STIGLA ŽETVA!


Стигла жетва!

-Како Америка креира политику Србије-

Веза: Наслов на "Златном Билтену"

Жетва о којој говорим је жетва која стиже за више десетина  година после сејања - нешто као семе Амброзије које може и 50 година да чека на погодне услове како би из њега изникла нова биљка, са милионима семенки опет спремних на чекање....

Засејавање ове биљке од које је направљена америчка метла «Шарић» којом ће бити чишћена Србија, засејана је доласком С. Милошевића на власт у Србији, свима после њега је то било познато,  морали су да о томе ћуте, да је заливају и одржавају услове за њен успешан раст. И стигла жетва!

Указао сам пре две године да је Србија ухваћена у клопку – тај метод је познат, користи се у криминалистичким полицијама, мада се сада многим пословима криминалистичке полиције, у Србији и свету, баве некриминалистичке полиције, којим ови послови не служе за сузбијање криминала већ за прикупљање доказа о њему, у циљу уцењивања – појединаца, држава на чијим челима су уцењени политичари, полиција у чијим редовима има уцењених..... постао криминал са дрогама веома опасно и веома ефикасно оружје великих сила, првенствено Америке, која има апсолутно све информације о дрогама - на планетаном нивоу - производњи, преради, складиштењу, дистрибуцији до транзитних магацина, преузимањеу тих количина из таквих магацина и која и одобрава и количине за растурање на ситно, све до оних пет тона на лагеру на југу централног дела Србије, на Косову и Метохији.

Сада ће бити нових политичких догађања у Србији, метла «Шарић» ће бити употребљена - сада ће се «сам» Шарић појавити пред србским властима, добиће статус заштићеног сведока а његова прича, моделирана од оних који га користе као метлу, чистиће оно што моделаторима буде одговарало.

Наравно, могућ је отпор сваке државе овој методи деловања Америке, али уз услов да на њеном челу нема политичара: Са рачунима у страним банкама; да у својим кабинетима немају убачене сараднике одређених обавештајних служби; да они лично нису склони пороцима који их чине неподобним за функције не којим се налазе; да нису лакоми на новац.... и има ту још што-шта, и то сви у Србији знају, то је све оно што лако умири ратничке, антикриминалне, антизападне говоре - на моју велику жалост, сви значајнији србијански политичари су осетљиви на ова америчка оружја!
_____________________________________

Пре две године сам објаснио-извод из наслова:

«У међувремну се догодио «Шарић»!

Сада ће Србију да чисти та Шар(ићева)ена мeтла
коју ће у рукама држати америчка Служба за
дроге-ДЕА,  односно друге америчке службе које су
задужене за Србију.
Та клопка-метла је урађена врло стручно,
стрпљиво, и за ДЕА-у потпуно бесплатно.
Боље речено за Америку је та метла
потпуно бесплатна.
Овде дајем копију моје «метле» која је пре три године
дата Шефовом Изасланику, коју нису смели да
користе и коју је неопходно искористити да би
Србија постала озбиљна
држава (она је – «метла» доласком на власт у којој
је министар полиције Дачић,
преуређена у делу који се тиче датума
израде, иначе је то иста она која је дата
Шефовом Изасланику).

Неки ће у овом чишћењу изгубити главу, неки слободу, неки имовину, а сви ће изгубити власт, што је за ову фелу људи равно смрти!

Када и како, објаснићу наредном прилогу који ће говорити о могућим сценаријима догађања за освешћивање Србије
.

Пре три године, поуздани Тадићеви људи су тражили и остварили контакт са мном тражећи савет како се стање у Србији може на законит начин у кратком времену довести у ред. 


За детаље кликните на линк: 




Поставио 06.12.2010.г.


Др Драгољуб Татомировић»

_____________________________

Ево, овде сам ово истакао како бих вама, читаоцима «Златног Билтена» указао да су непотребна сва пренемагања оних који говоре како је тешко очистити Србију од криминала - није, али се у Србији стално чекају политичке одлуке, уместо да се једноставно примени закон; како су непотребна било каква заклињања на истребљење криминала  - не треба се заклињати, треба применити закон!

Ја, који на ову смртоносну болест гледам са стране, све ово сматрам једноставним стручним послом - али он из неких разлога није једноставан за полицију и тужилаштва - зашто, то могу да претпоставим, само: Пре него што почну да чисте треба и њих детаљно сагледати.

Све је ово у Србији могуће извести за 6-12 месеци са 300 стручњака и са ослонцем на постојећу полицију која би пре тога била мало проветрена.
Нудио сам свима нико није хтео - сада ће нам тај посао извести Американци! 
Као што се понекада захвалим неком из масонске организације, сада морам да се захвалим и Америци која је према нама у последњих 20 година изузетно напријатељски настројена, мада да ли је?
Према коме је она то непријатељски настројена?
Ето, хоће  Америка да почисти Србију - ко је против?!
И зашто, да ли зато што имају нешто, против Дачића, СПС, наше чувене УДБЕ и полиције.......?
Да ли зато што су нам не челу државе они који су лако упали у клопку?!
Хоћемо да се боримо против америчке метле «Шарић» због наших Дачића, Динкића и осталих? Колико су Дачић и компанија стварно наши? Данас је «Слобин мали од палубе» и јутрос изјавио да ће бити хапшени и они из врха СПС само да се донесе политичка одлука – хало, Дачићу, одкуда ти право и смелост, знаш ли шта причаш – ПРИМЕНИ ЗАКОН!


Ivica Dacic foto marina lopicic
Ивица Дачић са свим бригама овог света!

Знам, пашће ова Влада Србије као кула од карата – пазимо како правимо другу!
Бирајмо оне које не може Америка без неког великог труда да ухвати у клопку!

Драгољуб


Постављено 09.01.2013.г. у 14,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta