Odvežite me!


Одвезујте ме – хоћу да чистим!


-Ко је бранио Тадићу?-


«Држимо се заједно, да не висимо одвојено!»
-Стари јеврејски савет за преживљавање-

----------______

TADIĆ NAJAVIO ČISTKU

Hapsiće korumpirane političare i tajkune!

Uslov nad uslovima: Predsednik DS poručio da će biti premijer samo ako se ozbiljno krene u hapšenje svih koji su oštetili državu

Hapsiće ko rumpirane političare  i tajkune!
Hoće da očisti Srbiju od kriminala
BEOGRAD - Čelična pesnica u Nemanjinoj.
Lider Demokratske stranke Boris Tadić 
rekao je svojim najbližim saradnicima, na sastanku održanom pre dva dana u centrali stranke u Krunskoj ulici, da će se prihvatiti posla premijera samo ukoliko bude imao odrešene ruke da pred lice pravde izvede sve korumpirane političare, ali i tajkune koji su učestvovali u pljački Srbije, saznaje Kurir od izvora iz vrha DS.
(Курир Београд- Интернет издање 27.5.2012.г.)

Анализом садржаја исказаног услова својим потчињеним, Тадић је на несумњив начин хтео да им пренесе «да је време опасно, да се морају збити редови нас другова комуниста – да се криминал мора истребити, осим ако не мислите да то започне неко други по неком реду или плану, или да се тај поступак реализује без реда и плана уз учешће самог народа!» Даље им је њихов друг Тадић рекао да за оволико криминала у Србији никако није само он крив и да не очекују од њега да поред одбране самог себе брани и њих, све колико их је – већ да је кривица што се та смртоносна   државна   болест   (корупција   и    пљачка)  раширила, на њима - његовим партијским и комунистичким друговима, његовим сарадницима и пријатељима «са којим је рујно вино пио», те да схвате да буду ли и помислили да га се на било који, и било какав, начин отарасе да ће он под хитно обновити пријатељство са Томиславом Николићем, са којим је био велики пријатељ до пре годину дана, са њим направити владу и дати Николићу да он чисти оно што се на зло запатило – тајкуне, пљачкаше, кријумчаре дроге, оне који су се обогатили уништавајући Србију....... и шта ће: Молили га, кумили га, обећали му да ће га одрешити и пустити да нападне тајкуне, политичаре и све оне који су се незаконито богатили – а на њему је да процени кога ће када да прескочи на дугачком списку који је отишао из Београда у ЕУ и вратио се њему, у Београд, преко «Црне Ангеле» - Ангеле Меркел - «Да поступи!».

И намолили га – и пристао Тадић да своју «тврду» црногорску ријеч и част гурне у страну, да порекне оно што је у шоку рекао – да неће да буде председник Владе Србије! Ишао и код Мирослава Гавриловића, оног који је на радном месту Патријарха СПЦ под «Иринеј Гавриловић»! На консултације – бирао манастир, али одабрао Немањину број 11 – како би, ипак, сада када су га његови потчињени одрешили, очистио Србију – манастири неће нигде побећи, а из Немањине се излази на разне начине, има их и после којих се скоро постане светац – Мирослав се у то разуме, а Мирослав је његов друг! И дугује му то Мирослав, јер је уз помоћ државне србске и парадржавне косовске полиције, истерао Владику Артемије из просторија СПЦ које су сада опет чисте - очистио их Мирослав - Иринеј уз помоћ Тадића.

Сутра ће преморена Србија очекивати да јој се саопшти оно што само што није речено – да је пријатељство обновљено, између два љута «противника» - Тадића и Николића, оба сада у шоку, Тадић што је изгубио а није очекивао, и Николића који се био предао а онда га обавестили да је победио – сада не знају како да се разместе, али ево: Сутра ће се, највероватније  и, договорити. Тадић ће бити «јак Председник Владе» и водиће унутрашњу и спољашњу политику, што је чинио и са места председника Србије, а Николић ће се повући у оквире устава Србије и имаће улогу Зумбул Аге из турске тв серије «Сулејман Величанствени».

Изјавиће да су постојале, ваљда нечастиве, силе које су спречавале Тадића да насрне на тајкуне и криминалце, да су времена била тешка, али да ће сада њих двојица, као пријатељи и као султан и Зумбул Ага у наведеној тв серији, прегледати спискове за хапшење и очистити Србију од оних који су сметали или који би могли сметати, како би се наредни избори одржали најдаље у пролеће 2013.г. када би се њих двојица смерно измицали од народа који им аплаудира због успешног сређивања стања у Србији! Да би их потом поновом изабрао уз много већи проценат гласача.

Договориће се да се изврше минималне измене тамо где треба, да се ствари не ремете без разлога – а Срба, заинтересованих, из најразличитијих побуда, да чисте само оно на шта им њих двојица укажу, на моје поприлично изенађење, има још увек доста!  

Сва планирана хапшења су заправо почетак нове предизборне кампање у којој се више и не мора ићи у више колона – доста је једна и: Вратио нам се друг Тито! Онај под којим смо јако лепо живели, сви били запослени, сви ишли преко синдиката  на море, имали бесплатно школовање, а морали само да аплаудирамо ликовима попут: «Друг Шане Петровић» - од Шанер – Лопов Петровић, и сличним громадама, као и сада што ћемо ваздизати Ђинђиће, Костиће, Мишковиће, Влаховиће, Ђелиће и Динкиће, потом Тадиће и Николиће – неки ће бити почишћени, али им се заслуге не смеју умањивати.

Ипак су они заслужни што је Србија доведена у стање да и један Црногорац тражи «да га одвежу - да би почистио» - наравно ту су и духовна деца претходног Црногорца, Милошевића, који је извршио све потребне припреме да се стање после њега доведе у овакво стање – живела браћа Црногорци на челу Србије! Да није њих о нама се нигде не би ни причало – овако смо познати по Милошевићу, Тадићу, Обрадовићу, Мркоњићу, Шарићу и његовој групи, па редом када се дође и до неких шефова кабинета неких важних министара.... ма боље да се о нама чује ма и по опојним дрогама него да нас нигде нема!

Лож уље како се називао Евро дизел до пре два дана, вратило се на постизборне цене од 150 динара! Хвала господо сељаци и ви са старим аутомобилима који иду и на лож уље – хвала што сте за нас гласали, сада идемо на проверену Милошевићеву пљачкашку методу – обарамо цену динара у односу на евро, који се сав тресе и само што није пао, потом иду поскупљења хране, горива, онда несташице роба и на крају - али када се два пријатеља добро организују - објављујемо и банкрот страних банака у којима смо ми били гаранти за ваше улоге у њима - објавићемо да пара нема и издаћемо вам папире, да вам буду потврда да људској, посебно србској, наивности нема краја! 
Ви тада можете и глупо да поступате – савет вам је да будете мирни, јер су Штабови за ванредна стања спремни!
А поставићемо и новог Дачића и новог Вељовића у предузеће «Полиција» у којој је још један Црногорац, Вељовић, ништа мање но, Директор!

Поред тога биће Срби опет поздрављени и опет ће им два пријатеља изнети молбу да буду стрпљиви: Од Европе не одустајемо! Ни од борбе против криминала. А Палму и неке који би да се нешто осамостаљују само ћемо пустити у процедуру кроз коју је он прошао и биће мек као најфинији памук! Је ли тако друже Палма!?  

Питају ме неки читаоци око Покрета «Двери» - интересује их ко њих финансира, јер Срби већ научили да пратећи токове новца изводе тачне закључке. Не знам да им одговорим – не желим да поверујем у оно што сам чуо, јер ако је тачно – ништа не ваља, а ако није тачно, да не баксузирамо. Требаће нам Двери – Врата како би се из овога изашло.
Али, како год покушавам да нађем неки други начин изласка Србије из стања у којем је, не могу а да се не вратим на оно што сам пре више од годину дана описао у наслову «Сценарији за довођење Србије у ред» - а сада бих волео да сам погрешио, и ја сам се уморио од гледања у будуће догађаје, а стварност ће бити много, много тежа.

Ето, пристао Борис да јуриша на тајкуне  хтео и раније али му нису дали! 
Ех, Мирко, Мирко Цветковићу, где ће та твоја тврда душа која је слушала Тадићеве вапаје да га пустиш – а ти, ништа!
Сада је пуштен, сада се ревидирају спискови – покајте се ви који нисте довољно уважавали друга Тадића!
Држите се заједно да не висите одвојено – а све по списку!

Зовимо у помоћ Помоћника који никада не издаје – и пазимо шта радимо!

Драгољуб


Постављено 27.5.2012.г. у 18,20 ч.      

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta