Rista Sarabejac-Srbin!



Риста Сарабејац-Србин!

-Без мене ништа не можете!-

Риста се роди! Наш Риста, Сарабејац-Србин!

Није  могуће а не приметити колико се људи, народи и њихове државе, мале и велике, покушавају спасити од онога што им је одређено на основу њихових жеља - оно што су тражили то су и добили, то добијају, то ће добити. То је неминовно! «Без мене ништа не можете!" – то је Риста, назван Христос, рекао пре него што је отишао, али то је важеће за стално и нема никаквог утицаја на то где се Он у неком тренутку налази – а Он се налази свугде где Га људи позову по критеријумима које нам је пре одласка објаснио и описао - помаже, испуњава жеље људи, и оне најглупље и најбесмисленије, испада да кажњава и награђује, да једне народе воли а друге запоставља – па, гледано из перспективе нас људи, и Он је само један од нас, неки просечан, неки медиокритет, неки који подлеже емоцијама..... само зато што се родио као човек, као да је тело човек, као да се човек препознаје само по телу, као да тело није само одело скројено за душу, и као да сваким телом не управља Божија Честица – Душа са Духом!

Али, Он се родио у нашем народу, као Сарабејац-Србин, говорио је сарабејским-арамејским-србским језиком, јер је србски народ народ Расана - Нове Расе створене после последњег Општег Потопа, али не да пре тога није било људи, било је људи хиљадама и хиљадама година пре тога, али је у Нове Расане унета Нова Душа, снабдевена Новим Духом и због тога се људи од тада сматрају Новом Расом. 
Уосталом, Срби су се у целом свету називали Расанима, онда се то намерно изоставило да се не би знало о чему се ради, али те Расане, сада Србе,  још  Маџари псују као «Раце», постоји у маџарској кухињи «Рацки роштиљ» и друга «Рацка» јела, постоје документи у целом свету, нека су скривена нека доступна, о постојању државе Рашана - Расана, Рашке, и данас се у Србији и муслимани називају Расимима, а да нико не зна зашто и од куда им тако име.... и Он, Риста,  јесте био, и сада је,  наш, али Он је само створен међу нама да би поучио и све друге, преостале народе. Он је Светски, Планетарни, Земаљски, као и наш језик што је, али Он је првенствено и искључиво Божији Син!
И оно што је рекао Божији Син – наш Риста, је оно што је Бог чуо и одобрио. А оно што Бог одобри на нечију молбу, као нечију жељу, нико, никада и никако не може спречити.

Људи на челима држава се опиру, покушавају да чине оно иза чега Бог не стаје – говори се о померању на плану покретања тржишта некретнина у Кини, о расту индустријске производње у Америци, о многим започетим пројектима у Русији, о околности да ЕУ још постоји - као успеху оних који је воде, али: Ситуација има облик, динамику и обим онако како је то одобрено по основу укупних људских жеља, са малим разликама које се тичу приоритета у жељама многобројних појединаца једног народа које као такве творе укупне жеље тог народа и њихове државе - Жеље су биле у функцији служења Богу-Мамону, Богу-Новца  који је врховни бог већег дела Планете Земље, укључив у то и већи део србског народа - Бог Мамон је прерушени Антихрист, он је Противник Богу Створитељу, већина људи се добровољно ставила под команду Бога Мамона, и сада се иде ка укупном награђивању оне врсте коју сам Ђаво највише воли, после чега ће се јасно чути Ђаволов кикот! 

Бог Створитељ је дозволио да се људи у целости предају у ропство и оду у пропаст, због основног због чега су прешли на страну Антихриста – на страну Бога Мамона – због новца и ударио је у основе Мамонове силе – у неправедни и преварантски Монетарни систем Света! Рушењем тог система руши се Мамонова власт на Земљи! Пашће све државе укључене у овај систем – прво Америка, а потом  и све остале, после чега се мора све ИЗНОВА!

Опирање које се види није ништа до покушај вођења битке за Богом - та битка је изгубљена, али се опирањем ствара привид да та битка траје и да ће се можда извојевати победа! Не може се добити таква битка! 
Бог је Победник, Он је једини Креатор, Он је дозволио Богу-Мамону да искушава људе оним што им  је нудио, Бог Мамон је Помоћник Бога Створитеља, јер Му помаже да са себе, као красте, одбаци оно што не ваља, како би Он увек био  обновљен и увек млад, без краста - без људи који су желели да их Бог Мамон прими у своје царство. Бог Створитељ увек испуњава жеље људи и зато пазимо шта желимо!

Појединци, поједини народи и неке државе ће опстати захваљујући добрим људима међу њима,  које је сам Бог уочио и због којих ће неке народе и делове држава тих народа сачувати – о осталим неће водити рачуна, њима ће дати само оно за што Га у последње 2000 година моле. «Ко не скупља–расипа!», «Ко се није супротстављао–саглашавао  се!» 
Пробали људи сами, без Ристе и Његовог Оца!

Штета!

Ко се буде бунио против овога што нам је одређено, биће му речено:

*Звао сам вас - не чусте!
*Причах вам - не упамтисте!
*Показивах вам – не видесте!
*Нудих вам и  предлагах – не поверовасте!

Наш Риста воли Србију – јер и он је Србин, али Он неће бити неправедан, Он неће чинити оно због чега ћемо ми бити кажњени, неће криво судити – Србија ће бити закачена окрајком црних облака којим ће бити покривен остатак Земље, и све ће то бити врло видљиво до у пролеће 2015.г. 
Има на Златном Билтену више наслова који су то објаснили, има објашњења и ко је то измолио, има ту довољно о Групи «Србих-888», има наслова - позива Русији да се пресабере и учини и поправи оно што је од 17. века избегавала - када је Србија у питању.... Ко је хтео, могао је. Човек је са Душом у којој је Дух, са правом избора, па ко је шта изабрао!

Риста се роди! Наш Риста, Сарабејац-Србин!

Драгољуб


Постављено на Божић 2013.г. у 14,30 ч.

1 comments:

Brat Srbin 8. јануар 2013. 12:07  

Х(Р)исто се роди, Брате Драгољубе ! ! !

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta