Bio lovac u Srbiji


Био ловац у Србији


-Шта је ловац причао-


Веза: Наслов на Зл.Билтену
              «Клопка за овнове» и
               «Ко ће остати без пертли»


Већ више векова негира се аутентичност Збирке Протокола Сионских мудраца – аргумент је да се ради о фалсификату јер не постоји оригинал!
Али..... кућа се гради по пројекту, а ако се он изгуби, на основу изграђене куће се увек може направити пројект идентичан оном изгубљеном – па се и аутентичност Протокола Сионских мудраца може потврђивати до сада оствареним планом пројекта.

Све државе имају своје тајне полиције и тако је од Постања, које имају задатак да онога у чије име раде информишу о стварним збивањима у табору оних који га интересују. То је скупо, споро, ризично, подложно субјективном доживљају човека-агента који може бити и преврбован, који може давати лажне извештаје.

Половином Другог Светског рата када се Америка спремала да се и непосредно ангажује у рату против Немачке, Италије и Јапана није било времена ни осталих услова да се на битним местима у тим фашистичким државама  инсталирају агенти Америке, а информације су биле неопходне.

Тадашњи амерички стручњак Берелсон развио је до оперативне употребљивости систем Анализе садржаја јавно доступних информација добијаних преко штампе и радија који је коришћен у пропагандне сврхе фашистичких Немачке, Италије и Јапана. 
И тај систем је давао (и даје) изванредне резултате. Раширио се по свету и као таквог га користила и наша УДБА – наравно, то је чувано као «Службена тајна» те је умножавање и доступност већем броју лица била онемогућена.

У  бившој СФР Југославији по први пут се то изучавало и у школском систему обуке припадника Јавне безбедности – Факултет безбедности у Скопљу је имао катедру «Истраживање безбедносних појава» која је у највећој могућој мери користила све оно што је установио Берелсон у својој «Анализи садржаја».

Био ловац у Србији!
Зове се Филип, неугледан, мршав, непријатељски настројен према Србима и Србији, али замењује и наступа у име најмоћније жене света - у име Хилари Клинтон, државног секретара Америке!

Разговарао ловац Филип, са Николићем, Тадићем, Дачићем..... и није било никаквих саопштења о тим кратким разговорима - а када су разговори кратки, онда они и нису разговори, они су саопштавања и проверавања да ли је саопштено јасно схваћено.

Нас то занима, занима нас шта је ловац саопштио - никог нема да нам каже.....остају лаичка, новинарска и аналитичарска нагађања о могућој садржини тих разговора.

Није неопходно присуствовати неком разговору да би се знало шта је разговарано, договарано и закључено.....треба гледати и слушати реакције оних са којим је вођен разговор у периоду одмах после тога па на даље..... и применом правила «Аналаиза садржаја» долази се до скоро сигурних закључака, као да се присуствовало истим.

На основу реакција оних из Србије са којима је «Ловац из Америке» разговарао, могуће је закључити следеће:


1. Николић Томислав:

*Речено му да Америка нема времена ни намере да се око, за њу, завршеног посла – давања територије Косова и Метохије на привремено управљање Шиптарима- тиме више озбиљније бави, те да се очекује да је Србија својим потезима на то не приморава. Потсетио га је да је у договорима у Рамбујеу Србија имала прилику да ситуацију у целости искористи у своју корист – тадашњи комунисти Милошевић и Милутиновић су одбили понуђену прилику и потом се ишло на одвајање територије Косова и Метохије на којој Америку занима: Аеродром «Слатина», Радарска станица на Копаонику и База код Урошевца – наравно, сада је занима  и рудна и енергетска богатства по основу којих ће једно време издржавати Шиптаре на Косову.

Америка зна да чак ни она не може да да аутентичан и правно ваљан «Родослов стварања шиптарске државе на Косову» и због тога присиљава Србију да својим добровољним давањем-одустанком од повраћаја Косова, постави темељни камен државе Шиптара на Косову – не жури им  се са тим, јер знају Американци да су Шиптарима дани одбројани, да ће у кратком времену бити расељени широм света, а остатак ће поумирати од уранијумског зрачења - зато траже неко решење којим би се Шиптари умирили и престали да их прогоне са «Обећали сте, обећали сте....».


Сасвим сигурно је представник државе-силеџије, указао на последице уколико Србија буде на било који начин одвлачила пажњу Америке са Сирије, Ирана и Русије.
    
  Америка од 1. августа отпочиње са коришћењем своје базе лоциране у руском граду Уљановск – она им треба и Руси им  је омогућили! НАТО база на територији наводног противника?!


Сигурно је Николићу скренута пажња на судбину Милошевића, Гадафија, Мубарака и текуће око сиријског председника Асада.....на «немогућност» ММФ да прискочи у помоћ у новцу режиму који сада он, Николић,  персонификује, на изолацију на финансијском тржишту..... потом устао и отишао код


2.  Дачић Ивица: (редослед је небитан у овој анализи)

*И њему за око 35 минута саопштио све што га се тицало и што га је ставило у позицију коцкара који се спрема да као улог заложи и вредан сат са руке - последње што вреди. Дачић је у овом случају одлучио да заложи свој живот и Србију како би постао оно што је  само могао да сања у припитом стању - да постане онај који влада Србијом!

Ловац, Филип, био јасан, употребио је сигурно реч «Да ће летети главе», "да ММФ неће притећи у помоћ", "да Србију чекају тужни дани", устао и отишао код


3. Тадић Борис:

*Њему је замерио на неефиксности и укупном делу које је остварио за укупних 12 година власти у Србији - а знао шта се све од њега очекује. Затражено да сада одмаже Србији колико год је могуће.... и да му нема пензионисања до саме смрти, која се по потреби, америчким методима, може и убрзати, устао и отишао у


4. Приштину:

*Тамо им је рекао да се не брину, да је ствар са дефинитивним суверенитетом завршена, да буду стрпљиви и захвални, устао и отишао.


Реакције оних којим је саопштавано:

1. Николић - Уплашио се, отрчао до Патријарха СПЦ који би као требао да његов план подржи, указао му на претње којим је био изложен, затражио од Патријарха, да, ваљда, «мобилише Србе - вернике за план Америке који је запао у реализацију њему, Томиславу».
Зна Томислав да је утицај овог Патријарха СПЦ миноран, да је он формално Патријарх који  би сада да нешто промени пошто му је пропао план да се у Нишу врши братимљење са Римокатоличком црквом, али испуњава Николићеву молбу, па мантра о «души Србије - Косову», све заборављајући шта је све предузео заједно са окупаторском војском и шиптарском полицијом око елиминисања Епископа Артемија, који није био  довољно «кооперативан».

Саопштио нам наш председник, наш садашњи цар, Николић, «да му је јасно да Косово више никада неће бити у саставу Србије, а да ни Косовска Митровица  никада неће бити под влашћу Шиптара». Чак се није ни оградио ни са «за моје време» - уплашен сматрао је ту ствар завршеном!

После су му мајстори за односе са јавношћу крпили и лакирали ову његову изјаву, упућујући нас на то шта је он мислио, када је рекао оно што смо сви чули!

Од Николића не треба очекивати ништа више од, и за живот, уплашеног новоустоличеног државника без «своје» војске и полиције која га прихвата и која је спрема да га брани. Мада, србска војска и полиција не бране никога – доста им је што морају да бране своје позиције и радна места!
Чиниће оно што му  је ловац  Филип саопштио «да би Америка поздравила».


2. Дачић Ивица:

*Био присутан када је Филип (њему) поменуо да је лако створити услове да и у Србији «лете главе» - плашљив и иначе, јер га чува већи број полицајаца у неколико возила без обзира где и због чега иде, видео да ако одступи са трасе којом иде и која га води на место са којег се влада Србијом – живот му је улудо потрошен, јер он  без власти не може да живи – доста му је оног другоразредног из времена док је био портпарол  Милошевића, па да живи 300 година - односно, да ако не одступи, може «нешто да се деси» како сваки Србин-политичар са свешћу птице Ној, умишља када дође до препреке коју не може срушити, обићи или прескочити.

И..... чинио супротно од онога што му је ловац Филип говорио да ће га снаћи, што је уобичајена реакција на примљене информације - упозорења, реакција страха која се прикрива одласком на весеља, певањем под шатрама, гледањем кик-бокс мечева, као поруком ловцу Филипу, колико држи до њега и његових упозорења - отишао на «Власинске дане» са својим специјалним саветником, бизнисменом из Беча, у Сурдулицу, где од њега - Дачића - ниједна певачица није могла да дође до микрофона, после тога били код «Палме» у Јагодни, на турниру «Кик-бокса» - Дачић и спорт, посебно Дачић и «Кик-бокс»(!), а онда се вратио у Београд и у стању још већег страха проистеклог из протока времена од одласка ловца Филипа, страха од онога шта му је Филип све рекао и страха од тренутка када ће  му се у руке тутнути «Владарска палица» са речју «Владај Владару!», започео да прети, језиком ловца Филипа, оног Филипа иза којег стоји Америка, он Дачић који је освоји 21 посланичко место са око 100-200 хиљада гласача, од чега су то већином гласови полицајаца и њихове родбине, ставио се у улогу  да имитира Филипа, па припретио, сада и он, «Да ће ускоро главе летети» - мислећи на оне из Јавних предузећа који најављују поскупљења, заборављајући шта је «ОН» рекао, терајући их да пажљиво прате шта «ОН» говори, затим  нас је обрадовао силно, аман како нас је својевремено обрадовао и његов духовни отац, Милошевић, када је најављивао ратове и «Србија се сагињати неће», сада у Дачић верзији «Неће мени нико из иностранства одређивати шта ћу «ЈА» и како ћу радити, ми ћемо радити супротно до ЕУ која заговара штедњу – ми идемо на подстицање потрошње, ми смо наше дно дотакли и доле даље не можемо – идемо у трошење, у покретање привреде, приштедећемо где се буде могло, а  уосталом, Србија је суверена, има суверену Народну банку и сопствену штампарију новца!

Тата Милошевић је повећавао плате у државним службама – полицајац позорник имао већу плату од професора на универзитету..... да га чувају. И чували га! Ставили му лисице на руке на леђима и кесу на главу! Одужили му се!

Био сам «ЈА» присутан, поручује нам Дачић Ивица,  када је Милошевић планирао оно што је учинио - када је кроз највећу инфлацију у овој људској цивилизацији опљачкао девизе својих грађана - и сада грађани Србије имају 6-7 милијардо Евра на штедњи у банкама и још толико у својим кућама - па шта ће нама неки тамо ММФ!
Можемо сами, грађани ме воле, даће своју уштеђевину мени и мојој  екипи, увидели су да знамо и можемо...... хоћу да се врати време у Срба «када се друг Тито волео више од тате и маме и од бате и од секе» – хоћу љубав! На силу правног поретка који преузимам и који ћу изнова да креирам!
Нисам ја џаба добио 10% србских гласова..... а сат куца, време се приближава, они који раде за ловца Филипа чекају слушају, обавештавају...... зноји се наш нови Милошевић по имену Дачић, сања 5. октобар 2000. када се више од 200.000 Срба скупило на једном месту и без испаљеног метака оборило његовог тату Милошевића, о којем су пре тога певане псеме љубави поданика према свом цару – па се присећа шта је тада и посебно пре тога радио Милошевић - да, сетио се, пушио томпусе, пио вискије, наручивао песму Златиборе питај Тару... и давао изјаве за народ.

Али, сећа се и како је Милошевић био изолован од свих – нико му није долазио у госте и нико га није позивао..... «сирак тужни међу вихорови», жао му већ сада одлазака на молитвене доручке у Америку, посета Националној гарди (Територијална одбрана) Охаја, сарадње на разбијању нарко-картела, лепих новинарки које му се удварају за изјаву или интервју..... постројених полицијских батаљона њему у част....... окрене се на другу страну, заспи, све мислећи да ће се под прозором окупити народ и певати му «Дачићу, мајсторе!»

Срећа по нас наивне и добре:
Дачићева влада ће бити надзирана! Правиће се нове мапе држава и овде на Балкану чим се то заврши на Блиском Истоку и у Азији – тада Шиптара неће бити, и тада неће они из нашег окружења имати ослонац у земљама ЕУ и исламским земљама које се богате од нафте – јер ће се ствари из темеља променити.

Потврђујем још једном моја очекивања навале избеглица из Грчке, Русије и Немачке!

Издуваће се «ОН» када види да је каса празна – ићи ће он и клечати тамо, где није добро дошао, тамо где се очекује да им се Косово преда без даље борбе!

Ех, не био нико у његовој кожи, нити у кожи Томислава Николића! 
А желели, и остварило им  се!

Боже, пази на нас, Твоје добре и лакомислене Србе, не дозволи да строго судимо када, ускоро, будемо морали да то чинимо!

Драгољуб

Постављено на Петровдан 2012.г. у 12,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta