Ne sumnjaj - gledaj i vidi!


Не сумњај – гледај и види!

-Осматрачи јављају-

Ево, престао си да пишеш има већ пет недеља – чекаш да се покаже оно на шта си указао, одредио си Ђурђевдан као дан до којег не треба указивати на догађања јер су она свима очигледна.
Ми се нисмо јављали, рачунамо све смо ти објаснили.... чекали смо да и ти понешто поново сагледаш, око тебе лично,  око овога што се спрема за у Србији, али и око овога што надгледамо у Аустралији, Индији, Кини, РусијиВидео си ти оно твоје лично и добро си одлучио.

Око свега онога што тече од 16.9.2011.г. нема никаквих измена – ово је већ осми месец, 16. маја се улази у девети и порођај тог новог је 16. јуна 2012. г.!

Наш Видовдан је дан када ће све бити очигледно и све ће бити онако како је и говорено у већем броју твојих чланака.

Видиш да није вредело онолико пута указати на ово што ће се у лошем месецу за превремени порођај догодити – ризичан је сваки превремени порођај у осмом месецу, а то ће се догодити у Србији – осми месец је од 16.4. до 16.5.2012.г. - скоро да су престали да читају оно што си више од годину дана писао, и заборавили су, очекују да им се сваки дан понавља јер не верују!

Не понављај – ко треба читаће!

А ти – не сумњај ниједног тренутка, гледај и види!Показало  се да и најмања емоција доведе да се моли за оно зашта не треба молити!
И онда, после месец дана ти се покаже, у несумњивом облику, да сумње не треба да буде!

Тако ће се показати и Србима одмах после Ђурђевдана, а до Видовдана ће све бити очигледно да више неће бити потребе да се било шта објашњава -  добро се држиш, али си погрешно помислио да ћеш придобити неке за своје идеје за после Ђурђевдана, јер су се претварали да сте истомишљеници.

Нисте, имају они своје, потпуно друге, циљеве. Видеће се то, када се заглибе у лошим намерама и поступцима  тражиће помоћ од тебе, а тада пази шта радиш! Ако добро процениш имаћеш нашу помоћ – иначе нећеш! А они – упашће у живо блато!

Аустралија је у великим проблемима и пропашће и неће је ускоро бити овакве какву је памте људи, Кина - то си већ рекао, је осуђена на пропаст и она је стала, следи јој падање и пропаст, Индија је схватила да овако више не  може, али нема снаге да било шта радикално мења – определила се на тихо пропадање и она креће у то, Европа са Немачком је ушла у лавиринт пропасти преко новца и у њему ће се изгубити све се бранећи од других, затвараће се у нади да ће се тако спасити, али јој спаса нема – Грчка је огледало пута којим иде цела Европа! Русија се одрекла Србије, тиме се одрекла и себе, а ко се одрекне себе са њим други чине шта им је воља – писао си о томе, чак си се и ангажовао око ње више него око других, али они нису схватали.
Америка - она је она рањена библијска Звер и она има своју улогу - она треба да доврши и изврши пресуде Европи, Кини, Русији, Индији, Аустралији... Бог не кажњава и не извршава казне непосредно.

Све ће се потврдити следеће зиме када овамо дође неколико милиона Руса, да би се спасили. Грци ће кренути у Србију на јесен, док ће се Немци опирати извесно време, а потом ће се, како  се већ догађало, и они овде појавити. Не брини, неће они прекрити Србе, сви ће они постајати Срби – учиће језик, обичаје, веру..... трудиће се да буду Срби и то ће Србима показати да је бити Србин прави Божији дар – сада им се чини да је то казна. Када се врате Срби из градова у србска села и када им се придруже Руси, Грци и Немци, оживеће Србија – као оаза мира и спаса! Они Срби који се и данас спремају да оду негде где је боље – нестаће у туђини, јер ће им то бити казна за неверовање у оно што су и знали и видели.

Хоћеш детаље за после Ђурђевдана – па дато ти је то прошле године. Све си сложио у кратак чланак «Прст на чело – време је!», није вредело, па остаје да се истрпи казна за неверовање........

Сада Срби чекају да се превара, која је у току, оконча – они су учесници у правом позоришту, они ће превару да омогуће, они ће преваранте да учине царевима и потом ће да истрпе све што од превараната и треба  очекивати. Очекиваће укусну храну од кувара - преваранта који их је убеђивао да ће им спремати храну из празног фрижидера, давати плату из празне касе, увести правду и поштење уз помоћ неправедних и непоштених..... потом ће морати да уклоне те куваре, именоваће друге и на крају ће се морати кувати оно чиме се располаже.
Биће тога мало, али имамо времена све до половине 2015.г. Тада се овај период неверовања и сумњи окончава, тада се гледа отворених очију и тада се суди без емоција, тада постајемо оно због чега се све ово и збива, постајемо оно због чега смо и створени.
Не сумњај – гледај и види!

Драгољуб

Постављено 21.4.2012.г. у 15,30 ч.








Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta