Amerika ima plan....



Америка има план.....


-Промене у Србији-



В е з а: Наслов на Златном Билтену 




Проводаџије се вратиле! 

Лако је бити аналитичар, новинар и чак и пророк у Србији – ко год се мало интересује шта се догађа даље од трећег дворишта, ко се информише о односима Русије и Америке и њиховог става у односу на још увек окупирану Немачку - ону која је наследник Хитлеровог Трећег Рајха - види да се расплет на глобалном плану приближава. У оквиру тога треба гледати и ову немачку узбуну на коју је агилно одговорио Александар Вучић, који има у Немцима и личне и државне пријатеље(!) - човек се спријатељио са Немцима, а ја га упозоравао кроз наслов «Један Зоран и два Александра» - али млади «државник» и енглески специјализант, као да нема некога ко би га упозорио, а ја немам никакву обавезу према њему лично, али га упозоравам као вршиоца власти кога од јуче не сматрам таквим.

Америка има план и за Србију – наравно са Косовом – вратиће нам га, али се томе не треба претерано радовати нити журити са тим. За ових 14 година Косово и Метохија су потпуно упропашћени – тамо је направљен прави хаос у сваком погледу – требаће много пара и времена да се све то исправи, тамо буквално влада и глад.
Ако пожуримо да нам га врати, спремајмо опет камионе са храном за више од милион оних који не воле ни Србију ни Србе, али воле да живе на Косову...... будимо стрпљиви, развој догађаја нам иде у прилог!
Немачка је та која се такмичила са Америком – наш традиционални и непосредни непријатељ се такмичио са Америком, није имао никакве изгледе на победу, али Немци играју фудбал док се не чује судијин звиждук - свих 90 минута, иако су знали да не могу победити, али су рачунали на неко чудо или несмотреност Америке. Рекао сам да ће наша «Црна Тројка» нудити све, и то опет неће бити прихваћено....
__________________________________________


«
Ко чини наведену «Црну Тројку»?

Они који држе власт у Србији – Александар Вучић, Ивица Дачић и 
Томислав Николић. Они су јавне личности и ја сам као графолог-профилиста 
данас извршио још један контролни увид у њихово укупно психо-физичко стање и 
са апсолутном сигурношћу тврдим да они више нису у ситуацији да учине било 
шта, а да је то резултат њиховог промишљања – они су енергетски потпуно 
исцрпљени, делују по инерцији, под страхом су, очекују свој суноврат у сваком 
погледу, неки се и мире са свим што их чека јер су свесни да је ово предуго 
трајало и да се много комбиновало, да су се прекомбиновали.

Сада наступају у намери да покажу како су људи од речи, они знају коме то 
морају и коме настоје да то покажу – нама је јасно да они НИСУ људи од речи!

Они ће Шиптарима понудити скоро све, али Шиптари неће бити задовољни, 
Шиптари имају налог да сваку понуду одбију, јер су они и даље само играчка у одмеравањима великих, превасходно Немачке и Америке, Русија се сама 
ставила по страни.

А ако Шиптари прихвате галантне понуде, знак је да нам Американци 
помажу да се што пре почнемо купати и отарашавати овакве власти
____________________________________


Вратили се, тужни – тамо код њихових пријатеља Немаца изгубили, изгубили код Американаца, а о стању овде они више не смеју ни да размишљају. Наша браћа Руси, мудро ћуте, гледају и чекају, ове који треба да буду смењени више, исто као и ја, не сматрају влашћу Србије.

Проводаџије удаје Косова састанче и не смеју да се растану..... даље иде све како је написано пре неколико дана.

Ех, ви из те «Црне Тројке» - спремите се на губитак власти – бежали сте са часова Геополитике, неверни сте савезници, не држите се дате речи..... шта ћете сада?! Ко ће даље бринути о вама, тако преплашеним, можете ли да издајете команде онима који су вам подређени – хајде, пробајте!

Иде јуни, брзо ће доћи, детонатор је темпиран. Пазите шта чините. Не нудите оно што није ваше, не кршите законе и Устав, заседаће Уставни суд, све ово вам је узалуд –  Русија и Америка су се договориле да се власт у Србији промени оне овде имају своје интересе.  Они на ту промену чекају од 1994.г. – ваш дефиле у строју оних који су власт је припрема за оне који треба да дођу.

Они који треба да се договоре  о ономе шта нам долази, окупљају се - то се скоро сигурно може претпоставити, па чак и осетити!


Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 03.4.2013.г. у 13,00 ч.   


2 comments:

SRBija Tanja Stanisic 4. април 2013. 15:49  

Svaka rec vam je na mestu, samo zalim sto vi niste vlast, ali iskreno...

Zlatni bilten 5. април 2013. 13:33  

Bozidar Milosavljevic
4. апр (пре 1 дана)
ВЕТАР ЈЕ ОДЈЕДНОМ ПРОМЕНИО ПРАВАЦ И САДА ЈЕДРЕЊАК "СРБИЈА"НОСИ ПРЕМА ИСТОКУ. ПРЕКО НОЋИ СЕ ИСТОПИЛА ИЛУЗИЈА О ЛАКОЈ ЗАРАДИ МОЛИОНА ШАРЕНИХ ПАПИРИЋА С КИПРА И ДРУГИХ МЕСТА ГДЕ
СЕ СКРИВА ОТЕТА ЗАРАДА ОД ПОШТЕНИХ ЉУДИ ИЗ РАЗНИХ ЗЕМАЉА.

ОБЕЋАНА ПРОВИЗИЈА ЗА ЛАКО ОТУЂИВАЊЕ ПРАПОСТОЈБИНЕ СВОГА НАРОДА, ИЗМИГОЉИЛА СЕ ИЗ ПОЦЕПАНЕ МРЕЖЕ ИЛУЗИЈА, КОЈУ СУ ВЕШТИ ОБМАЊИВАЧИ ИСПРЕДАЛИ ПО НАЛОГУ СВОЈИХ НАЛОГОДАВАЦА.

ПРЕКО НОЋИ СЕ МЕЊА КУРС ЈЕДРЕЊАКА И СМИШЉА НОВА БАЈКА ЗА МАЛЕ ЂАКЕ И ПОЛЕТАРЦЕ. АЛИ ТО НИЈЕ СРЕТАН ПОЧЕТАК НОВЕ ЕТАПЕ ЛАЖИ,
ВЕЋ ТУЖАН КРАЈ ИЛЗИОНИСТА, КОЈИМА ЈЕ НЕКО УМЕСТО ЗЕЦА У ШЕШИР СТАВИО КОБРУ. НАРОД ЗАБОРАВЉА ДОБРА ДЕЛА, АЛИ ПАМТИ ЗЛОТВОРЕ !

НА КРАЈУ СЕ УВЕК ДЕШАВА ОНО ШТО ХОЋЕ БОГ ИЛИ КОСМИЧКИ РАЗУМ !

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta