавања Русије - али су они троми, неефикасни, шкрти, пате од умишљене величине, тако да ће се крајем године уместо њима тај пројект понудити њиховим газдама, јер се пројект заснива на статусу Србије и њиховом ангажовању око тога!

Овде се мисли (на садржај ненаписаних архива) и на прогнозе које се раде мојом Модификованом Методиком изтраживања безбедносних појава, која даје скоро потпуно тачне закључке, који често личе на пророчанства, она то и јесу, али ја нисам никакав класични пророк, ја проричем употребом те моје Модификоване Методе истраживања безбедносних појава.
И ко зна, можда су и старовременски пророци прорицали на сличан начин, користили неку своју модификацију неке Методике истраживања..... ми то не знамо, као што ће се и о овој мојој методи некада, можда, говорити, као о пророчанствима, која и мени и мојим читаоцима сада не изгледају тако.

Посебно ми је жао што се нико није озбиљније осврнуо на оно што ми је повремено преносио човек којег сам ја, будући да му не знам име, назвао «Монахом без манастира», јер се његова указивања потпуно остварују!
Његово је било да ми пренесе, ја сам то учинио доступним свима, па ко уочи.

Мислио сам да ће браћа Руси уочити бар оно што је он говорио о садашњем руском предводнику, наводећи да он не испуњава критеријуме за предводника, на моју велику жалост и то се остварује, а они (Руси) се у њега и даље уздају, надају се неким његовим одлукама, све хтејући да од њега направе оно што се од њега не може направити.

Да завршим: Радимо најбоље што можемо и умемо, ако то буде по Вољи Онога који све зна и све види, помоћ неће изостати!

Више вас, моје читаоце, не позивам да учествујете у реализацији намера због којих је блог основан, ви нећете и ја вас не терам, можда је он требао да има баш овакав облик. 
И не очекујем да ми било ко упути честитку поводом ове бербе! Није то својствено Србима! 
Већину будућих наслова објављиваћу само на затвореном сајту, за чије коришћење је потребна регистрација - јер, не видим разлог да информишем оне који се плаше тога што прочитају или који не сматрају да неком ко се и због њих толико труди(о) треба упутити најобичнију честитку за успех у раду. 
Чему онда служи та цифра од 247.000 читалаца - углавном мишева, или презапослених који не могу да одвоје ни један минут да коментаришу оно што су прочитали. 
Ја нисам храбар, мислим да су сви храбрији и паметнији од мене, али миш никако и никада нисам  био!  
Позив је упућен и још важи, али га више не понављам. 
Има Неко ко ми помаже - ја, сам, ово никако не бих стигао! За 1.307 дана написана 543 наслова.

Хвала Команданту Небеске војске, и Покровитељу и Команданту «Организације-540», Св. Архангелу Михајлу!
 

http://www.komanda-540.blogspot.com/


Написано као помен највећем србском историчару, Милошу С. Милојевићу, који је на данашњи дан, 24.6.1897.г. отрован у Београду, како би се сакрила његова открића из области Историје Срба!
У његовом родном месту, Црној Бари, у Мачви,  у последњих неколико година, у просторијама Удружења грађана које носи његово име, на данашњи дан врши се свештени обред «Помена», чиме се потврђује да је радио по Вољи Божијој, и да Он не дозвољава да се избришу трагови Његових добрих слугу!

Драгољуб
Постављено 24.6.2014.г. у  15,30 ч.

2 comments:

Анониман,  24. јун 2014. 22:57  

Ја Вам честитам! Заслужили сте бербу!
Знам да нећете објавити, одрекли сте ме се, али нема везе! Ценим све што овде прочитам и захваљујем се на томе као и на времену које сте ми посветили и делу које сте ми учинили!
Верица Стојиљковић, Ниш!

Милорад Маринковић 25. јун 2014. 21:52  

Г.Татомировићу, што се мене тиче хвала вам за уложен труд. Оно што сам прочитао на вашем сајту нисам нигде. Било је то мелем на рану. А што нисам учинио ништа да се стање поправи у Србији мемам оправдање.
А Монахова ,,обавештења,, су ми била невероватна открића у која сам скроз поверовао. Наравно хвала и њему. С БОГОМ. Милоад.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta