Okupacije kroz migracije



Окупације кроз миграције

Ко уствари потписује?
-Чија воља је садржана у потписима
на документима који разбијају државу?-


Веза: Наслови на Златном Билтену


*На дан 8.5.1945. немачки генерал Кајтел, својом руком је потписао Безусловну Капитулацију Немачке у Другом светском рату. Био натеран силом;

*Мој некадашњи колега, Обрад Стевановић, полицијски генерал, 10.6.1999.г. потписао је Кумановски споразум са НАТО пактом  - Капитулацију, која се ових дана технички реализује одвајањем и правним признавањем независности Косова и Метохије, као територије која је у рату са НАТО пактом изгубљена, наредио му Слободан Милошевић, а он је вазда дисциплиновано извршавао свако наређење сваког који му је био надређен и због тога догурао до чина генерала – нисам сигуран да ли је он тада, или било када, имао свој став или своју вољу;

*Садашњи цар Русије, Владимир Путин, потпуковник Техничке службе КГБ-а, ових дана је потписао наредбу да се до септембра 2013.г. изврше измене Закона о држављанству које ће омогућити лако добијање руског држављанства за одговарајуће категорије лица која су некада живеле на територији СССР; која сада живе на територији Русије; која имају порекло од оних који су били грађани СССР,  уз услов да прихвате руску културу, језик, обичаје, законе..... и све друго, да су репродуктивно спoсобни, доброг здравља, доброг образовања.... «Јер нам требају људи» навео је.

Ово Путиново «Требају нам људи», потсетило ме на захтеве мени надређених - док сам радио у Републичком СУП-у у био испитивач из «Правила службе» за младе приправнике који су завршавали Средњу школу унутрашњих послова у Сремској каменици - који су тражили «Да их не обарам, јер нам милиције треба!» - наравно нисам то уважавао, али сам испите организовао групно, пошто би им указивао на све оно што нису научили у току школовања од четири године јер су им наставници били из Станица милиције у Нoвом Саду и Сремској Каменици – који објективно нису имали никаквих практичних искустава у раду, јер се радило о малим станицaма са малом проблематиком криминала, па су их учили из књига и научили да се неко путничко возило на аутопуту принудно може заустављати само употребом хеликоптера - околност да их полиција има само пар комада и да су намењени за друге послове а не да опслужују милиционаре на аутопутевима, за њих није значило баш ништа, пa сам морао  да им одржим час, и да у току испитивања  утврдим да ли су успели да схвате која је њихова улога и потом их или пропуштао или обарао.
И није тај захтев ка мени, нити мој начин испитивања довео до тога да имамо полицајце већ «само људе» који су носили пушке и униформе, без довољног стручног знања, који су због тога пристајали да изврше наредбе неког генерала иако су тиме чинили кривична дела.

Ова Путинова намера «да набави људе», личи ми на ово и неће им изаћи на добро.
Није ова замисао друга потпуковника ништа друго до позив на ненасилни окупацију Русије.
Један потпис В. Путина ће учинити да се број становника Русије повећа за више десетина милиона људи. Русија ће бити окупирана мигрантима! 
Руси ће се ускоро селити из Москве и из Русије, јер ће њихова држава бити предата странцима – потписом руке В. Путина.

А ко ту руку, у својој суштини, води? Да ли је то одлука и воља В. Путина, или је и он као генерал Стевановић, само извршилаца нечије наредбе?

Лако је поставити и бранити хипотезу: Американци су својим лажним новцем освојили сиромашне и пренасељене муслиманске државе које су биле у саставу СССР-а, сада миграцијом грађана тако освојених држава у садашњу Русију исту освајају, народом на чије државе имају претежни и пресудни утицај, те ће Америка, посредно а фактички, без икакве силе освојити Русију! Миграција као оружје окупације.

Када се то догоди, Русија ће имати и даље такав назив државе,  али ће све мање бити држава руског народа, јер ће је миграциони и репродуктивни ефекти учинити претежном државом многобројних муслиманских народа, чиме ће се извршити ненасилно, а на позив, освајање Русије, која ће у другој фази, кроз 10-15 година, или и пре, бити издељена по етничким принципима који ће се изградити на огромној руској територији – давање држављанства неком ко припада одређеном другом народу не преводи тог новог нпр. Руса, по пасошу, у руски народни корпус већ га правно изједначава са свим осталима који имају такав исти пасош – религија, култура, обичаји, добре или лоше особине остају трајно, генетски се преносе на наследнике и чине укупно наслеђе предака.

Територије које је Русија калемила на своју државу, кроз освајања, сада отпадају, није могуће калемити неодговарајућу гранчицу на неку воћку – не прима се!

Сада ће се територија Империје Русије поделити народима који су јој насилно припајани, Русији ће остати мањи део садашње европске Русије, у којој живе преостали Срби, по имену Раси који су се назвали (које су назвали) Русима, мада ти Руси своју државу и данас називају Расијом и тако ће се окончати живот државе која се одрекла свог корена, порекла, језика и историје да би се убрајала у велике државе са правом припајања држава и народа које силом освоји, али величина без језгра пропада, пада, руши се, нема признавања ни опстајања државе која нема основне прерогативе за стварање државе: посебан народ, историја,  језик, културу. Не може се сада нпр. Црна Гора стварно сматрати државом непознатог народа Црногораца, када све што има указује на њену србску припадност, или Хрватска, или, далеко било, Косово и Метохија која је мешавина народа, језика и делова култура и религија.... народ не почива само на једном прерогативу,  као и неки човек - јер човек мора да има оца и мајку, порекло, језик, да му се зна крв.... или је у противном  «тиква без корена» која не може да опстане а да се не утопи у неки народ.

Значи: Књига «Куран» - света књига мухамеданаца је освојила Европу, прво Немачку и Француску и потом и остале – муслиманска војска је спремна, чека се команда из Муслиманског Центра и та војска ће своје присуство и победу лако озваничити!

Потпис немачког генерала Кајтела, од пре 68 година, учинио је Немачку окупираном, која је и данас без права које се подразумевају за суверене државе - чак и и овом и оваквом времену.

Потпис мог некадашњег колеге, Стевановића, учинио је да Србија остане без Косова и Метохије, те да победничком НАТО-у чини уступке око саобраћајне и информационе инфраструктуре какви су непримерени за суверену државу;

Потпис потпуковника КГБ, В. Путина, чини све предуслове да се Русија преда без борбе, народима које је некада силом припајала Русији као Империји, а у својој суштини предаја своје терииторије на управљање Америци.

*Потпис генерала Кајтела је био изнуђен и сигурно против његове воље.

*Потпис Обрада Стевановића је дат по наредби, јер је он онај који без поговора извршава наређења.

*Потпис потпуковника Путина је нејасан и контрадикторан са свим причама о јачању Русије, о њеној самосталности, општем напретку, новим оружјима и оруђима, али је јасан као један од мера договорених са америчким председником Обамом, са којим се договора око новог прекрајања света.
Прекрајање није дељење нечега на једнаке делове, прекрајање је ново омеђавање утицаја, исцртавање нових граница, прекрајање је у сваком случају новоимперијална политика једне државе на штету неке друге државе или свих других држава – применом метода прилагођених овом тренутку.
Сада је то: Новац као оружјем, миграција народа као оружје, припадност истим интернационалним организацијама на чијим челима је само један Газда, када се и велики, како се понекада желе приказати Обама или Путин, само појављују као извршиоци наређења.

*Ко у суштини потписује документа којим се разбијају државе?
-Газда!
А постоје само њих двојица и Газда.
Њих двојица су: Обама и Путин.
А Газда?
Газда је онај којег они слушају, беспоговорно.

Као и ови наши, мали, из Србије, који су у свему бивши, али и даље примају у државне посете стране политичаре и то превасходно на приватним вечерама, без присуства државног тумача, записничара..... и да нам није оних који припадају Организацији, о тим њиховим састанцима не би ни било никаквих доказа – овако: Докази су ту, само је срце оних који би требали да их користе постало срце малог уплашеног зеца који се нашао у купусу или младој детелини, па иако гладан не сме да загризе!  
Није лако бити зец! 
Они из Братства не могу бити зечеви – а ако јесу или то постану, бришу се са списка.

Чему служи човеков живот проведен у својству зеца?!

Ви којим се обраћам, мислите о овоме, па размерите. И не бојте се није сваки шушањ од медведа – а и да јесте, да ли је бежање једини излаз?

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 17.5.2013.г. у 18,00 ч.

3 comments:

Unknown 18. мај 2013. 09:49  

Слажем се у потпуности: боље један дан као лав него сто дана као ѕец! Христос посреди нас! Јест и биће!
П.С. Ових дана Сочи је блокиран (радим овде)због свакодневних посета белосветског ...., президенту Путину. Занимљиво је да на улици стоје полицајци на сваких 50 метара, официри, минимум потпоручници, капетани, капетани прве класе и понеки мајор. И сви су светле пути, светлокоси, плави или смеђи, рекло би се етнички Руси...
Поздрав, Милан Ц. Исаиловић.

Unknown 18. мај 2013. 21:28  

Jadni Rusi, pate od "chinova", oduvek (od 19. veka, koliko ja znam). Imaju inflaciju chinova - sto ce reci, korupcije, lazhi... Mi se poubijasmo medjusobno i bez chinova, u tome je jedina razlika... Pozdravljam Vas!

Unknown 21. мај 2013. 08:08  

Поздрав за Љубицу Кнежевић!
Када поменух полицајце официре, минимум потпоручнике, који обезбеђују улице док не прође Президент и његови гости, имао сам на уму следеће: - обезбеђују га искључиво официри и већином Руси, што ми је пробудило сећања и асоцијације на нашег президента Тита: како су га СРБИ ЧУВАЛИ И САЧУВАЛИ, док није ''умро пред сам крај свог живота''...
Што се тиче корупције, да у прави сте, она је огромна и застрашујућа и буквално је захватила све сегменте друштва и државе...
Добра вест је: ЦРКВЕ СУ ИМ ПУНЕ И ПРЕПУНЕ НЕДЕЉОМ И ПРАЗНИКОМ, ВЕЋИНОМ МЛАДИХ ЉУДИ СА ДЕЦОМ, ШТО ДАЈЕ НАДУ!
Заиста Комунизам је највећа куга 20. века, већа чак и од фашизма, јер за фашизам се и голим оком види да је неприродан и да мора да пропадне, а комунизам је подмукао: под фирмом једнакости, братства и социјалне правде потпуно је искварио морал код људи, притом физички елиминисао стварну елиту и увео страховладу послушника. Страшан цех смо платили и плаћаћемо и ми Руси јер поверовасмо (многи још и увек) сатанској идеологији...
Милан Ц. Исаиловић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta