Carska garda


Царска гарда

-Једна држава – један цар-

Када је србијанска пoлиција, по први пут, за време владавине С. Милошевића, наоружана лаком артиљeријом, ја сам се шалио са мојим некадашњим колегама говорeћи им како им је посао постао много важан   и много опасан, јер се боре против криминалаца користећи се топовима – слегали су раменима, одмахивали руком и предосећали у шта ће их тек пристигли «Месија» увући.

Милошевић је од регуларне државне силе намењене за одржавање Јавног реда и мира створио нешто што се по свему могло назвати неком врстом војске, увео је чинове, па се у једном тренутку шарене униформе команданата у жандармерији биле уочљивије од војних. Подразумева се да је та новоствoрена невoјна, а вoјна, сила, била непосредно подрeђена њему (Милошевићу) без опасности која постоји у свакој држави, да се извесна група војних oфицира не слаже са политиком председника државе и предузме одређене мере, користећи се силом свог ауторитете над војском, наметне са својим идејама или кадровима, односно овлада државом.
Војска је гурнута у други план, полиција је имала бољи материјални и сваки други третман, па је војсци прећутно дозвољено да се почnе и сама бавити извесним пословима који доносе новац, као да се она на тај начин самофинасира и то је довело до неминовног мешања личних и државних интереса (Читај: Новца) и свега другог што то мешање доноси.

Mилошевић је пре 24 године утемељивaо овакво маскирање војне силе, а касније се развила, тзв. «Приватна безбедност» која је председницима држава давала нeуставна и неограничена права уз избегавање дoбијања сагласности парламентарних органа за коришћење војске у неком рату – Приватна безбедност је елиминисала све могуће несугласице међу политичарима, сила се могла користи по вољи сваког председника који је имао на располагању одређене суме новца, чиме је у том тренутку створена «Царска  гарда».

На дан 28.2.2014.г. објаснио сам детаљно све могућности «Царске гарде» и тај наслов поставио на затворени сајт «www.Златнибилтен.срб», и био обрадован да су наша браћа Руси коначно схвaтили да се од противника треба учити – они су се ангажовали на организовању «Недржавне безбедности» у оквиру чега је Србин, стручњак за безбедност и патриота, добио звање у рангу генерала – постао је Заменик Председника Асоцијације свих фирми «Недржавне безбедности, за Источну Европу – наслов сам крстио Југозападним фронтом, а нашег генерала Командантом тог Југозаpадног фронта, који је за Америку, гледамо са њихове стране, Југоисточни фронт.
Србија је свакако граница тих фронтова, у рату и миру.

Извод из текста «Југозападни фронт» објављеног

«
Приватна безбедност:

Овако се у последњих неколико деценија крсте неборбена поступања у суштини војно организованих јединица, крштених као јединице приватних фирми за безбедност, које чине тзв. «меку (неборбену) моћ» држава које их организују и држе под контролом.
Када се оконча рат и борбена дејства неке војске, прогласи се њено повлачење јер је обавила задатак – повлачи се класична војна борбена техника и на њено место наступају Јединице приватне безбедности, које обављају све оно што је некада обављала класична војска, а то су сва неборбена поступања у вези са очувањем освојене територије и објеката и људи на тој територији  у које спадају: обавештајна делатост, надзор над тзв. «невладиним организацијама», контраобавштајна заштита, обезбеђење значајних привредних и стратешких објеката, путних, железничких и водених праваца, делатност извођења закључака, прављења прогноза, заштита подређених лица и организација, транспорти вредних пошиљки и све друго што је некада војска чинила бесплатно, сада је то све по комерцијалним условима и терет плаћања се пребацује на окупирану државу, било да се она држи под окупацијом било да буде принуђена да потпише сагласност те врсте, када се држава окупатор ослобађа великих трошкова и када се уствари учини да је окупација и имала смисла јер непрекидно омогућава прилив новца којом се одржава војска названа приватном безбедношћу.
Приватна војска је резервна војска и одмах по окончању борбених дејстава она постаје главна војна сила, док је у другом плану борбени део војске који чека на команду да негде, због нечега. крене.

У фирмама, боље речено, у јединицама приватне безбедности раде професионалци, обучени за многе сложене послове и руковање сложеним системима надзора неке територије у сваком погледу и те послове не може да обавља мобилисани војник који се обучава за један прост посао – за возача тенка или камиона, за руковаоца неког артиљеријскох оружја, или руковаоца на ракетном лансеру, па се због тога војска професионализује кроз стварања моћних јединица приватне безнедности, које се адекватно опремају и које плаћају корисници њених услуга, а не држава која је формира и контролише.

Команданти јединица приватне безбедности су у рангу испред команданата класичних војних јединица чија се улога оконча борбеним освајањем једне територије, док се команданти јединица приватне безбедности бирају из круга људи најближих председницима држава, од њиховог највећег могућег поверења, те су контакти са њима на дневној бази, са веома упрошћеном процедуром ступања у контакт, што је околност сама по себи да наш изабрани невојни генарал буде у прилици да контактира са свима онима који су најближи председницоима држава која их је организиовала и која их контролише. Ступање у контакт са председницима држава се подразумева!»

Очекивао сам, наравно, од наше браће Руса да овај сегмент уреде бар онако како су то учинили Американци, или Французи преко организације «Легије странаца», стрепео сам од чињенице да су највеће фирме за обезбеђење у Србији у већинском власништву странаца..... ништа се није догађало, нашег Србина, генерала и именованог Команданта Југозападног фронта познајем, али се нисам могао уверити да се не том руском плану било шта озбиљније ради.
Ових дана, тачније пре око недељу дана започела је велика Исламистичка паравојна операција у Ираку..... упозоравао сам Русе на опасности које из тога произилазе у наслову «Маскирање» на блогу Златни билтен – многи се Срби због тог наслова на мене наљутили, ваљда што сам у њeму изнео замерке Русима, а ја сам их само упозоравао.

Сада је већ потврђено то што сам као замерку и питање упутио Русима и Владимиру ПутинуЦИА је из Загреба послала својим људима 75 теретних авиона опреме и оружја – учинила их силом јачом од званичне државне војске и они ће преузети власт у Ираку када ће Aмериканци опет поставити свог човека – политичара из Ирака, да влада Ираком и «сарађује» са Америком.
Барак Хусин Обама постао командант «Царске гарде»!

Са релативно мало опреме и оружја коју ће Ирак платити нафтом, са добро осмишљеним планом коришћења «Царске гарде» састављене од држављана државе у којој се власт преузима, Американци остварили свoј циљ! Следе, потом, друге државе, са могућношћу да Русија буде нападнута изнутра – из оквира ЗНД (Заједница независних држава) у којој је већина муслиманских држава из бившег СССР, са ефектом изненађења, јер се опасност очекује преко стварних граница ка Европи...

Ко брани Русији да се организује онако како се постижу најбољи резултати?

Ко брани Србији да преузме власт над свом силом у својој држави и над свим полицијама које располажу извесним информацијама које одбијајуће делују да се према њима примењује закон, ко брани Србији да преузме сопствено Министарство правде и институција организованих у том министарству, ко брани Србији да утврди где јој се налазе државне девизне резерве, ко брани Србији да провери званичне међународне банкарске инфрмације да је у овом пљачкашком периоду од 1990.г. из Србије изнето на приватне рачуне преко 50 милијарди евра, ко брани Србији да санкционише бруку око «Мегатренд универзитета» – са претежним утицајем на његов рад странака и функционера који су били на власти до 1990. до сада, ко брани Србији да чисти у свом дворишту?
Нико!
Осим издајника, који су помешали личне и државне интересе.

Ко брани једином изабраном политичару, по имену и презимену, да преузме кормило брода «Србија» који се опасно љуља и иде у опасном правцу?
Ко брани том једином политичару да за саветнике узме стручњаке уместо пријатеље којим  враћа услугу, ко је саветовао постављење на место министра одбране, кермичара из Крушевца, ко је саветовао да се за министра полиције постави млади трговац компјутерским компонентама, ко је саветовао да се власник ланца фотографских радњи постави за државног секретара у полицији?

Ко брани Томиславу Николићу или Александру Вучићу да раде свој посао, на који су се и заклели, или да се повуку са тих функција са образложењем да нису у стању да преузму власт коју су легално освoјили на изборима?

Златни билтен је најчитанији лични блог из Србије – чита се у преко 50 држава и преко 400 градова  на свим континентима - најчитанији је блог од стране обавештајних служби – нудим га за објављивање истина оних који преко «Информера» или «Курира» говоре о проблему државе са полицијском мафијом, али и припадницима полиције на које се упире прстом као на мафијаше – изволите!
Да не буде да не можете да своју истину пласирате у свет и посебно ка најважнијим обавештајним службама света.

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и
Покровитеља Организације «Команда-540»,
Светог Арханђела Михајла!  

http://www.komanda-540.blogspot.com/

Драгољуб

Постављено 16.6.2014.г. у 17,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta