Državni udari - uopšteno i posebno



Државни удари – уопштено и посебно

-Поклон земљама у окружењу Србије-



Као помен мојим умрлим познаницима –
Николи Каваји и Бошку Радоњићу

«Не руши државу – мењај власт!»

Каваја и Радоњић су имали много пријатеља међу припадницима многих значајних полиција, србске се подразумевају, али су се србски полицајци са њима дружили учећи се бављењу одређеним бизнисима у које су се они разумели – првенствено Радоњић. Мене бизниси нису занимали – имам од 1990.г. свој специфичан бизнис, који реализујем кроз моју приватну криминалистичку школу, али сам био пажљиви слушалац њихових прича везаних за организовање државних удара широм света – научио сам када је шта и колико требало одбацити – да би прича остала у границама реалног.
У својој каријери сам завршио све постојеће полицијске школе и специјализације, али се ни у једном предмету и ни од једног професора није могло научити оно што сам учио дружећи се повремено са Кавајом и Радоњићем. Усвојио сам Радоњићеву честу напомену: «Не руши државу!» и додао јој «Мењај власт!»

Додавши оно што сам од њих научио на све што се прикупило током година, сада сам у ситуацији да као грађанин Србије, понудим на поклон околним државама основе, али и појединости којих се треба придржавати у оквиру организовања државног удара у некој земљи, ово превасходно да би се организовањем одговарајућих државних удара у неким од граничних држава те државе спасиле, али и ради спасавања саме Србије од могуће навале милиона избеглица у случају да се у тим државама догоди стање анархије, које као по правилу има као последици исељење огромног броја грађана државе у којој анархија овлада.

Иако је пољска револуција била поодавно, она у којој је на власт дошао бродомеханичар Лех Валенса, у свежем сећању ми је ондашња слика Србије преплавељен са стотинама хиљада малих аутомобила «Фиат-126П» (Пеглица) увек са четири путника који су се као неким широким фронтом кретали од севера Србије ка Димитровграду, Бугарској и даље ка Турској.... нисмо били спремни за тако нешто, нико није предвидео стотине хиљада људи у стотинама хиљада аутомобила који би се кретали кроз Србију у циљу опстанка, преживљавања. Сналазили смо се на лицу места – само смо регулисали саобраћај, били љубазни, објашњавали, саосећали и омогућавали да оду из Србије, али је то трајало неколико месеци.

Ово што ћу сада понудити има за циљ да помогне онима који ће државним ударима у својим државама покушавати да их спасавају, а ми  да не дођемо у стање од пре 30 година када су нас преплавили гладни и уморни Пољаци, сада уважени чланови НАТО пакта, који су учествовали у бомбардовању те исте Србије кроз коју су путовали да би опстали.

Мој предлог се односи, у општем делу, на сваку државу, посебни део на поједине, осим Србије  наравно, јер она није обична држава и у њој се ништа не догађа по предвидивом шаблону.

Узимам као пример мог сагледавања Бугарску, она је приближне величине као и Србија, говоре искривљеним старосрбски језиком, узели су наше обичаје и веру,  имена, намучили се као и ми, и уредно су нас нападали у сваком рату прикључујући се својим пријатељима - црним народима, Немцима, Турцима, Маџарима, Румунима, или другим који су нам били, и јесу, скоро стални непријатељи.

Бугарску узимам због онога што јој се догодили пре неколико месеци – оставка владе, ванредни избори за парламент, Собрање - како они кажу, подела бирачког тела на начин  да ниједна странка не може самостално да формира власт, а да прикључи неку мању не може, јер су све компромитоване кроз учешће у власти.

Бивши председник владе се носи мишљу да поништи изборе, што је најава својеврсног државног удара који би он извео ослањајући се на структуре у војсци и полицији које су му лојалне – по занимању је возач и телохранитељ, и наравно и бизнисмен, али он не зна како би се извело нешто сложеније од онога чиме се бавио, а државни удар је сложена операција, са синхронизованим поступањем многих служби, постојећих или новостворених....

За Бугарску:

Немате кога да изаберете на власт – сви су испробани, редовно се манипулише гласачким листићима, који се склањају или у потребном броју придодају, како би се подесили изборни резултати, одрекли сте се Русије, а ваши нови-стари пријатељи Немци вас нису прихватили, два милиона вас се иселило диљем Европе где раде најгоре послове, а још толико би се сутра иселили када би имали где, плате су вам мале и врло неизвесне за убудуће, залихе хране се  вам на измаку, туриста-Срба нема више као некада, инвеститори су вам били они ваши који су се обогатили у време пљачке кроз транзицију, распродали сте све што је доносили приходе, пристали сте да затворите нуклеарну електрану која вам је обезбеђивала довољно струје и било је и за извоз, градови вам банкротирају, Софија (Србски град Средац) вам је сва запуштена са рупама на коловозу у самом центру, крађе и отмице у граду су уобичајене, дрога слабо иде - ни ЕУ више није неки поуздани купац, имате много милијардера и превише сиромашних и гладних, немате мотива да почнете нешто своје и изнова, дуго сте чекали да вам са неба ЕУ почне падати благостање, искоришћени сте и одбачени, одбијени сте од Русије, наоружавате се америчким оружјем, дајете Америци касарне на располагање и територију за постављање ракета усмерених ка Русији, опет као и увек идете у Србију у куповину, носите у Србију оно што имате...... политичари су вам пресвучени комунисти, богаташи бивши припадници тајних служби, директори и власници фирми жестоки момци – школе су вам никакве и као и да не постоје, нема било чега по чему сте познати, имате принудну финансијску управу Немачке, делите се на Бугаре, Србе, Цигане, Турке, Курде, Гагузе.... и многе друге, имате циганске краљеве, хтели би сте да се «нешто» деси и да се нађете у статусу од пре 25 година, али то не бива, мора да се нешто предузме.

Ово што сугеришем полази од претпоставке да у сваком народу има одређен број добрих, поштених патриота који су спремни и на извесне ризике како би спасили себе и друге. Они су распоређени у свакој служби која придржава државу да не падне, али је то придржавање само привремени покушај – ако сви буду чекали, ето вас у Србији да радите за храну! А не морате.

Ви који сигурно постојите састаните се и организујте се. Не вреде вам саветници из бившег КГБ-а, руског или бугарског – и њих је време прегазило, они више не раде за братство, идеологију, православље, они све раде само за новац! Не треба вас много 10-12 довољно. Наравно са везама у окружним местима, а они из окружних места са везама у општинским местима и територија је покривена. Нађите неког из власти који има легитимитет како би се све извело легално.

Користите слабост свих људи – страх: за живот, за имовину, за титулу, за чин, и придобите их на одговарајући начин за свој план. 
Обећајте им задржавање највишег степена привилегија и останак на власти, нека тај, по основу своје функције, одобри да преузмете власт у држави – заузмите војску, полицију, основе комуналне инфраструктуре, запоседните аеродроме и границе и почните да чистите своју државу. Не из једног центра! Никако! Један центар је само координациони док послове обављају нижи-регионални центри.
Видите са ким и са чим располажете. Издвојте из девизних резерви Народне банке потребну суму новца – једна милијарда евра је сасвим довољно за прво време, поступајте људски, законито, придобијајте народ за своје мере и када то завршите нека онај легитимни распише изборе – резултат ће бити друкчији јер ћете ставити ван игре оне који новцем утичу на исход гласања, вратите наду народу да ће се правда вратити и међу вас, организујте снабдевање најнеопходнијим потрепштинама и лековима, покажите скромност, идите без масивног обезбеђења, возите се у обичним колима, објашњавајте и указујте, износите планове, ставите под контролу медије и омогућите им слободу обавештавања – затражите помоћ од ЕУ, од УН, од неких других великих држава – умијте се хладном водом, прогледајте па погледајте где сте забасали, враћајте се до познатог пута па се опредељујте. Испред себе истурајте једног несумњиво некомпромитованог!

У фази припрема направите списак важних објеката, важних људи, важних криминалца, поштених судија и тужилаца и од њих направите истражне екипе које ће по закону осудити оне који то заслужују.
Уредите систем шифри за међусобну комуникацију и користите стара добра средства комуницирања – не заборавите курира, писање на папир који се када се прочита запали. Будите међусобно сложни и елиминишите свакога ко би ваш план могао компромитовати.

Довољно је на једног сигурног полицајца додати десет поузданих цивила које треба наоружати и научити да поступају по наредбама оног једног полицајца, организујте у сваком насељеном месту пункт ваше нове власти, не рушите државу-мењајте само власт! Ако се држава сруши, тешко ћете је у неком догледном времену ставити на ноге, и онда ће анархија бити једини излаз у оквиру борбе за самоодржање.

Од једног од вас спремајте новог председника!

Детаљи:
За сваку земљу су посебни, али је основа идентичне за све: Енергичност поступања по плану, чувања државе и свих њених органа у којима треба заменити људе. Што већа корумпираност, што веће раслојавање у материјалним богатствима, што више потврда да се не размишља о променама, чини посао лакшим.

Определите се за најлакше и наејфикасније начине прављења организације и њеног функционисања. Пустите у своју близину обавештајце страних служби и дозирано им пропуштајте информације.

Објасните Американцима шта и због чега смерате – њих не дирајте, они су много плашљиви, видите само како се ограђују у бодљикаве жице, и у том страху би могли да вашем плану науде. Обавестите их унапред да сви уговори и погодности које уживају неће бити ревидирани. Њих не занимају Бугари, њих занима Бугарска, као територија!

Не брините:
Сви, у крајњем, морају а разговарају са онима који држе власт. Државни удар је Ванредно стање у којем се подразумева измена живота и рада целе државе, и треба настојати да се оно у што краћем времену уведе у нормално стање. 
Бугарска је сувише стратешки значајна држава да би је неко држао у изолацији – направите да се за њу боре велике силе и гледајте да вас, опет, не нахушкају на Србе! 
Ако вам се опет то догоди, нестаћете као народ и ми ћемо узети територију која вам је дата у циљу смањења значаја Срба и Србије – ви сте на туђем, газда је жив и он ће доћи!

Остало придодајте по основу расположивих информација које су у поседу ваших полиција, и не бојте се – не може се умрети два пута!  Само наступајте одлучно и да вас је довољно за тај ваш план.

Ето, пошто ово читају уредно сви они којих се ово тиче, нека виде да је систем организовања државних удара «Каваја-Радоњић» могуће применити и под самим носем НАТО-а – он живи у свом самозатвору, у својим бодљикавим жицама, слуша своју музику и једе своју храну – они годинама живе у некој држави а да је не упознају ни у једном погледу и због тога све осим њиховог «Кампа» једноставно назову Недођијом!

Рокови: Организација, припремни радови, добијање наређења од онога који има легитимитет, реализација – 60 дана.

Рокови за стварање амбијента за коришћење слабости: 30 дана.

Рокови за стварање услова за нове изборе – 60 дана од реализације плана.
Укупно 30+60+60 дана = 150 дана.

Цена: Бесплатно, уз накнадну државну подршку Плану Државног удара од једне милијарде евра, намењене успостављању нормалних токова роба и услуга у једној држави.

Драгољуб


Постављено 18.5.2013.г. у 17,00 ч.

3 comments:

Unknown 19. мај 2013. 11:55  

Текст је иновативан и смео, не види се сваки дан у медијима овакав ''рецепт'' за државни удар и у том смислу честитам! Али промишљајући о њему, малко се уживљавајући да сам ја тај који би учствовао у оваквој операцији (Бугарин патриота) намећу се и нека питања:
- Није ли садашње стање у Бугарској ИДЕАЛНО и ЖЕЉЕНО од стране НАТО окупатора и да ће сасећи у корену сваки ПОКУШАЈ да се било шта промени, иако ће им се рећи како кажете да сви УГОВОРИ остају важећи?
- Зашто би ризиковали са стварним патриотским снагама, које ће сутра тражити РАСКИД свих штетних уговора, као што је увоз ГМО хране, уклањање ХАРП система, забрана КЕЈМТРЕЈЛСА, забрана ГЕЈ ПАРАДЕ, и свих подмуклих социо-политичко-економско-психолошких система депопулације становништва? Човек када осети укус слободе и ИЗГУБИ страх, НЕ МОЖЕ СЕ КОНТРОЛИСАТИ И КАНАЛИСТИ као сада што је случај?
- Критична маса, како рекосте довољно је 10 до 12 људи, истинских патриота који су сада близу полуга моћи, како их окупити? Бугари нису познати као слободарски народ, барем како смо учили из ове фалсификоване историје, увек су били на СТРАНИ јачег, треба их УВЕРИТИ да раде за ЈАКОГ играча, например Русију, дакле требају им ИНСТРУКТОРИ, који што да не, нека буду из Србије? Већ имамо инструкторе ОТПОРА, светски бренд, који се и не крију да раде по целом свету за НАТО ОКУПАТОРЕ, па рецимо направити инстант групу, по истом принципу и назвати је ПРОТИВ ОТ(ПО)РОВ који ће обучити тих 10-12 вођа државног удара? И то да буде НВО,под маском обуке МЛАДИХ лидера, кроз Православну цркву, или например обуку за ОРГАНСКУ пољопривреду ШКОЛА ЗА ПОСЛЕДЊА ВРЕМЕНА, (како дочекати и преживети последња времена када почне жигосање људи)?
- Да би успео Државни удар потребно је или да вас подржи народ масовно (тренутно ''гласају ногама'' тако што одлазе масовно из Бугарске) или да вас нека велика сила подржи са својом логистиком и инфраструктуром, у овом случају, (као Бугарин патриота)размишљам да би било и логично и упутно тражити помоћ од Русије, замислите да успе, ЛЕЕЕЛЕЕ БАТКООО, ГЕОПОЛИТИЧКО спајање свих србских земаља од Пацифика до Јадрана, што није успело ни Немањићима (пропуштена прилика после битке код Велбужда, Свети Краљ Стефан Немањић, ОДБИО је понуду Бугара за присаједињењем, Цара Душана су отровали Грци, а Романови нису то видели као ПРИОРИТЕТ, ваљда је ПОСЛЕДИЦА скривене и фалсификоване историје СРБА, због које сте Ви поднели и Кривичну пријаву)ПИТАЊЕ ЈЕ ДА ЛИ САДАШЊА РУСИЈА ЗАИНТЕРЕСОВАНА?
- Девизне резерве, рекосте довољна је једна милијарда за почетак, проблем је што тај новац лежи на рачунима страних банака и оне ће га одмах блокирати као што су урадили на Кипру, што сте веома лепо описали у Вашим текстовима на овом сајту, док не виде ''шта се иза брда ваља'' када започне операција, и да ће сигурно паралисати финансијски систем, плате полицији, војсци, јавним службама, блокирати штедне улоге грађана, (ОВО МОЖЕ ЧАК И ДА БУДЕ КОРИСНО И ПРЕСУДНО ДА ДРЖАВНИ УДАР УСПЕ И ДА СЕ ОМАСОВИ ПОД УСЛОВОМ ДА МЕДИЈИ БУДУ У НАШИМ РУКАМА ПА ДА ОРКЕСТРИРАНО УСМЕРАВАМО НАРОДНИ ГНЕВ!!!) треба наћи алтернативне изворе, поставља се питање где? У Русији?, Кини?
Ух, много се разиграх као ''Бугарче'' и одужих, сложићете се, верујем, да је ''уживљавање'' и стављање у позицију ''да сам ја Бугарче'' легитимна криминалистичка метода разоткривања ''случаја''. Праштајте и од Бога вам добро здравље и свако добро.
Милан Ц. Исаиловић.

Zlatni bilten 19. мај 2013. 17:47  

Одговор на Милан Ц. Исаиловић: Наавно, наравмо, али има ту и неких посебних детаља о којим, ипак, треба да брине они који то организују - ја нисам тај који би било кога на тако нешто наговарао. Успех је у схватању околности да Американце не занимају Бугари већ Бугарска територија и они са њима треба да постигну договор. Не знам због чега мислите да би Русија сада била заинтересована да помаже Бугаре, па зар их нису ономад издали?! Ми се морамо спремити за избеглице из окружења, из Грчке, Немачке и Русије - нија лако, али се ствари одвијају ка томе. Свако добро од Д. Татомировића

Unknown 19. мај 2013. 22:41  

Za Kavaju, coveka koji je nekoliko puta pokusao da organizuje atentat na Tita, jednom kad je ovaj dolazio u drzavnu posetu Americi, cula sam tek osamdesetih godina. Za Boska Radonjica, "svetskog mafijasa", kasnijeg vlasnika "Lotos-bara" u Beogradu, samo iz dve-tri price Mome Kapora. I kad su Amerikanci skrenuli putnicki avion u kom se nalazio, ne bi li mogli konacno da ga uhapse. Vrlo brzo je pusten.
To su objavile sve nase novine, ne pisuci nista odredjenije o njemu.
Bilo bi vrlo interesantno cuti iz Vaseg ugla tumacenja nekog od tih dogadjaja ili tumacenje njihovih licnosti i "rada". Neku crticu.
Pozdravljam Vas! Svako dobro!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta