Moć straha!


Моћ страха!

-Граница ума и срца-


Преузето са сајта Златнибилтен.срб намењеног само 
регистрованим читаоцима под: 

Пробам већ скоро четири године да укажем на неминовни редослед догађаја, нудим савете за сусретање тих догађања, нудим и практична решења и само рекох да спасим душу своју грешну, јер се ништа не прими код оних којим је намењено - сујета је била јача од страхова, чак и оних за голи живот - сада се већ понекима од њих дају рокови као за притвор - заведи ред за 48 ч. или крај!
Наслов је написан 8.6.2014.г. и постављен на том сајту, сада, 11 дана касније, чиним га доступним на Команди-540 и Златном Билтену, првенствено као аргумент да су ови којима се дају кратки рокови за поступање, били на време обавештавани. 
19.6.2014.г. у 13,10 ч.   Д. Татомировић 

1 comments:

Анониман,  22. јун 2014. 14:15  

Izgleda da je u pitanju nova predstava ( izgleda da im je drug Kosmajac "zbrisao" ). Izgleda da smo mi kao nacija kolektivno navikli na predstave u ko zna čijoj režiji, predstave koje sa uživanjem gledamo, aplaudiramo glavnim likovima-glumcima, usled ushićenja se zanesemo i zaboravimo, u sred predstave "neko" iznenada spusti zavesu na pozornicu, neko vreme zavesa bude spuštena, onda se iznenada podigne, na pozornici je sada neka druga/nova predstava sa novim likovima-glumcima i po kojim starim, nakon početne zbunjenosti ponovo počinjemo da se zanosimo dok se zavesa opet iznenada ne spusti i sve krene iz početka. A izmedju svaka dva iznenadna spuštanja zavese retko ko od zbunjenih gledalaca , kada se malo osvrne oko i iza sebe, primeti da je sala sa publikom sve praznija i praznija. U ovome trenutku sala sa publikom je poprilično prazna, sa tendencijom da se potpuno isprazni. Sa tendencijom da biološki nestanemo. A nove predstave samo stižu! Režije potpisuju Angela, Vladimir, Barak, MMF,Masoni, EU,NATO, G 1,2,3,4,5......, domaći tajkuni, političari, kriminalci...
Zašto smo im toliko krivi? Da li smo nekada nekome od njih uradili samo delić onoga što su oni uradili nama?
Da li je moguće da naš preostali narod ima toliko veliku snagu da sve ovo izdrži, da se osvesti i da se uzdigne? Ima, daće Bog!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta