Ljubi ruku dzelata svog!


Љуби руку џелата свог!

-Наши пријатељи Немци-

«Безе мене ништа не можете!»;
«Где се двојица или тројица скупе имена мога ради, ја сам са њима!»
-ИХ својим ученицима-

Европска унија, како се назвала Немачка, смислила је нови план пљачке Русије и свих других са којим би да сарађује, тако што ће је сви сматрати пријатељем, а она ће, увек и само, гледати своје интересе. Новац од пљачке банака на Кипру је потрошила, сада је на реду нова «операција» пљачке.

ЕУ тражи од Русије да изгради гасоводну структуру одређеног квалитета и капацитета, у вредности од преко 50 милијарди долара, да је тако комплетирану уступи, без накнаде, у трајно власништво ЕУ, како би јој, потом, та ЕУ омогућила да им кроз гасоводни систем допрема гас по «фер ценама»!

ЕУ тражи од Русије да финансира развој и одрживост и овакве њене привреде, да се сматра почашћеном што јој је таква сила од ЕУ, трговински партнер који јој диктира услове како за транспортни гасни систем, тако и друге услове који су увек резервисани искључиво за власнике робе, овде је то гас!
Купац хоће да диктира услове, не пристане ли продавац на то, уводе му санкције, кажњавају га за несарадњу и непослушност, губи назив партнера и аутоматски се све пребаци уназад за 70 година када се у Русији опет гледа само непријатељ који се неком грешком опоравио после губитка 100 милиона руских глава у Другом Светском рату, који је иницирао и предводио Адолф Хитлер, легенда сваког Немца, о којој се ћути на јавним местима, али га се нико не одриче. А ако се то и чини онда је то у неодређеној форми, у смислу где је погрешио, да се његов сјајни план није остварио.
Даље-клик на:
http://komanda-540.blogspot.com/2014/04/ljubi-ruku-dzelata-svog.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta