CERN - C(e)rni projekt


CERN – Ц(е)рни пројект

-Видљиве последице пројекта-


Већ годинама скоро цео свет улаже новац у пројект физичара који се реализује у Швајцарској, под именом CERNса задатком сазнавања природе Праматерије чија је формула власништво самог Бога.
Опасности на које је указивано нису биле довољне да би се од пројекта одустало – било је неколико привремених одлагања, али се на њему истрајава. Наш бивши председник Борис Тадић није пропуштао ниједну прилику да дā своју подршку циљевима пројекта, све се разумевајући и у физику, одобравајући наше суфинансирање пројекта и учешће физичара из Србије, који су, по Борису и њима, све остале проблеме у Србији решили те је дошло време да се открије оно што је Бог оставио само за себе.
Пристао Борис са нашим физичарима да се сврста у редове оних који би да покраду Бога, присвоје Његову формулу стварања – Прачестицу, како би они, тако паметни и праведни, са све Борисом и разним физичарима Поповићима, били уписани у листу бандита који краду и варају да би присвојили нешто што никаквом људском добру не би могло да послужи. Али, бити у тренду – то се није смело ни хтело пропустити.

Недавно, био Борис у Швајцарској где је после последњег експеримента у Пројекту CERN издато званично научно саопштење да је пројект остварио пројектовани циљ – са 99,99% утврдила се Формула Праматерије утврдили бандити оно што је у власти Бога, не баш у целости, али скоро!

Скоро да су објaвили победу над Богом – Борис се хвалио, хвалио се нашим учешћем у крађи и наш физичар Поповић, не наводећи шта сада. Чему ће то послужити, хоће ли сада физичари и Бориси да праве нови бољи свет и боље људе или ће да их стварају по лику свом, јер им се садашњи лик човека саздан по лику Бога не допада – они знају боље!

Власник Формуле Стварања, Формуле Праматерије је гледао и допуштао лоповима да чине то што су наумили, па утврдивши њихове и најскривеније намере, предузео потребне мере одвраћања, указивања и кажњавања!

Наши медији више не смеју да обавештавају ни о лошим временским условима у ЕУ, Русији или Америци и Кини, не смеју јер су то чувена четири стратешка србска ослонца у спољној политици и уопште битисању Србије – ОНИ одредили! Борис и Дачић – мало комунизма, мало капитализма и мир Бачка.

Бога су, наравно, како комунистима и доликује заборавили! Дачић тражи да се у центар Ужица врати његов омиљени бог, по имену Јосип Броз Тито, док ће Борис питати свог тату Љубу да ли је сада време да се Тито опет оживљава међу Србима.

Русија је погођена поплавама које нису упамћене, које су необјашњиве и које су катастрофалне – јуче је Москва била под водом дубине већој од један метар и ниво вода расте, суша је погодила житородне регионе, а ватра  захвата велике области – не гаси се, чека се да се сам заустави!
Русија је пролетос продала на берзи у Америци своје вишкове жита  од 23 милиона тона и брендирала своје жито у агенди те берзе – продали све за 3,5 милијарди долара! Требају им паре! 

Уступили НАТО-у војне инсталације и аеродром у граду Уљановску на само 900 км од Москве – за новац! Требају им паре – стигло време да се предизборна обећања испуњавају. Наш брат Владимир Путин био на сабору мотоциклиста – јер је то за Русију јако важно, много важнбије од пожара, суша и поплава!

Да, и поново наша Русија обавестила да је повољни десетогдишњи кредити од 800 – 200 милиона (преузето) за Србију спреман и да се чекају пројекти ради одобрења остатка кредита! 
Истовремено се то пласира као да је у питању поклон а не класични кредит на 10 година, са годишњом каматом од 4,5% и периодом чекања на почетак отплате од 4 године!
И кажу да је то инвестиција у Србију – и прогутају то неки Срби, који не мисле и који не схватају да је то у суштини руска унутрашња инвестиција у њихове фабрике возова који се на вересију продају Србији! По истом принципу смо могли добити и авионе, ракете, топове, тенкове.... све као инвестиција у Србију!

На ову искреност према Србима одговорено им садашњим временским непогодама и последицама које из њих проистичу.
О томе се говори одавно на Златном Билтену и документима која су на њему објављена. Чeкана је Русија до краја 2011.г. и није заслужила промену онога што је за њу одређено – до 15.3.2015.г. се то заврашава!

Није то нешто што се  може зауставити ракетама, војском, шпијунима, парама...... ни обманама било које врсте, а обмана Срба се најстрожије кажњава.
Ко не верује, нека и сам погледа шта се догађа онима који неправедно поступају према Србима и Србији.

Други ослонац – Америка, послала изасланика да нас обавести да су ОНИ самосталност и сувереност Косова запечатили, припретили нам да нам случајно не падне на памет да престанемо да хранимо Шиптаре храном коју нам плаћају лажним америчким новцем без икакве реалне потпоре за вредност, осим да су они одредили да тај новац вреди толико и толико људског рада утканог у храну за Шиптаре, да се одрекнемо и помисли да се Косово било када може вратити Србији, да не помишљамо на природне ресурсе који су на Косову и наравно, да као у свакој другој држави отворимо државну кацеларију у Приштини а они у Београду – да Николић са председником побуњених Шиптара разговара као са себи равним...., да не помислимо, да не помислимо, да не покушамо и сл. - натерали Александра Вучића да им оде на ноге са списком будућих министра да они то одобре.... и

Јуче, 13.7.2012.г., само девет дана од дана који Америка празнује као свој дан државности – дан када су на, од Индијанаца, отетим територијама пробали да се закуће - могло се прочитати на руским електронским новинама «Јутро» од 13.7.2012.г. да је 2/3 Америке захватила суша и пожари, да немају довољно воде ни за пиће, да киша није пала осам недеља, да се сада процењује укупно мањи принос од око 30% и сваким даном се тај проценат мањка повећава – фали ће Америци хране, сигурно је неће бити за извоз, стварају се тиме услови за појаву глади на ширем простору од Америке, а у самој Америци, што је уобичајеноно када нема хране, услови за грађански рат!
Стиже их оно што су они чинили широм света и што непрекидно чине Србији! Немоћни су – идентификовани као припадници банде лопова из Пројекта CERNвласник Прачестице, власник Формуле Стварања их одвраћа од намере, али не слушају – и иду, сада и у своју,  у пропаст!

ЕУ – како се назвала Немачка, је завршена прича, она се распада, прво новчано, а потом иде у оно што је чинила Србији – само наш нови Милошевић, који се зове Дачић, у својој паници отишао код њих по мишљење на његов план управљања Србијом – то је онај који је само пре неколико дана јасно и гласно поручивао «Да мени нико неће одређивати како да радим (владам)!»

Али, празан фрижидер, куварице, празна каса владару! Можеш ли да позовеш Србе на мобилизацију?! Кога ћеш окривити за стање касе? Кога ћеш окривити за криминал – онај који ће Вучић морати «жестоко» да елиминише, плашиш ли се да ће влада коју правиш ускоро остати без неких чланова?!

Кина - она се ућутала, застала у економском развоју, гледа шта ће и како ће, али за паре је издала Србију одмах после њеног бомбардовања, преко пара ће пропасти!

И ето, описах та четири стратешка ослонца Србије коју су дефинисали Тадић и Дачић – резултат се види, а тек ће - Октобар се извирује преко леђа Септембра и Августа – некако је нервозан, нестрпљив да и он учини своје.... окрећимо се ономе против кога нас хушкају комунисти Србије, оличени у странкама различитих имена и пазимо куда идемо – прочитајмо завршну строфу песме на Златном Билтену, под насловом «Обавештење Србима на Богојављење 2011.г.» - не треба ништа ни додавати ни прецизирати  - ја сам је само записао и често је и сам прочитам!

А сушом у Србији, Бог нас призива к себи, умива нас, трезни нас, моли нас да се пресаберемо и кренемо добрим путем..... али Он никога не приморава! Ми смо слободни, једини слободни у Васиони, али под сталним надзором!

Гледајмо шта ћемо до 15.3.2015.г. – тек тада се то све завршава. Казну смо заслужили – будимо добри затвореници!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 14.7.2012.г. у 10,45 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta