Prozorljivost



Прозорљивост и машта

-Удаја на танге-

Овај текст је намењен члановима Организације «Команда-540», јер их се тиче у фази припрема за убрзаније деловање на плану преузимања власти у Србији, као и читаоцима сајта Златни билтен.срб који су имали храбрости да се именом и презименом легитимишу да га читају – остали имају довољно наслова на отвореним блоговима Команда-540 и Златни Билтен.

*Шаптачи су отпуштени;
*Представа ;
*Пливач-непливач;
*Визије и машта;
*Делити рибице или удице;
*Помешане педале;
*Удаја на танге;
*Да ли ће мали вук-Вучић, постати вук;
*Цар је го;
*Организација «Команда-540» сачувала свој план.

Они који су заборавили на упозорење да се од пропасти најгорих до пропасти најбољих фирми налази мали период од 1-2 године, сада су у позицији да интезивно о томе размишљају. Они из многобројне војске пензионера и радника фирми које су на државном буџету, заборавили су на упозорења да и када изаберу власт која им је обећала оно што они желе – сталан посао и уредне пензије без умањења износа, сада су у прилици да интезивно размишљају ко ће од оних на буџету бити на првом списку од 100.000 оних којима се пише отказ, а следује још неколико таквих спискова све док се број не сведе на једну трећину од садашњег бројног стања, односно сада је пензионерска војска у ситуацији да размишља о проценту смањења пензија јер је то са оваквом државном и пензионом касом неминовно и врло корисно за државу, а све ће то спровести човек који се препознаје по пречестом коришћењу речи «Болан, болно, болне» и непрекидном дизању тензија кроз злоупотребу и безразложно коришћење речи «Драматично» - теже претеже, у његовој глави је настао хаос, драма, и он то хтео - не хтео, испољава кроз ову описну слику свог стања страха од онога што мора да учини и од последица које то чињење носи, по њега првенствено!

Ви којих вас је око 1/5 свих грађана Србије, који сте изгласали Александра Вучића, када се умијете хладном водом, видећете и своју кривицу што сте бирали младог, неискусног, конвертита у више прилика, који ниједно своје обећање није испунио, који у свом животу није радио ништа конкретно у смислу да се нешто направи – његов живот је живот од речи, у политици и оним око ње! 
Ви сте криви што сте малог вучића сматрали правим, одраслим вуком!
Ви сте криви за стање његовог духа у којем се смењују сликовне болне и драматичне ситуације.
Али, нисте ви бирали њега због њега, већ у нади да ће се његова обећања испунити, а без лоших последица по вас – остали вас нису занимали!

Наравно, нема безизлазних ситуација, увек их има бар две излазне капије - једна добра и једна лоша, важно је опредељење и спремност да се одабере она добра.

Шта сада чинити?
Даље – клик на: 
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=44

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta