Evropa bi kući.....


Европа би кући.....

-Немогућност опстанка на отетом-


Веза: Наслов на Златном Билтену

После само два месеца од дана када је у Британији поново подељен садашњи свет, свима је јасно да су догађаји који као на траци пролазиле поред нас, указују да су у питању технички кораци у реализацији те поделе - ратови у Сирији, увод у грађански рат у Египту, увођење у ред, и у посао који му је одређен, турског премијера Таипа Ердогана, довођење Срба из иностранства да  управљају Србијом по плану који се тиче те новопотврђене поделе света и другог чега ће се читаоци и сами сетити и сврстати га у важне  догађаје за наслов који следи.

Европа би кући....

Црни арапски и афрички народи у својој сеоби на тло данашње Европе, учинили су небројене масовне злочине геноцида над Србима, на чије су се територије населили у намери да се ту закуће, да пусте корене и буду срећни владајући са тог малог простора целим светом, али су им вође били народи некадашњег Израела, оних који су тражили да се Исус Христ онако лиши живота, приставши «Да крв његова (Исусова) на нас (падне) и нашу децу!». И пробали сво ово време, у трајању око 2.000 година, да се закуће на отетом, не иде им никако, изумиру, новим миграцијама својих црних сународника из Турске и арапских и афричких држава бивају затрпани, новодошли су донели своје арапско турске и афричке навике, веру  и све оно што садашњи уважени становници Европе настоје, безуспешно, да забораве – потсетили их да су они на туђем, да су они део ових који надиру и који их сада потискују са територија са које су они потисли Србе – Европа би да се врати на познато, да се врати кући!

Сада би да направи Ново-Стари Калифат у који би се пренео центар управљања светом, тако што би они успоставили тај Калифат, наравно уз помоћ силе својих војника Америке и Русије,  који чињењем или нечињењем, већ зависно од додељене им улоге, омогућавају прекомпоновање света и у делу који ће потпасти под тај новозамишљени Калифат, а то су Ирак, Иран, Египат, арапске државе које су под непосредном контролом Америке, делови Турске, Кине, Русије и сваке друге државе чија им се територија чини потребном, одговарајућим техникама присиле биће припојене том Калифату - бар је таква замисао Европе, која преко Енглеске, влада Европом, Америком, Русијом и остатком света.

Очигледно је да им је за остварење овакве замисли поред свог света којим владају потребна Србија под њиховом контролом и то Србија која ће добровољно желети да се стави под ту контролу.

Журе!

Са Србијом им не иде по плану – извлаче слатке мамце, налазе Маршалов план за Србију, доводе Србе-Јаничаре да га спроводе, неке од Срба-притајених Јаничара ваздижу до висина самог С. Милошевића, који је имао тај задатак па није умео ни смео да учини оно на шта се обавезао...... нуде мамце, слаткише, планове, илузије, шарене лаже, хлеба без мотике, нуде Србима све што би могли да пожеле, само да се Божије Имање – Србија преда Енглеској!

И Србија се спрема за то – народ је припремљен за предају, за улазак у мишоловку због парчета сира који се у њој види – та мишоловка су исплате овако мизерних плата и пензија..... а када се мишоловка затвори сира нема, нема ни плата ни пензија, али то ће бити тек следеће године, дотле ће се предавати Енглеској ово што је преостало.

Али...... не да Бог своје Имање!

Учињено је што је потребно да то Имање остане по страни док се ови који би да се врате кући, буду отимали и тукли са својим рођацима који сада владају деловима територија са којих се (Ј)Европа негда иселила на србско.... До наредног Божића ће планови око заузимања Божијег Имања – Србије, преко Срба-Јаничара пропасти.

А до пролећа 2015.г., ће пропасти и планови око стварања тог новог Калифата, док ће се Америка, Европа и Русија  променити до непрепознатљивости.
Раније је истакнуто да ће Немачка постати Косово, сад јој се придодаје Америка, Русија, Кина, Турска и друге државе које буду спроводила поделу света по налозима Енглеске.
Бог није створио свет ни за Енглеску ни за било који народ, Он га је створио по својој вољи и Он неће дозволити никакве самовоље неких људи који би Његову замисао мењали по своме.
Одређена им је оваква судбина – ми Срби ћемо бити закачени окрајцима тих «Црних облака» - тим захватима отимања онога што им не припада, али ће Србија – Божије Имање, посебно ограђено, све то преживети и опстати када се ови, сада, силни нигде не буду ни видели.

Потврдило се да се на отетом не  може нико закућити!
Европа би после 2.000 година да се врати у своју прапостојбину, и сада као и пре 2.000 година, без вере у Бога, опет као Богоубице које су се криле под лажним називима народа, Германа, Францууза, Италијана, Грка, без поштовања онога што је Он одредио и у намери да се измакну од онога  на шта су пристали – «Да крв његова на  нас и нашу децу!», а то је немогуће – Бог то није орочио ни на две ни на десет хиљада година, то је трајно, убицама Исуса Бог то никада неће опростити и овај пут кући је пут поражених војски које су ратовале са Богом успут чинећи страшне злочине над Србима!
Пораженим се не прави никакав дочек нити се вођи такве војске додељује бели коњ на којем би ујахао у старо-нову домовину – поражени борци против Бога су осуђени на нестанак!
Нико Европу неће чакати у прапостојбини – увућиће се као шугав пас на неку од тих територија и ту дефинитивно угинути - Без Бога се не  може ништа, а Европа је пробала без Њега!

Лажне су и безвредне тврдње како светом владају Исусови потомци – па чак и да јесу, они су само његови потомци по телу, душа је та која је важна, а Бог није душу Исусову враћао у те и у такве потомке - разбојнике и убице који су се приклонили Земљи, па у Земљу и иду! 

Онима који владају светом – Енглеској краљици је све ово врло добро познато – они знају због чега  су  сво ово време настојали да униште Србе и Србију, посредством Немаца, Американаца, Хрвата, Шиптара, Бугара, Турака...... они знају ко су Срби и они знају да су можда могли добити опроштај само уважавањем Срба и њиховог места које им је додељено од Онога са ким они ратују..... нису, опомињани су више пута, чак су и они чекани, поред Руса који су заборавили да су Срби, и сада је тај рок истекао.

Срећан ти пут Европо у прапостојбину у којој ћеш се потпуно изгубити. Тада ће се та твоја борба против Бога окончати, а ти си помислила да је борбу против Бога могуће добити!
Не може се победити Бог нити Његов народ - Срби, а ти, Европо, само гледај, трчи у Египат, тебе се то тиче, то је твоја прапостојбина, али те ни тамо више неће. Остала си без територија! Отимач изгубио отето и негда своје!
Нигде те нико не жели, нико те нигде не чека, нико те не воли! А у поседу си свог злата и свог новца света, имаш отимачке и на превару стечене тапије на поседовање Америке, Аустралије, Новог Зеланда...., али немаш тапије на поседовање Европе у коју си дошла насиљем!
Ти и не постојиш, а када не постојиш чему сви твоји планови?! Твоје грађевине од магле Бог руши благим поветарцем!

Мали незнатни Срби измоле што мисле да треба и за то одговарају.
Шта мислиш где си ти, Европо, у њиховим молбама?

Сутра је Преображење Господње, мој «Монах без манастира» ми је најавио да ће се сутра кроз молбе реализовати неки важни планови и одлуке – ако ми буде дозвољено да присуствујем знаћу о чему се ради, а ако не буде те дозволе, када ми буде речено ја ћу и вама пренети.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено уочи Преображења Господњег, 2013.г. у 14,30 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta