Ziveti na otetom-2



Живети на отетом-2

-Чега се плаше окупатори-


Веза: Наслов «Живети на отетом» на Златном Билтену


Многи народи су основали своје државе на отетим територијама – а насилан начин никада не може постати легалан и отета територија никада не може постати територија отимача. Када је створена Земља па потом и људи од којих су настала племена и народи, није било насилног запоседања Земље.
Земља је била слободна и спремна да постане посед људи, односно племена и народа. И то је једино неспорно власништво, јер је добијено од Бога, а не од људи!
Све што се потом догађало у вези заузимања територија других народа било је праћено страшним злочинима – потомци библијског братоубице Каина су само наставили оно што је учинио њихов праотaц - Каин! Борили су се против Бога и људи које је Он створио и којим је подарио делове Његове Земље! Може се ово многима учинити претераним, али онај ко би ми замерио морао би да укаже где се налазе Земљишне Књиге првих становника Земље – нема их, јер је у питању поклон Онога који није имао потребе да прави Земљишне Књиге, јер је све било Његово! 
Ко и данас у Србији прави Земљишну Књигу или позива геометра када на својој земљи одлучује да на једном њеном делу сеје пшеницу или кукуруз, сади воће – нико то не ради, јер му је непотребно и јер је он власник своје имовине, те му не требају ничије потврде о прерасподели своје земље у корист одређене пољопривредне културе.

Они који су заузимали туђе знали су да отимају оно што је сам Бог подарио народу од којег тај дар отимају, па су прво настојали да униште народ чију имовину окупирају, да га преведу у своје редове, да уклоне трагове културе, обичаја, да промене називе места, градова, река, планина, да сачине лажне географске и етничке карте и све друго што и дан - данас чини сваки најобичнији криминалац када уклања трагове свог недела. Али, нема савршеног злочина! 
Неважан је, у својој суштини, и сам проток времана од извршене окупације, јер се увек открију и најскривенији трагови злочина!

Све европске државе, Русија, Белорусија, Украјина, Грчка, Сибир, делови Северне Африке, делови Кине, велики делови Индије, Енглеска, Данска и наравно све балканске државе настале су на србској територији!

Отмице, окупације, геноциди, ратови, лажна историја су само покушају да се ова неспорна чињеница сакрије!

Окупатори носе генетски запис својих предака о начину на који су дошли у посед неке територије - ма он трајао и више хиљада година, Запис је неуништив! А он их стално држи на опрезу, стално доносе најразличитије прописе који би онемогућили грешку коју су чинили, чине и увек ће чинити само прави Срби – грешка се састоји у благонаклоном примању странаца у своју државу, туђих народа на своју имовину, на своју територију.

Зашто ову грешку чине само Срби и зашто је они уопште не сматрају грешком?

Зато, што Срби немају Генетски Запис опреза који проистиче из живота на отетом!
Ко би да са мном полемише око ове чињенице морао би да као аргумент наведе још неки несрбски народ код којег се ова грешка сматра уобичајеним поступањем - не узимати као пример поступање неких србских племена која су се назвала по територији на којој су живели, који су променили језик, веру – они се препознају по обичајима и менталитету, те стрпљивости да своје територије поврате кроз непризнавање да су оне онога ко их тренутно користи. 

Генетски Запис опреза се сада пробудио код Немаца, Француза, Италијана, Грка, Руса и свих других који су своје државе основали на, од Срба, отетим територијама, јер се збива оно исто што се збило у време када су њихови праоци силом дошли у посед територије на којим су они сада.

Навалили њихови црни сиромашни сународници из Африке, њихови црни сународници из тренутно сиромашних еврпских држава, навалили муслимани из рубних држава Русије у Русију и Европу – има их много, почели да надвладавају и Запис опреза се пробудио!


Грчка ће ускоро да предузме радикалне мере избацивања илегалних имиграната, то спремају Италија, Француска, Немачке, Русија...... јер знају оне каква је то опасност. 
Србија управо има свеже ране злоупотребе дела страног народа на својој територији – они, ти страни народи, као да имају сталну обавезу оних првих Каинита – уништити власнике земље на коју се насељавамо!

У прошлогодишњој теми «Живети на отетом» описао сам како се могу препознати куће, села, градови, цела архитектура и сāмо урбанистичко-просторно уређење неке државе – основно и заједничко им је свима: Не могу да се закуће, не држи их место, нема старих кућа, дрвећа, куће се не малтеришу, праве се од приручног материјала, јер Запис опреза им указује да се сваког тренутка може однекуда појавити прави власник, а онда џаба њиховe тврдо укоричене књиге, тапије, воштани печати, краснописи – јер је све лажно, јер се не види ко је био претходни власник! Крадено, нема порекла! Па «уживају» као купац краденог аутомобила са прекуцаним бројевима мотора и шасије!

Територијом највећа држава света – Русија је држава народа који нема историју! Они се поносе неком историјом од хиљаду година, али немају никакве материјалне доказе о постојању Русије у том добу и од тог доба – све се врти око 14. и 16. века када су се наводно «ослободили од окупације Пољака», а ти окупатори су Срби-Пољани, који су живели на своме, које су азијска, монголо-кинеска и црна, арапска и африканска, племена стално потискивала ка западу да би се потискивање из Москве и Крима прогласило «ослобођењем» од «грозних Пољака», све таман како данас Шиптари из Србије називају протеривање власника територије Косова и Метохије! 


О овоме што чине Шиптари све је јасно јер је свеже, али је то универзални метод свих окупатора и узурпатора, односно свих оних који злоупотребе нечије гостопримство!

Руси нису Срби! Они су асимиловали на милионе Срба и у руском народном корпусу има и Срба, али Руси нису Срби! Украјинци им негирају било какво словенство, јер словенство је измишљен назив како би се прикрило постојање Срба у временима пре појаве тих Словена о којима нема никакве ваљане историје, нити потврде њиховог постојања, али је тај народ малог руског племена у савезу са црним арапским народима који су окупирали србске земље у данашњој Западној Европи и арапско-афричко-египатских и етиопских племена који сада настањују Грчку, Италију, Француску и Шпанију, односно Немачку, кинеско-манџурског племена Хуна сада названих Хунгарима, које Срби исправно зову Маџарима, по Манџурији – кинеској источној области из које потичу, и збегом најразличитијих народа који сада настањују Турску, Бугарску и Румунију – значи, то мало племе Руса се наметнуло да влада неким посвађаним србским племенима па их преузели и порусили – упоредиво са садашњим Црногорцима у Србији који су овладали Србијом и када би се у неком згодном тренутку садашња Црна гора проширила на Србију и потом се сва Србија називала Црном гором!


Када сам био млад, на омладинским радним акцијама се често певала песма «С Теразија па до мора, простире се Црна гора!» - ја са 16-17 година исто тако певао, понела нас мелодија, а и што да не, мислио сам, па то је исто! А колико је било и колико јесте исто - видимо данас!

То мало руско племе се договорило са црним европским арапским племенима да призна историју коју су Германи и Нордијци саставили, а за узврат им дозволили да они сачине Историју Словена, да пишу како је «Колевка Словенства» у Русији и све оно што се арапских европских племена тада није тицало!

И пристали Руси! Признао содаџија бозаџију и обрнуто. Признали једни другима лажне историје и ћуте и једни и други о томе, јер су им се интереси поклопили! И ево већ 300 година пробају да је убаце себи и осталима у Генетски Запис - али, не иде!

Они знају да је «Историја» којом машу Србима, лажна! И пробају да се спасавају од навале оних који су их фактички већ окупирали, махањем ЛАЖНОМ ИСТОРИЈОМ ЕВРОПЕ И РУСИЈЕ – Арапи су окупирали Европу а муслимани из рубних држава Русију - ово време је време чекања погодног тренутка да се то и озваничи.
Наталитет је оружје које је испробано у Босни и на Косову – ефикасно је то оружје и сада се примењује у Русији и Немачкој! 
Чиме ће им се  супротставити – када историје и немају! 

Њихова права историја је историја ових који наваљују са свих страна – разлике нема, предности нема, разлога за отказивање боравка нема – наваљују њихови сународници на територије које су они нешто раније населили. 
Које је право медведа да не дозволи којотима да узму део јелена које је убио медвед?! Нема га – проба снагом да их отера, али га они савладају бројношћу – то ће се ускоро догодити Европи и Русији!

Али, и ти нови који су као војска већ приправни у Русији и Европи, неће моћи да добију тапију која је ваљана – и они ће силом да се населе - опет на Србској Земљи! Па ће се онда они трудити да се ту закуће, да створе своју културу, мењаће називе градова и области..... али, неће им то ићи од руке, неће Бог дати да се Његова Земља дели како коме падне на памет и колико је ко у неком тренутку моћан, па ће се они, немоћни да се закуће, самоуништити болестима, међусобним ратовима, глађу јер су ненавикли да се баве оним чиме  се Срби баве од Постања – Истина увек опстаје, Истина је сāм Бог, Он није променљив, Он се не мења ако Му неки народ надене неко друго име, ако установи неке нове ритуале обраћања Њему, Он живи у сваком човеку, у срцу сваког човека у којем станује душа као Његов мали делић и небитно је како се тај човек облачи, моли, живи – Он има критеријуме по којима суди о том свом малом делићу.... па је све остало само варка и покушај заборава злочина који се чини - често се каже «У име Бога» - пазите, неки људи знају шта треба чинити у име Бога и та чињења су злочини, отмице, убиства, протеривања, забрањивања једног начина комуникације са Богом, јер је њихов бољи и исправнији.

Моја теза има велику ману – она је једноставна, она је логична и заснива се на признању Божијег Власништва над Земљом, Небом и свим што је на Небу и Земљи! Остале тезе, теорије модели истраживања, важећа историјска факта, психологија, Фројдизам као лажна неуропсихијатријска наука.... су боље од моје тезе, али и оне садрже једну манунема никаквих доказа да су исправне, тачне, да дају било какав резултат!

Пробуђени Запис Опреза народа који живе на отетом чини да ће у страху од губитка отетог изгубити све («Оно чега се плашиш, то ћете и снаћи» - Владика  Николај Велимировић).

Плаше се Русија и Европа онога што им се догађа – добиће територије које су отели од Срба, неке нове становнике, учиниће  Бог да им се догоди оно што су они чинили Србима.
Потврдиће се да ко мачем сече од мача ће погинути. Преотеће им њихови сиромашни сународници оно што су стекли на отетом...... изгубиће Руси све што су окупирали од других народа, а потом и саму државу, јер је отета од Срба од којих су се у 17. веку одрекли и склопили тајни савез са црним арапским племеном из Ирана – Дојчерима, сада настањеним у Немачкој.


Сада им тај савез неће помоћи – у  Немачкој  се  већ  налази вишемилионска црна војска, а са јужних и источних граница Русије навире црна и жута војска – Бог своју вољу врши често преко оних које не воли.

Америка је библијска звер која ће од ове године па до половине 2015.г. обавити Вољу самог Бога - уништиће овакву ЕУ, Русију, Кину, Индију – Бог ће потом имати лак посао, Он ће уништити само Звер!

Колико људи са целе Земље буду признали Бога за власника Земље и Србе као оне којима је та Земља првобитно дата, толико ће их преостати и толико ће им се делова Земље одвојити – напомињем да ће у Оазу спаса и мира - Србију, која се сада скоро никоме не чини таквом - спас наћи избеглице из Русије, Грчке и Немачке - па када поприме менталне особине Срба постаће Срби, а многи од Срба којим се то не свиђа залутаће и нестати на туђим земљама, међу туђим народима.

Генерали, војске, полиције, тајне службе, цареви, председници, пактови, савези, све је то безначајно и све ће пући као мехур од сапунице, јер је засновано на направди и борби против Бога.

Како сада, после читања делова ове тезе, изгледа смешно батргање неких Тадића, Дачића и осталих, за мало власти над Србијом - јер они не знају да је ово време које долази време да се пречисти и сама Србија, а у оквиру тога ко зна где ће се они наћи, у коју колону ће се они сврстати, са све својим ослонцима у Америци, Немачкој, Русији, Азербејџану, Кини.....


Будимо своји на своме, не бежимо из Србије, јер се нема где побећи – не напуштајмо Оазу ради Пустиње, тражимо своје место у њој и померајмо се у оквиру те Оазе, јер ће она опстати када нестану државе отимача наше земље! Истина се појављује – а зар сте сумњали у то?!

Знајмо шта Бог воли – Он зна шта нам треба и шта желимо!

Уортачимо се са Њим!

Драгољуб


Постављено 22.4.2012.г. у 15,30 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta