PRISTANAK!







    1. Feb 27, 2014 - zlatnibilten.blogspot.com - Seo Score: 79%, Page Size: 210 kilobytes.

      You visited this page on 3/17/14.
    2. Специјализовани сајт за мерење успешности и читаности неког сајта/блога, за Златни Билтен-најчитанији лични блог из Србије, на основу више параметара закључио је да је Златни Билтен, блог са 69% успешности у оквиру сагледавања по тим параметрима - успешности презентација и читаности, те је од пет могућих звездица оцењен са три, чиме се сврстао у веома познате блогове у оквирима светске веб мреже. Захваљујем Веб мајстору Саши Ребићу, као и свим читаоцима који се информишу и преко овог блога, које сада обавештавам о оцени блога којем посвећују извесну пажњу и време.

    Ваш, Драгољуб Татомировић

_________________________



Пристанак!

-Сетили се-


«Америка зна да учини праву ствар - пошто је претходно испробала све друго»
-Винстон Черчил, о Америци-

Сетила се Америка да је протекло време од довођења С. Милошевића на власт у Србији, изгубљено и за њу и за Србију – наравно, у том периоду од 30 година учинили је све друго што им је било могуће, да би се сетили те праве ствари!

Права ствар је остварење Плана масонерије изложеног србским комунистима 1985.г. који је имао опцију 1 - напредак Србије у сваком погледу и 2 - уништење Србије.
Комунисти Србије су одбили план 1 и онда се приступило реализацији плана 2 - уништења Србије. 
Милошевић се појавио на почетку тог плана са контраверзним улогама и поступцима, док је Србија прошла део свог пакла, што је сасвим видљиво и несумњиво.
Даље-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta