Srbija do zumbula

Др Драгољуб Татомировић, криминалиста                                                                                    
А.Г.А. КРИМИНАЛИСТИЧКА ШКОЛА  ®20/97                                                   
Дана 15.12.2013.г.
Б е о г р а д


Предмет: Криминалистичка прогноза догађаја у Србији
                 у времену 01.01.- 01.6.2014.г.

Коришћени алати за израду прогнозе:
Методика истраживања безбедносних појава

Информациона база:
База податка А.Г.А. Криминалистичке школе, Пословно-обавештајне службе, анализа психофизичког стања најважнијих учесника политичке сцене Србије и мера које они предузимају ради остварење постављених циљева, анализа мера које предузимају стране државе у односу на Србију и укупно стање у тим државама

Контролни репери:
Обнародовани званични подаци у Србији и свету


Србија до зумбўла

-Криминалистичка прогноза 
будућих догађаја у Србији-


Веза: Наслов на Златном Билтену од  26.5.2012.г.

Некако је постало уобичајено, у Србији и свету, да се крајем једне календарске године сумирају резултати у односу на пројектовано, као и да се дају прогнозе за наредну годину. 
То раде политичари, министри, председници, привредници, агро стручњаци, полицајци, астролози, видовњаци, чаробњаци, преваранти, пљачкаши, мутиводе различитих специјалности, па како бих и ја искористио њихов начин обраћања јавности, а да бих дао одговор свима онима који ме питају шта ће нам се све догађати и како бих моје читаоце информисао – посебно оне који су се као читаоци мојих наслова потписали именом и презименом, јер ће овај текст бити за оне друге недоступан, штампам сопствену прогнозу у коју сам уткао информације из горе наведених база података, у нади да ће вам бити од користи: 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta