Pokret Dveri nije zainteresovan...



Покрет "Двери" није заинтересован.....

-Волео бих да ме демантују-


у лето 2012.г. код мене је дошао Бошко Обрадовић са сарадницима, ради постизања договора да им (Покрету "Двери") обучим потребан број чланова за рад на пословима унутрашњег информисања и безбедности - дао сам му Програм обуке са свим потребним објашњењима, одредио пет пута нижу цену од важеће, пристао на обуку у мањим групама што је подразумевало више мог ангажовања...... и обавестили да немају ни толико новца.
Потом, на најаву митинга у Београду, за 6.4.2013.г. обавестио сам га да сам вољан да се као нестраначка личност појавим као говорник на том скупу...... једном ми се јавио, рекао да је то све пребацио на своја два блиска сарадника, Нога и Радојичића,  који треба да ми се јаве ради договора. Наравно, нису се јавили, а пре недељу дана сам препорученим писмом преко државне поште послао копију Крокија припремљеног говора (који овде предстваљам) и послао га на адресу  једног симпатизера "Двери" - "изгубило" се препоручено писмо, пресретнуто, показано коме треба, па је одлучено да им се не предаје док митинг не прође...... оправдано са аспекта оних који чувају власт Дачић-Вучић-Николић, а ја тај припремљени говор стављам јавно на увид.

Овако нешто пре годину дана нису смели да прихвате Велимир Илић и Томислав Николић, сада не смеју "Двери" и све док се не појави неко ко овако нешто  сме да обнародује као поруку, да укаже и покаже, непотребно је било какво окупљање.

Нисам разочаран, научио сам на овако нешто од 1990.г., али сам мислио да ће се у генерацији 1970-1980.- родити и неки стварно храбар  човек. Нема их. Знају им слабе тачке па их лако елиминишу као праве противнике.
И онда: Остаје нам само она Организација, и њено Братство, а оно није састављено само од ових млађих, ту има и оних из 1950-1960. година! 
И они ће искористити некакав план, могуће врло сличан овом који сам нудио, па није био интересантан. А онда ће неке Двери замерати на начинима комуникације, на методима, на годинама живота оних који би да уређују живот у њиховом времену, и ко зна на чему још.
Као да било ко може било коме забранити поштење! Као да неко брани да Двери буду храбрије! Ако су независне, како говоре.

Нико никада није и неће освојити власт, а да нема Организацију. Двери немају праву Организацију - ову је одгајала власт у Амфитеатру Машинског факултета у Београду, који је државни.

Д. Татомировић

Постављено 5.4.2013.г. у 18,20 ч.



_____________________________________________

Др Драгољуб Татомировић  ®  Аутор концепта                       

Доктор права-криминолог

13.3.2013.г.

Б е о г р а д


Кроки говора на трибинама Покрета «Двери»

Ја сам Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог, имам приватну криминалистичку школу од 1990.г. у којој обучавам приватне детективе, агенте обезбеђења, телохранитеље и припаднике пословно-обавештајних служби. Рођен сам 1948.г., живим и радим у Новом Београду, нестраначка сам личност.

Припадам свакој странци која је спремна да Србију
очисти од криминала!

Али, само је  Покрет «Двери» у последњих 13 г.
показао искрено интересовање
за моје предлоге и ја се г. Бошку Обрадовићу и политичким партнерима Покрета «Двери» захваљујем!
____________________

Кућа се не може правити док се терен не очисти и припреми за градњу - наша кућа је зарасла у трње и коров сваке врсте криминала. Коров се чисти редом, прво се уклањају највеће стабљике, најкрупнији криминал, потом оно што је у хладовини те велике биљке, тог крупног криминала.
Криминал је нашу државну кућу, учинио кућом слепаца у коју долазе разни људи са намерама да за ситне паре купе све оно што у тој нашој кући још вреди.

Криминална организација је у облику прирамиде.

Нову власт, коју морамо изабрати, у почетку, не треба да занимају они са дна криминалне пирамиде. Будућу власт треба да занима, првенствено врх,  Генералштаб криминалне пирамиде - када се он ликвидира, ово доле сāмо увене и није то тешко ни лаким грабуљама почистити.
Треба користити све могуће и дозвољене алате - Србија треба, и може, да доведе у Србију оне Србе које у иностранству у приправности, за ове намене, држе стране обавештајне службе - стране службе за које не тврдим да воле Србију, али које ће учинити велико добро Србији када нам их предају да можемо да их подвргнемо одговарајућим  правним поступцима у Србији.

Треба довести Богољуба Карића, човека који је  практично натеран да побегне из Србије, довести Дарка Шарића и Станка Суботића, којима се не дозвољава да кажу шта имају, у редовном поступку, мора се распетљати оно што се залегло у Рударском  басену «Колубара» пре 50 година - мора се уништити то змијско легло на којем се греју многи бизнисмени и многи политичари и онако смрзнуте све их  извести на суд!  И садашња владајућа коалиција и она претходна  је пала!!
Урушила би се од страха и свађа, због повезаности са криминалом у разним колубарама!

Треба одмах вратити србске паре које је екипа Млађана Динкића пре 12 година нашла на Кипру, па им се, наводно, траг изгубио.
То се одмах може  урадити, одмах по преузимању власти, остало је ситан посао, тек толики да нам криминалистичка полиција не седи узалудно.
Али то никада не може да уради министар полиције који је друг са шефовима криминалних група и који за свог специјалног саветника за безбедност има човека са аутолимарским  занатом!

Како? Са ким, са чим, када?

Ми се морамо припремити за преузимање власти и спашавање Србије, у свакаквим условима. Најбоље је да се то учини оловком на изборима, али ако ова власт уведе Србију у стање анархије и нереда, у стање глади и беде, у стање општег безнађа или опште пљачке преосталог државног капитала, у распарчавање државне територије, ми ћемо спречити свако рушење, паљење, сваку штету и свако угрожавање имовине и живота – ми друге државе немамо, ми другог народа немамо, бићемо спремни да у једном дану и у једном тренутку преузмемо бригу о целој Србији, тако што ће уз нас стати сви садашњи поштени полицајци, којим ће чланови Покрета «Двери» бити добри помоћници, а потом и старешине!

Ми ћемо поништити све оно што ова власт, својом вољом или под неким уценама, чини противно законима и Уставу Србије, па упозоравамо Шиптаре да пазе о чему се и са ким договарају – биће на штети ако купе украдено!

Полицајци, упамтите ово – будите добри према народу да би и народ био добар према вама у тренутку у којем о вама неће бринути они које чувате даноноћно да им се нешто рђаво не догоди. Они ће помрети од страха и од тога их не можете сачувати.

Ево, одмах треба оформити Владу у сенци у оквиру овог опозиционог блока који је организовао овај скуп, посебно вoдећи рачуна о формирању паралелног Министарство унутрашњих послова, које ће припремити све што је потребно за рад овог министарства у новој Влади Србије. Примити у њега, као симпатизере  правде и законитости, све часне и стручне полицајце, судије и тужиоце  и информације ће бити поново исписане.
Опозиција не може да дође до информација о крупном криминалу јер  владајуће странке то не дају. Али, те информације су писали наши поштени полицајци - знају они са ким имају посла, па су правили копије за себе, сада их треба искористити.

Једина  команда будућој полицији коју треба оформити биће – а последњи пут је ова команда издата 1988.г.,  две године пре доласка С. Милошевића на власт, од када тече пут Србије у провалију и пакао:

«Радите по законима и правилима струке!»

Ту команду треба издати и целокупном правосуђу, па ће се видети ко је кочио да држава ради свој посао. И сви ће платити за своје грешке - нова власт се никоме неће светити, али ће све радити по србским законима!

А ако бих се и ја на неки начин и конкретно ангажовао рекао бих само: «Нико не мора да ради више од мене - али, не може ни мање» - то сам говорио док сам радио у полицији, до доласка на власт духовног оца садашњег министра полиције, Ивице Дачића, до доласка на власт Слободана Милошевића - кога  то занима, нека се распита о мом раду!

Када, не ако, ова опозициона групација дође на власт, и ако пре тога у Влади у сенци оформи паралелни МУП, она ће  власт само да преузме, јер ће добити изборе и пре избора, на поштеној намери да се наша кућа очисти, на намери да очисти Србију од корова од кога нам кућа пропада!

Грађани Србије ће помоћи у чишћењу и пазиће и на ове који обећавају, и на «Двери», али и на мене, ако се прихватим неке улоге у чишћењу Србије од криминала -  да неког не заборавимо. А, неће нико бити заборављен!

Реорганизоваће се полиција - када се преузме власт - полицију ће сачињавати полицајци из паралелног МУП-а који ће тада ући у тај званични МУП, и они који немају разлога да се стиде онога што су чинили у садашњем МУП-у, као грађани Србије свесни да нам држава пропада, а да они имају везане руке, лисицама од којих кључеве држе Ивица Дачић,  Aлександар Вучић и Томислав Николић!
*Ово нису хтели да ураде за протеклих 23 године: Милошевић, Шешељ, Вук Драшковић, Ђинђић, Коштуница, Тадић, Дачић, Николић... Драган Јочић, Зоран Живковић, Душан Михајловић..... а сви су на то обећање добили поверење грађана Србије – и сви на томе граде и своју наредну предизборну кампању.

Ми сада, 6. априла 2013.г., на 72. годишњицу како су нас очеви садашњих великих немачких пријатеља Александра Вучића, бомбардовали рано ујутро, на Ускрс, живимо под влашћу оних који су лажима, обећањима и преварама дошли на власт, оних који су извршили Државни удар и држе Србију под окупацијом! Применимо начин организовања у условима окупације – и окупациона власт пада право у затвор!

Србији не треба непосредна помоћ стране полиције, треба бити захвалан  свакој страној полицији за помоћ, али Србија има снаге и знања и има довољно поштених  и стручних полицајаца, а треба их око 500, да се стање у Србији за 4-6 месеци доведе у ред.

Против криминализоване Србије неће се борити лаик за послове полиције Алекандар Вучић са својим тзв. полицијским «Радним Групама» и то само у Београду и из Београда – против криминала ће се борити свака полицијска станица, сваки тужилац и истражни судија истовремено на целој територији и уз помоћ народа Србије! Јер је закон јединствен и сви су они способни да спроводе закон – када им се буде дозволило, јер сада немају дозволу за рад. Дозволу издају Дачић,  Вучић и Николић – а они то рестриктивно чине! Они и ми знамо и разлоге таквог њиховог поступања.

Морамо и хоћемо да све оне са врха, умешане у било који крупни криминал, ставимо где им је место.
Има пуно пољопривредних добара по Војводини и Мачви, где ће научити како се живи од свога рада!
После тога, Србији не требају ни америчке, ни немачке, а ни паре наше браће Руса - има код наших «бизнисмена» и политичара довољно пара да се Србија покрене.

И после тога можемо да успоставимо поштену сарадњу са две једине значајне државе света – нашом братском Русијом и Америком са којом смо некада били у добрим односима, јер смо ми трећа значајна сила, из разлога који се не састоје у садашњој величини територије Србије, јер ће се о Србији још говорити међу великим  силама.
И Русији и Америци треба добро уређена, богата и безбедна држава Србија, у којој ће и оне остваривати своје интересе.

Ја сам, као нестраначка личност, и стручњак за послове сузбијања криминала, на свој интернет блог www.zlatnibilten.blogspot.com поставио сам цео план за довођење Србије у ред - нико коме сам га нудио није то хтео да то тако ради, а само је тако могуће!

Није то никаква наука, то је струка, посао који могу успешно радити само поштени људи са јасним и неодустајним принципима у животу и раду.

Нудио сам га последњи пут пре две године Велимиру Илићу, коалиционом партнеру Томислава Николића – требало је да се договоре и обавесте ме, никада се нису огласили, сада је свима јасно и зашто!

Сада се појављује  Покрет «Двери» и  други који имају смелости да кажу «Доста - не може више овако!», који су спремни да   преузму власт после ванредних парламентарних избора,  који намеравају да Србију очисте од криминала, онако како се то и ради, од главе, и ја намеравам, ако Бог да, колико будем могао, да им у томе помогнем.

Ја ћу Србији поклонити 12 месеци свога рада, оформићемо потребан број полицијско-тужилачких екипа и потом Србија неће личити на земљу из које треба бежати, већ на земљу у коју ће се наша младост вратити и наставити да изграђује ово што је запуштено, пошто се терен претходно очисти.

Ја своје име, биографију и стручност, стављам свима на увид, ја се легитимишем тиме и својом жељом да помогнем да се Србија учини земљом без криминала!

Видите, могу ли то и други који се појављују као предлагачи начина ликвидирања криминала – било да су сада у власти или у опозицији, разни пуковници и генерали полиције, бивши полицајци-бизнисмени и њихови ментори, и посебно имају ли стручних и моралних права да о томе причају?!

Рачунајмо и на тзв. «Хулигане», на навијаче спортских клубова, то су деца оних које је Милошевић злоупотребио 1990-1999.г. у рату који је изазвао - деца, коју  после Милошевића злоупотребаљавају Ђинђић, Коштуница, Тадић.... рачунајмо на ту  нашу младост која више нема где да узмиче и коју терају да се свим средствима, често и забрањеним, бори само за голи живот, не примајући оне који су се тешко огрешили о закон и људску част и достојанство, рачунајмо на мотоциклисте – на ту младост која чува дух нашег народа, на незапослене који би да раде, на сељаке који су доведени до просјачког штапа, на полицајце који већ двадесет година морају да ћуте и жмуре, рачунајмо на све оне који се још увек боје Бога!
Рачунајмо на све грађане Србије, који Србију сматрају својом отаџбином - и на оне са Косова и Метохије, Србе и Шиптаре, када оно буде враћено Србији - а то ће се догодити врло брзо, јер Косово и Метохију осим Србије нико не жели да издржава! Показало се то за ових протеклих 14 година – на Косову поново влада глад.

Двери значи врата – нађимо врата спаса за Србију!

Свако добро свима уз позив свакоме, а посебно полицајцима да буду спремни и да се о овоме што причам информишу, на своје начине, али и на мојим интернет сајтовима и блоговима, простим укуцавањем мог имена и презимена - то је моја лична карта - Драгољуб Татомировић.

Бог са нама – Пристани Боже!

Хвала на пажњи!


Др Драгољуб Татомировић

Доктор права – криминолог


Напомена:
Овај кроки би се мењао у зависности од места у којем се трибина одржава, био би допуњаван одређеним подацима и предлозима, али је суштина да се мора започети поштена борба за очување Србије, да се овако не може још дуго.
Дужина излагања се подешава времену које се одређује овом говорнику.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta