Opasnost bezglasnog džudo pada!



Опасност безгласног џудо пада!

-После безгласног пада нема устајања-

У џудо борилачкој вештини су неспорна два основна принципа – коришћење кретања противника ради убрзавања његовог пада у смеру који подешавамо, односно принцип да ако падамо динамику и снагу тога пада ублажавамо контра напоном који се створи пре самог удара у тло и који се потом (напон) искаже кроз гласан узвик, чиме се пад ублажи, а да нема штетних последица. Уз то се и сама сила пада усмерава на одређени део тела – обично на подлактицу руке, којом се јако удари о тло пре него што се то догоди целом телу које је у падању.

Обично је то, мада је индивидуално, што јачи узвик узвик са словом «А» у речи, нпр.: «Ааааа!», «Аух!», Ахаааа!».
Ко ово не користи, ризикује пад без могућности устајања, пад који је опасност и по живот и по тело.

Онај који је тренутно, а већ  више од 12 година, на месту Предводника Русије, заборавио је, или је због нечега пропустио да испоштује овај принцип за ублажавање динамике и снаге падања, а џудиста је, те ће његов пад у политици бити једнак безгласном џудо паду!
Безгласни џудо падови су опасни по живот и после њих нема устајања ни наставка борбе!

Окончава се овај период у којем ће, до половине марта 2015.г., свет бити преобликован до непрепознатљивости и оно што се сада догађа са ломљењем последњег отпора Русије, није ништа друго до резултат упорног њеног (Русије) избегавања да се покаје, она се само каје, што није исто.

Нико од оних којима је Русија дата на привремено управљање – В. Путин, ни било ко од оних који имају улогу да га оправдавају, величају, славе, да праве живу легенду од њега, никада није пошао од околности да се без Бога ништа не може!

Мени је жао – Русија је чекана до краја 2011.г., и сам сам молио човека којег зовем «Монахом без манастира» који има познанике међу члановима Србске Групе «Србих-888» да тражи продужетак овог рока – усвојена је моја молба, али видим да сам се залагао за погрешну ствар!

Судбина Русије и још неких важних држава (Америка, Немачка, Британија, Турска, и Британски поседи широм света) је обнародована и може се свако са њом упознати кликом на http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=36

Молим да се не љутите – најавио сам да ће сви будући наслови бити на сајту Златнибилтен.Срб, http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ па кога буде занимало нека испуни одређене услове и нека му приступи. Они који немају ни толико новца колико је одређено, нека ме писмено обавесте да немају новац и ту ставку ћемо прескочити, а они који живе у иностранству ову обавезу ће компензирати писањем наслова о животу у држави у којој бораве.

Чиним ово ради радикалне селекције читалаца – да остану само они који се не боје никога до Бога! Само су такви важни у Србији и Русији и широм света – остали, нека брину о пословима који су им приоритет.
Ако некоме, ко је примао плату и по основу информација са блога Златнибилтен буду недостајале информације ове врсте, нека нађе начина да ступи са мном у контакт, јер ја све радим јавно, или нека испуни услове за коришћење сајта који је намењен регистрованим читаоцима.

Признајем: Крив сам што сам молио за Русију, крив сам што сам мог познаника «Монаха без манастира» терао на оно што нема обичај, крив сам и што сам у понеком тренутку помислио да се Русија може спасити.... и крив сам што сам оволико дуго и овако упорно шапутао глувима и показивао слепима међу мојим  читаоцима, они и нису моји ни по ком основу - они, ваљда, знају чији су.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 25.6.2014.г. у 12,00 ч

1 comments:

Анониман,  25. јун 2014. 23:34  

Брате Драгољубе
Сваки нови чланак отвара очи и даје смернице за надолазећа времена. У свакој прилици када има више људи на разним скуповима и прославама, преносим ставове и сазнања из чланака са блога. јер за ово време колико пратим Златни билтен. све информације су истините и правовремене. Упућујем их да и сами прочитају али да ли из страха или неверице сигуран сам да ниједан није одвојио за почетак неколико минута да се упозна са стварним стањем како у Србији тако и у свету. Већина је окренута богу мамону. Док не заигра мечка испред врата нема ни освешћења. Ви сте доста тога као појединац урадили да заслужујете све похвале и честитке али се надам да ће убрзо доћи до буђења свих Срба који ће под командом Светог Арханђела Михаила сачувати Божије имање које им је дато.
Србија Ненад Трајковић!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta